تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 83 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

1

دوست عزیز منم نگفتم اومده گفتم تا بیاد من بازار sagero میبینم
    ولی بچه ها لپ تاپی بخرید که حالا حالا ها کار بده و پشیمون نشید از گرافیکش اینو می گم چون اون هایی که واقعا گیم خوره هستن درک می کنن.R.O.G
    .
    راستی شما مگه نبودی که تو یه تایپیکه دیگه گفتی من JW خریدم؟!؟!؟!؟!؟
    درباره g74 که اگه sager گیر نیارم میرم سراغش حالا کی بیاد؟؟؟؟؟ چون عاشقشم.

من مدل g73jw-3de رو اول ژانویه گرفتم و رسید بدستم که بعد بخاطر خبر وارد شدن سی پی یو های سندی بریج و اینکه پسر خاله شدیدا سریش شد که این رو بده به من و تو یکی دیگه داری و منم دیدم جدیدترش خیلی زود اومد و منم این رو دادم به پسر خالم.
    بعد هم که 3-4 تای دیگه رسید که همه رو بچه های پایتخت و ایران برداشتن.

g74 تازه تو نمایشگاه سبیت معرفی شده و میتونید تو یو تیوب سرچ کنید و فیلمهاش رو ببینید. اما اواسط تابستون برای فروش حاضر میشه. و جالبه اولین سریش فقط مدل 3 بعدی هستش با این مشخصات:
    سی پی یو سندی بریج 2630
    رم 8 گیگ
    کارت گرافیک 560
    مانیتور 3 بعدی (که واقعا کیفیت و زاویه دید فوق العاده ای داره)(حتما فیلم رو ببینید)
    بلوری رایتر. صحفه کلید جدید. هاردهای هیبریدی.......

تا 2-3 روز اینده هم مدل g73sw-3de از سری جدید سندی بریج اماده فروش میشه و الانم در وضعیت پیش فروش هست و یکی هم برای بعد از عید گفتم بیارن .
    که همه مشخصات 3 بعدی فعلی (g73jw-3de ) رو داره و فقط سی پی یو از مدل سندی بریج 2630 استفاده شده.

اینم عکسشه.ولی حیف چرا اینا فکر نمی کنن کیبوردو بزرگتر کنن اون قسمت ماشین حساب لپ تاپ ور دارن اون به چه درده اخه یه بازی کن می خوره!؟؟؟!
    کاش مشکی میزد جای این رنگ(نمی دونم چرا ولی رنگش منو ییاد اولین سری های لپ تاپ های قدیمی می ندازه.اخه اینم رنگه؟!!!)
    ولی صبر می کنیم ببینیم چی میشه دیگه!

asus g74sx 3d

Sager شاید قیافه نداشته باشه زیاد ولی من چندین جا خوندم تو فروم ها و سایتای خارجی .خیلی خنک تر از اسوس هست!(ببین دیگه چی زده از اینم خنک تره!)

2. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

کسی میدونه این مدل چیه؟ty161v+3d یعنی چی دیگه؟تو هیچ فروم یا سایت خارجی این جور چیزی ندیدم.فقط سایتای ایرانی اینو نوشتن
    ASUS G73JW-TY161V+3D

CPU
    :Intel® Core i7-740QM اینتل کورآی سون : سی پی یو
    Cache
    :6 MB 6 مگابایت : حافظه
    Ram
    :8 GB DDR3 8 گیگابایت دی دی آرتری : رم
    HDD
    :1 TB-7200rpm 1ترا بایت : هارد دیسک
    Drive
    VD RW-bluray دی وی دی رایتر : درایو
    LCD
    :17.3" HD LED 17.3 اینچ : صفحه نمایش
    VGA
    :geforce GTX460M 1GBDDR5 جی فورس جی تی ایکس 460 ام : کارت گرافیک
    webcam
    :Available دارد : وب کم
    bluetooth
    : Available دارد : بلو توس
    wireless :Available
    دارد
    : وایرلس Guaranty :Iran
    ایران
    : گارانتی os
    :WIN 7 سون
    : سیستم عامل
    weight : 2.9 kg 2.9 کیلوگرم : وزن
    • کیف و موس اورجینال

اینم مشخصاتشه که نوشتن.ولی اون اسمش یکم مشکوکه.TY161V

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا فرزاد منظورتون از 485 مدل GT 485m هست؟

