ابن یکی رو یکی هرکی گرفته ..خوش به حالش
جدا چجوری باید گرفتش؟
ابن یکی رو یکی هرکی گرفته ..خوش به حالش
جدا چجوری باید گرفتش؟
اتفاقا اینجا نظر من برعکسه امید جان! به نظر خودم نبود بتکلاو سه شاخه کاری درست بودش. وقتی که این امکان دستمون میفتاد (حتی خودمو میگم) هر چیز خراب کردنی که رو کف زمین نباشه رو با اون از بین میبردیم. یعنی عملا ژل های انفجاری رو منحصر میکردیم به کف زمین و عملا کمتر از ژل تو بازی استفاده میشد. دقت هم کنی تو قسمت دوم تخریب دیوار های چوبی - اونایی که از زمین فاصله دارن - رو با روش پرواز کردن و شیرجه زدن به سمتشون داریم... معتقدم که به خوبی این دو وسیله یعنی بتکلاو و ژل انفجاری بالانس شدن.
اما صحبت شد در مورد بترنگ... پرتاب همزمان 3 تا بترنگ با اینکه تعدیل شده اما در طرف دیگه پرتاب سریع بت رنگ رو داریم که جایگزینی برای اونه.
با وسیله Disruptor که امکان از کار انداختن اسلحه ها رو داره میتونین تیر بار های تایگر رو هم از کار بندازین. جلوتر هم می تونین مین ها رو خنثی کنین.
با Disrupter خالی نمیشه.فکر کنم باید اپگرید Disrupter Amplifier رو بگیری.که range وسیله بیشتر بشه.من اینطوری گرفتمش.همونیه که برق به زمین وصله دیگه؟
بچه ها نظرتون راجع به شخصیت های دی ال سی چیه..من تو چلنج های بازی با خود بتمن که تا یکم مونده به اخر اپگرید شده بود..به زور 10000 تا امتیاز میگرفتم ...ولی با روبین تونستنم به راحتی 20000 تا امتیاز بگیرم..
بازیو که تموم میکنیم زیر گزینه ی reseum نوشته new game +
من زدم ولی همون مرحله یک بود.به چه دردی میخوره؟فقط از همون اول تمام وسایلو داری.
منظورش همین بوده؟اگه آره خیلی بیخوده که :(
یه تفاوت هایی هم داره; اینکه وقتی دشمن ها حمله میکنن اثری از نشانگر بالای سرشون نیست. دشمن ها هم سخت تر میشن و بعضی جاها هم سر سخت ها جای نفرای قبلی رو میگیرن.
سلام
من الان می خوام ماموریت DeadShot رو برم ... ( Symbol هاش رو پیگری کردم و الان جاش رو پیدا کرد رو نقشه )
وقتی می رسم به جایی که روی نقشه مشخص کرده ، هیچ دری برای وارد شدن نیست ...
می دونید کجا رو می گم ؟ همون جایی که کنار همون کلیسا هست که اول بازی بالاش ترکید و ازش پریدیم بیرون ( هنوزم از بالاش آتیش داره میاد بیرون ... ! )
جایی که دقیقا مشخص کرده و فلش ها هم دقیقا به اون وارد می شه ، یه دریچه فاضلاب روی زمین هست که اون رو هم کاری نمی کنه ... یعنی اصلا باز ش نمی کنه و کلا یک شی بی تاثیر هست ...
چی کار کنم ؟!
والله این یکی مونده با دو جای دیگه از اونها اسکرین نگرفتم...
البته همشون معما گونه هستن و فقط کافیه که لم اونها بیاد دستتون و وقتی این اتفاق میوفته خندتون میگیره که چقدر ساده بودن...
ولی واسه این یکی دیگه عقل من کار نمیده و دچار مرگ مغزی شده...
علامتهای سوال تا وقتی که روی اون platform نرفتید روشن نمیشن و به محض اینکه روی پلتفرم ایستادید تمام راههای ورود یا هدف قرار دادن اون علامتهای سوال بسته میشه...
اگه همه علامتها باهم روشن میشدن که از explosive gell استفاده میکردم و همه رو با هم میزدم ولی اینا به ترتیب و بعد از اینکه هر کدوم رو زدید روشن میشن...
مردم تا یه هاست واسه آپلود کردن image پیدا کردم...
همشون شیلتر شدن...
جاش هم خیلی سادست میرید موزه پنگوئن و فقط میرید سراغ در پشتی iceberg lounge که ساختمون بقلیش بالای اون این رو پیدا میکنید...
Last edited by plsboy; 10-12-2011 at 23:37.
منم اینجا گیر کردم...یکی کمک کنه!
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
من dlc رو گزاشتم بعد از تموم کردنه بازی بزنم....اما میتونم بفهمم چی میگی آخه من با catwoman خلی راحتر میتونم بزنم اصن انگار شخصیتای دیگه ی بازیرو بهتر از بتمن درس کردن!
مشکل این بازی اینه که آدم نمی دونه باید چکار کنه.
خیلی گسترده است.
آرخام اسایلم اینجوری نبود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)