باسلام خدمت دوستان
ميتونيد در مورد اين نمادها كمكم كنيد حلا توضيحاتي در موردش بهمراه مثال باشه خيلي ممنون ميشم.
و ميدونيد تو چه كتاب رياضي ميتونم گيرشون بيارم.
سپاس
باسلام خدمت دوستان
ميتونيد در مورد اين نمادها كمكم كنيد حلا توضيحاتي در موردش بهمراه مثال باشه خيلي ممنون ميشم.
و ميدونيد تو چه كتاب رياضي ميتونم گيرشون بيارم.
سپاس
سلام
راستش تا جایی که من میدونم تتا همیشه چیز ثابتی نیست ولی معمولا برای نامگذاری زاویه به کار میره.
اومگا هم مثل قبلی استفاده های فراوانی داره ولی به عنوان محل تقارن و اکثرا خط تقارن استفاده میشه. اما دقیقا مطمئن نیستم این مورد رو.
و O به عنوان تابع مقدار خطا محسوب میشه.
مثلا تو بسط تیلر، خطا رو با O نشون میدن.
بست تیلر، بسطی هست که هر تابع رو بر حسب X و میکنه. مثلا اینکه Sinx=x یه جور استفاده از بسط تیلره . اما دقیق نیست، دقیقترش میشه Sinx=x+(x^3)/6 ولی بازم این دقیق ترین حالتش نیست، خیلی مواقع مثل اینجا مقداری که با این بسط حساب میشه دقق نیست و در انتهای تابع یک) O(X^n اضافه میکنن که n یک توان عضو اعداد طبیعی هست.
البته من کاربرد های رایجشون رو گفتم. هرکدومشون میتونن در موقعیت های خاص معنی های دیگری بدن.
حتما شعاع ها رو چک کن .اشتباه هستند .در مختصات سه بعدی بین x,y,z,r این رابطه برقراره:
r=sqrt(x^2+y^2+z^2
برای من عجیبه.
من متوجه تاثیر شعاع در طول لوله نیستم
اصلا بعید میدونم موثر باشه.
اگه قرار باشه طول لوله ی خم شده رو حساب کنیم، قائدتا باید طور خطی که از وسط لوله میگذره رو حساب کنیم. که اونم باید با تفاضل ساده ی مختصات ها بدست بیاد
اما در این صورت جواب بدست میاد 643.1
یکم زیاد تر میشه!
شما اعداد چک کردین و درستن؟
Last edited by Arman_BM; 14-02-2009 at 03:06.
اگر رابطه بین شعاع و دایره مقطعی باشه (r^2=x^2 + y^2) می توان z را مقداری مثلا z=teata*C قرار داد و بعد پارامتری کرد و بعد از فرمول طول قوس ، طول لوله را حساب کرد
سلام دوستان محترم!
آقا ما این رو تو بخش سوالات ریاضی مطرح کردیم کسی تحویل نگرفت!
دیدم سوال ترکیبیات هیت، اینجا نزد شما بگم بهتره
معادله ی زیر چند تا جواب داره؟
x1+x2+x3=<60 به این شرط که x=<20
ممنون از شما عزیزانی که وقت خود را صرف سوالات ما میکنید!
در پناه حق!.
دوست خوبم، او از شما تشکر میکنم که این سوال جالب رو مطرح کردید و پی گیری هم میکنین.
اون راه حلی که شما تا نیمه اش حا کرده بودید من متوجه نشدم. استدلال شما برای استفاده از تابع پوشا چیه؟
یا حق
Last edited by Arman_BM; 14-02-2009 at 21:57.
میخوام اعداد 1 تا 20تو 3 جایگشت بزاری وترتیب هم مهم نیست 3 حالت داریم
1)هر 3 تا متمایز 2)2 تا یکسان یکی متمایز3)هر سه یکسان
اولی که تعدادش برابر است با
دومی برابر با 20*19
سومی برابر 20
پس تعداد جوابهای اون نامعادله برابر جمع این 3 تاست
پو شا رو برای این گفتیم که اعداد یک تا هشت دقیقا یکبار استفاده شن .
سلام دوستان .
این تایپیک برای آموزش و یادگیری ترکیبیات هستش . ( ترکیبیات رشته ای از ریاضی ست که بسیار مهم و پیچیده
است )
لطفا کسی توی این تایپیک اسپم نزاره تا تایپیک خوب پیش بره . ممنونم .
![]()
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)