بله دوست عزیز. مدل GTx 485m .
    حتی اگر 470 هم بیاد رو جی 74 من کلی خوشحال میشم.چون میدونید که از 480 قویتره.
    اما بعید میدونم که اسوس 470 یا 485 بزاره رو لپ تاپاش.[/QUOTE]

من خوندم اسوس از مدل هاي 560 جي فورس يا 6800 اي تي آي استفاده ميكنه
    گويا قصد استفاده از 6970 رو نداره
    بابت 560 هم خيلي ها نظرشون مثبت بود اما يكي گفته بود احتمالا بازي هاي سه بعدي رو مثل دو بعدي ها خوب ساپورت نميكنه
    كه اين با توجه به جديد بودن فناوري خوب چيز مسلمي هست
    ولي من هيچ جا حدود قيمت G74 هم رو پيدا نكردم[/QUOTE]

دوست عزیز
    تا جایی که من اخبار رو دنبال کردم و متوجه شدم منم فکر نمیکنم بالاتر از 560 برای جی 74 کانفیگ بشه.
    6870 هم که کلا ضعیفتر از 5870 و یا 560 هستش.
    کلا اسوس به کارتهای بالای 90 وات مصرف برق روی خوش نشون نمیده و تا حدودی هم کار درستی میکنه.
    شاید این دقیقا پاشنه اشیل کیفیت در اسوس های گیمینگ در مقابل دیگر برندها هستش.

الین وار هم از سری سوم که با 17 اینچاش داره سفارش میگیره هنوز بالاتر از 460 نداره و بعدا هم فکر کنم نهایت بره سمت 560. یک مدل غیر 3 بعدی هم داره که از الان سفارش میگیره و میفروشه که با کارت 6970 هستش که خیلی وسوسه کننده هستش. اما 3 بعدی نداره.
    البته در حد خبر های تایید نشده شنیدم که در اینده کارت 485 هم میاد تو سری جدید برای 3 بعدی.

اما نظر شخصی من اینه که بالای 560 برای لپ تاپ زیاد مناسب نیست. قدرت همیشه دردسرهای خودشم داره.
    بنظر من عمر لپ تاپ تو رنج 485 به شدت کم میشه و این فقط بخاطر حرارت و برق مصرفی بالا هستش.
    کسی که نیاز به اون سطح حرفه ا ی داره بهتره از دسکتاپ استفاده کنه.(فقط نظر شخصی هستش)

در مورد قیمت جی 74 هم منم جایی نشنیدم و نخوندم و طبیعی هم هستش چون تازه اواسط تابستون قراره تو امریکا ارائه بشه و اسوس فقط یک ماه جلوتر دستگاههای اینده رو معرفی و قیمت گذاری میکنه.

اما از صحبتهای ردو بدل شده و تجربه نسبت به اسوس سری گیمینگ 80 درصد احتمال میدم حدود 2000 دلار بیشتر نباشه قیمتش.(در امریکای شمالی)
    اصلا نمیتونه بالاتر از این قیمت بده چون در اینصورت برگ برنده رو در مقابل الین وار که همون قیمت هستش از دست میده و اگر قیمتها برابر بشه مسلما خیلی ها الین وار رو انتخاب میکنن. هرچند که الین وار هم دیگه اون الین وار 2 سال پیش نیست و کم کم مجبور شده قیمتها رو پایین بیاره و این جز با پایین اوردن کیفیت میسر نمیشه و اولین نشونه اون تو سری جدید دیده شده که دیگه از مانیتورهای rgb معروفش استفاده نکرده و حتی بدنه لپ تاپ ورژن 3 جدید دیگه فلزی نیست و از پلاستیک ساخته شده.

در مورد ساژر هم هنوز زوده برای خرید. برند خوبیه و همه تولیداتش توسط کلوو و بر پایه تولیدات اونه. اما خیلی سنگین و بی قواره هستش و از اون مهمتر برای استفاده در ایران زیاد توصیه نمیشه. چون دسترسی به قطعات یدکی و نبودن تعمبرکار اشنا با این برند میتونه مشکل بزرگی بشه. این مسئله حتی در مورد الین وار هم صادقه و علت اینکه منم تا حالا از الین وار مدلی تهیه نکردم همین موارد و معقوله قیمت بوده.

