سلام
کسی میدونه تنظیمات مربوط به ------ این گوشی کجاست؟
سلام
کسی میدونه تنظیمات مربوط به ------ این گوشی کجاست؟
سلام
Menu=>Settings=>Connectivity=>Settings=>Network destinations=>Internet
وارد مسیری که نوشتم میشی و کالنکشنی که برای اینترنت استفاده می کنی رو انتخاب میکنی به عنوان مثال Irancell-GPRS
از قسمت Options گذینه Advanced Settings رو انتخاب می کنی ------ و پورت رو وارد میکنی
موفق باشی
سلام دوستان
من میخوام گوشی نوکیا c7 بگیرم اما متاسفانه با بالا رفتن نرخ دلار قیمت این گوشی هم رفته بالا اگه اشتباه نکنم الان 750 هزار تومنه همون اوایل که اومده بود به بازار قیمتش 420 هزار تومن بود!
شما جایی رو سراغ دارید که دسته دومش رو بفروشن؟ فقط نمیخوام زیاد کار کرده باشه و از همه نظر سالم باشه!
مرسی
سلام دوستان چه جوری میتونم از اس ام اس ها و کانتکت های گوشی بکاپ بگیرم؟ ovi-suit رو ندارم و امکان تهیه ش رو هم ندارم، کلا امکان دانلود ندارم :( راهی هست که بتونم گوشی رو ریست کنم و اینها رو از دست ندم؟ و یه سوال دیگه: اس ام اس ها رو گوشی کجا سیو میشن؟ محلش رو چه جوری میتونم تغییر بدم؟ ممنون![]()
شما بک آپرو میتونی با خوده گوشی هم بگیری!
به این مسیر برو تو گوشی:
Menu ---> Files --> Backup and restore
رو بزن و بک آپتو بگیر
بک آپ رو تو مموری کارد میگیره پس باید مموری داشته باشی بعد ریست هم از همون مسیر رستور کن
فقط بعد از بک آپ گرفتن مموریت رو در بیار یا فرمت نکن!!!!!!
ممنون دوست عزیز
در مورد سوال دوم هم میشه راهنماییم کنین؟ اینکه اس ام اس ها کجا سیو میشن؟ یا در واقع چه فضایی به اس ام اس ها اختصاص داده میشه و چه جوری میشه تغییرش داد یا اس ام اس ها رو منتقل کرد؟ آخه تعداد اس ام اس ها از یه حدی که بیشتر میشه گوشی تقریبا از کار میفته و مجبورم با چند بار خاموش روشن کردن یه تعداد از اس ام اس ها رو پاک کنم تا درست بشه. انتقالشون به یه فولدر دیگه کمکی نکرد. این مشکل رو چه جوری میشه حل کرد؟ البته به جز با پاک کردن اس ام اس ها.. بازم ممنون![]()
متاسفانه تو سری های جدید نوکیا قابلیت تغییر دادن مسیر سیو اس ام اس رو برداشتن
و به صورت پیشفرض یا رو رم ذخیره میکنه یا رو رم گوشی که بعد از پر شدن میره رو رم!!
شما اگه گوشیتون رو به بلله آپ نکردی شاید آپدیت کردن گوشی سرعت گوشیتون رو بهتر کنه
تا چند روز آینده حتما آپدیت میکنم اما این چند روز فرصت و امکانش نیست و گوشی هم واقعا داره اذیت میکنه، فقط میخوام این چند روز رو بگذرونم :( الان خواستم ریست کنم، دو تا گزینه ای که تو قسمت factory setting هستن هر دو کد میخوان. من هیچ کدی براش تعریف نکرده بودم. 0000 هم جواب نداد. چیکار کنم؟ :(
کد فکتور ریست نوکیا به صورت پیشفرض اگه عوض نکردین 12345 هست
قبول نمیکنه، code error :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)