اما با کم شدن قیمتهای الین وار کم کم دارم وسوسه میشم الین وار هم بگیرم و حتی برای فروش بگم بیارن.
    اما متاسفانه تو ایران اطلاعات کامپیوتری خیلی پایینه و میترسم توصیه کنم بیارن و تو فروشش به مشکل برخورد کنم.

5. این کاربر از farzad4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

13

سلام به همه اول اینکه اون دوست گفت من چیزی ندیدم که پوزه alienware رو بزنه.پس این لینکی که دادم چی بود برادر من 2 تا گرافیک 470 یا 485 برات می ندازه با دو تا فن مجزا و کلا جز خنکترین برند های لپ تاپه دنیاست و اینکه منم گفتم از لحاظ ارگونومیک به asus و alienware نمی رسه ولی فلا که هم شاخ تره هم ارزون تر.cor i 7 990 یا سندی بریج 2920 میشه موشک چه طوره بچه های فروم؟

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------

کسی میدونه این مدل چیه؟ty161v+3d یعنی چی دیگه؟تو هیچ فروم یا سایت خارجی این جور چیزی ندیدم.فقط سایتای ایرانی اینو نوشتن
    ASUS G73JW-TY161V+3D

CPU
    :Intel® Core i7-740QM اینتل کورآی سون : سی پی یو
    Cache
    :6 MB 6 مگابایت : حافظه
    Ram
    :8 GB DDR3 8 گیگابایت دی دی آرتری : رم
    HDD
    :1 TB-7200rpm 1ترا بایت : هارد دیسک
    Drive
    VD RW-bluray دی وی دی رایتر : درایو
    LCD
    :17.3" HD LED 17.3 اینچ : صفحه نمایش
    VGA
    :geforce GTX460M 1GBDDR5 جی فورس جی تی ایکس 460 ام : کارت گرافیک
    webcam
    :Available دارد : وب کم
    bluetooth
    : Available دارد : بلو توس
    wireless :Available
    دارد
    : وایرلس Guaranty :Iran
    ایران
    : گارانتی os
    :WIN 7 سون
    : سیستم عامل
    weight : 2.9 kg 2.9 کیلوگرم : وزن
    • کیف و موس اورجینال

اینم مشخصاتشه که نوشتن.ولی اون اسمش یکم مشکوکه.TY161V
    TY161V*TY161V*TY161V*TY161V*TY161V*

اگر اشتباه نکنم این کد برا سفارش بازار دبی هست
    Last edited by mkh.mkh; 15-03-2011 at 20:11.

7. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

4

اینم عکسشه.ولی حیف چرا اینا فکر نمی کنن کیبوردو بزرگتر کنن اون قسمت ماشین حساب لپ تاپ ور دارن اون به چه درده اخه یه بازی کن می خوره!؟؟؟!
    کاش مشکی میزد جای این رنگ(نمی دونم چرا ولی رنگش منو ییاد اولین سری های لپ تاپ های قدیمی می ندازه.اخه اینم رنگه؟!!!)
    ولی صبر می کنیم ببینیم چی میشه دیگه!

asus g74sx 3d

Sager شاید قیافه نداشته باشه زیاد ولی من چندین جا خوندم تو فروم ها و سایتای خارجی .خیلی خنک تر از اسوس هست!(ببین دیگه چی زده از اینم خنک تره!)
    اتفاقا من به شخصه میگم ناون پد لازمه گیمر باشی به کارت میاد تو بعضی بازی ها
    این کمپانی نمی دونم چرا رو این لپ تاپش pci express نداره اکثر لپ تاپ ها داره و اینکه عین alienware به ظاهر کمتر می رسه موندم

9. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

1

اما با کم شدن قیمتهای الین وار کم کم دارم وسوسه میشم الین وار هم بگیرم و حتی برای فروش بگم بیارن.
    اما متاسفانه تو ایران اطلاعات کامپیوتری خیلی پایینه و میترسم توصیه کنم بیارن و تو فروشش به مشکل برخورد کنم.

دوست عزیز سمته 6970 alienware نرو چون پولتو دور ریختی ok?حالا به این علت که وقتی بنچمارکای همرو گذاشتم کناره هم دیدم 6970 از 470 480 بالاتره ولی تو crossfire از sli470 , sli 480 پایینتر بود در کل این 5870 که الان داری به نظر من نمی ارزه بری 6970 بگیری چون زیاد تو فرم فرق نداره ولی با این پول می تونی 2تا 470 ور داری فرزاد جان.قیمت چند هست حالا این alienware.در ضمن این مارکو تو ایران رو هوا می برن.
    شاید کسی alienwaro شنیده باشه ولی من آخرین سری که رفتم پایتخت کسی نمی دونست sager چی هست.

11. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

به لیستت ibuypower هم اضافه کن!
    همنون الین وار رو بشناسن هنر کردن !

13. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سري R3 17
    سه مدل پردازنده 2630 ،‌2720 و 2820 سندي بريدج هست
    رم 4 ، 6 ، 8 و 16 گيگ
    گرافيك ها 6870 ، 460 و 6970
    كمترين ميزان حافظه ديسك سخت 320 گيگ 7200
    سه صفحه نمايش كه دو تاي اولي 60 هرتز هستن 1600 در 900 ، 1920 در 1080 و مدل آخر سه بعدي هست كه 120 هرتز هست

خب اگه از بين اين قطعات كمترين رو ببنديد كلا 1500 دلار قيمت سايت واستون در مياد
    كيف و موس و لوازم جانبي هم هيچي
    اين سري حدود 300 تا 400 دلار قيمت هاشو اورده پايين ولي بازم گرون هست نسبت به اسوس
    سه فن قدرتمند داره
    تو اين سري من نه SLI ديدم نه كراس ولي تو سري هاي قبل بود
    ولي من با نظر آقا فرزاد موافقم كسي كه بخواد گرافيكي قوي تر از 560 رو داشته باشه بره دسكتاپ بگيره بهتره
    لپ تاپ خيلي سبك تر شده نسبت به قبل
    طراحي خيلي خوبي داره
    كيبورد و تاچ بسيار قوي داره
    حتي ميگن اينقدر كار كردن با تاچ آلين وير لذت بخش هست كه موس رو در مواقع غير بازي ميزاريد كنار
    فكر كنم در سري قبلي USB3 نداشت كه الان داره
    تنها مورد ضعيفش كه واقعا ميشه گفت خيلي هم خاص نيست
    داشتن 2 ماژل براي رم هست

جناب mkh.mkh من نسبت بهتر يا بدتر رو به همه جوانب يك لپ تاپ ميدم نه اينكه بگم ميشه 2 تا كارت گرافيك فلان رو روش داشته باشيد
    براي شركت MSI هم اين كار شدني هست
    مهم طراحي ارگونوميك لپ تاپ،جلوگيري از گرم شدن زياد،حفظ قدرت باطري،طول عمر بالا و موارد جزئي تر هست كه شايد در نگاه اول كه نظر به كانفيگ ميكنيم به چشم نيان
    اما اگه با لپ تاپ هاي زيادي كار كرده باشيد ميبينيد 2 برند با كانفيگ برابر فقط به خاطر طراحي بهتر سرعت رندر و يا كانورت بهتري رو برخوردار هست
    يا صفحه نمايش بهتري رو داره
    يا دست كلا كمتر خسته ميشه رو صفحه كليد و خيلي موارد ديگه كه بايد بهش توجه داشت

در ضمن بابت اون جدول ميخواستم بگم اين كارتهاي گرافيك كه خيلي مدل پايينتر بودن اين فريم ها رو ميدادند
    حالا چه برسه به 560 يا 460
    و يه چيز ديگه من هر چي گشتم جايي نخوندم كه موبايليتي جي پي يو ها 20 درصد ضعيفتر مدل دستكتاپ باشن
    خوندم ضعيفتر هستن اما براي هر كدوم اين ميزان بالا و پايين هست
    يه چيز ديگه اي هم كه نفهميدم اين بود كه اينا واسه دسكتاپ بودن يا موبايليتي
    شما چجوري فهميدي راهنماييم كنيد
    ممنون

15. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سري R3 17
    سه مدل پردازنده 2630 ،‌2720 و 2820 سندي بريدج هست
    رم 4 ، 6 ، 8 و 16 گيگ
    گرافيك ها 6870 ، 460 و 6970
    كمترين ميزان حافظه ديسك سخت 320 گيگ 7200
    سه صفحه نمايش كه دو تاي اولي 60 هرتز هستن 1600 در 900 ، 1920 در 1080 و مدل آخر سه بعدي هست كه 120 هرتز هست

خب اگه از بين اين قطعات كمترين رو ببنديد كلا 1500 دلار قيمت سايت واستون در مياد
    كيف و موس و لوازم جانبي هم هيچي
    اين سري حدود 300 تا 400 دلار قيمت هاشو اورده پايين ولي بازم گرون هست نسبت به اسوس
    سه فن قدرتمند داره
    تو اين سري من نه SLI ديدم نه كراس ولي تو سري هاي قبل بود
    ولي من با نظر آقا فرزاد موافقم كسي كه بخواد گرافيكي قوي تر از 560 رو داشته باشه بره دسكتاپ بگيره بهتره
    لپ تاپ خيلي سبك تر شده نسبت به قبل
    طراحي خيلي خوبي داره
    كيبورد و تاچ بسيار قوي داره
    حتي ميگن اينقدر كار كردن با تاچ آلين وير لذت بخش هست كه موس رو در مواقع غير بازي ميزاريد كنار
    فكر كنم در سري قبلي USB3 نداشت كه الان داره
    تنها مورد ضعيفش كه واقعا ميشه گفت خيلي هم خاص نيست
    داشتن 2 ماژل براي رم هست

جناب mkh.mkh من نسبت بهتر يا بدتر رو به همه جوانب يك لپ تاپ ميدم نه اينكه بگم ميشه 2 تا كارت گرافيك فلان رو روش داشته باشيد
    براي شركت MSI هم اين كار شدني هست
    مهم طراحي ارگونوميك لپ تاپ،جلوگيري از گرم شدن زياد،حفظ قدرت باطري،طول عمر بالا و موارد جزئي تر هست كه شايد در نگاه اول كه نظر به كانفيگ ميكنيم به چشم نيان
    اما اگه با لپ تاپ هاي زيادي كار كرده باشيد ميبينيد 2 برند با كانفيگ برابر فقط به خاطر طراحي بهتر سرعت رندر و يا كانورت بهتري رو برخوردار هست
    يا صفحه نمايش بهتري رو داره
    يا دست كلا كمتر خسته ميشه رو صفحه كليد و خيلي موارد ديگه كه بايد بهش توجه داشت

در ضمن بابت اون جدول ميخواستم بگم اين كارتهاي گرافيك كه خيلي مدل پايينتر بودن اين فريم ها رو ميدادند
    حالا چه برسه به 560 يا 460
    و يه چيز ديگه من هر چي گشتم جايي نخوندم كه موبايليتي جي پي يو ها 20 درصد ضعيفتر مدل دستكتاپ باشن
    خوندم ضعيفتر هستن اما براي هر كدوم اين ميزان بالا و پايين هست
    يه چيز ديگه اي هم كه نفهميدم اين بود كه اينا واسه دسكتاپ بودن يا موبايليتي
    شما چجوري فهميدي راهنماييم كنيد
    ممنون

دوست عزیز سوال دارم تا حالا sager دستت گرفتی تا حالا باهاش بازی کردی تا دستت رو کیبورده نرمو نازش بره بعدا بگی خوب یا بد من یه مدل که روش دوتا 5870 بسته بودن و 18.4 ال سی دی داشت و اینکه باطریش 12 سلولی بود رو با حاش خیلی حال کردم قسمت تاچ بالای کیبورد از جمله تنظیم صدا مد های مختلف خیلی با حال بود یادم می یاد دو تا usb3 داشت تازه این قدیمی شده بود اگه اشتباه نکنم مدل 8120 sager بود شما اون لینک های که بهت دادم به cpu 2920 هم می رسیدی خوب؟کلی گشتی جواب بدی با اینکه اینترنت داری اطلاعات نمی تونی خوب past کنی! دوست عزیز من بر اساس تجربه ای که تو لپ تاپ و pc دارم و کسانی که تو صنف گرافیکم اطلاعات و تجربه کسب کردم نگفتم که سانت گرفتم و میلی متری تو جداول بنچمارکا نظر دادم گفتم حدود 20 % ok?من به سایته نوب بوک چک میگم یه دعوت نامه برا شما بفرسته که از گرافیکای روز استفاده کنه لیست گرافیکای موبایلیتی بود اونا.
    اگه یه کم اینور اونورشو می خوندی یا به کسی می گفتی برات بخونه notebook gpu test رو می دیدی و اینکه لیست گرافیکای گذاشته که رو بعضی از لپ تاپایی که غیر صاداراتی هست و مخصوص همون کشور ساخته شده رو هم گذاشته بود این همه گرافیک بود که عمری همشو دیده یاشی رو لپ تاپ ها.
    خوب در مورد اینکه بریم سمته دسکتاپ تا لپ تاپ اگه این طوری بود بچه های گیمر اصلا نباید برن سمته دستگاه های پورتاپل و کمپانی ها باید درشونو گل بگیرن یا اینکه مثله اینکه یه دعوت نامه دیگه برا شما باید بگیریم برا کمپانی هایی که پورتابل می سازند که بهشون یاد بدی پی سی بسازند.
    من یا خیلی از کسانی گمیر هستن یه جا شاید ساکن نباشیم و اینکه مسافرت بریم یا دانشجو باشیم دوست داریم دستگاهمون همیشه همراهمون باشه اگه گیمر نیستی بحثش جداست کسانی که معتاد بازی هستن کنسولشون یا لپ تاپشون یا پی اس پی شون عضوی از بدنشون می دونن
    راستی من تعجب کردم چه طوری اون sli 485 gtx رو ندیدی
    موفق باشید
    Last edited by mkh.mkh; 16-03-2011 at 17:17.

17. این کاربر از mkh.mkh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من اگه 63 بار ديگه هم بگم شما متوجه منظور من نميشي
    منظور من اينه كه چي؟
    الان يه برند يكي دوستان معرفي كرد به نام ibuypower يا برندهايي كه حتي شما با سفارشي كه ميدي اختصاصي واستون ساخته ميشه
    مثلا همين نمونه يادمه يه سي پي يو خيلي قوي داشت خب كه چي؟ يعني اين بهتره؟
    بعدشم 5870 كه تو سري قبل آلين وير هم 2 تاشو ميتونستيد ببنديد باطري 12 سلولي هم داشت حاظرم شرط ببندم صفحه نمايش خيلي بهتري هم از sager داشته باشه.
    آقاي گيمر حرفه اي شما با كيبورد خود لپ تاپ بازي ميكنيد؟ كيبورد نرم و ناز؟

شما هم مارو خودكشي كردي با اين سايت نوت بوك چك
    من به چيزي كه سايت خود محصول هم بنويسه اطميناني ندارم شما ميگي نوت بوك چك
    شما مختاريد هرچي ميخوايد بخريد
    كلا شما بحثتون رو كارت گرافيك ميچرخه

اين تيكه حرفاتون هم كه اصلا متوجه نشدم چي ميگيد:
    اگه یه کم اینور اونورشو می خوندی یا به کسی می گفتی برات بخونه notebook gpu test رو می دیدی و اینکه لیست گرافیکای گذاشته که رو بعضی از لپ تاپایی که غیر صاداراتی هست و مخصوص همون کشور ساخته شده رو هم گذاشته بود این همه گرافیک بود که عمری همشو دیده یاشی رو لپ تاپ ها.
    من گفتم با نظر آقا فرزاد موافقم
    يعني دستگاهي كه بخواد اين همه ديگه قدرتمند باشه بهتره دسكتاپ باشه
    پس از نظر شما طراح هاي گرافيكي بيان يه لپ تاپ بخرن كه 22 تا گرافيك كوادرو داشته باشه
    ببخشيد شما بخوايد آهنگ گوش بديد استريو خانگي هم راه خودتون كول ميكنيد ميبريد جايي يا يه پلير كوچيك؟

خوبه مرام گيمري هم شما آموزش بديد
    دعوت نامه رو شركت nvidia بايد واسه شما بفرسته كه بازي هاي روزش رو كارت گرافيك چند مدل قبلش اصلا فريم نميده

چيزي كه من ميويسم يه خوردش تجربه هست يه خوردشم از نت گرفتم چيزي رو كپي نكردم
    از نت بوك چك هم نديدم

در مورد جدول من خودم فكر ميكنم واسه دسكتاپ ها باشه ولي شما مثلا 280 يا 260 رو هم كه ببينيد 20 درصد هم ازش كم كنيد تعداد فريم رو برداريد ميبينيد 460 يا 560 خيلي حرف واسه گفتن دارن

در ضمن با 2 مدل قديمي آلين وير و sager يه كوتاه مدت كار كردم
    اما با اسوس نه
    ولي اعتقادم اينه با 10 بار كار كردن هم نميشه يه برداشت خوب داشت از لپ تاپ
    حتما بايد مال خودت باشه تا درست و حساب شده بفهميش
    ببريش بياريش شارژش كني رندر بگيري ازش كانورت كني و حتي اگه بتوني اور كلاكش كني

19. 2 کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •