تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 107 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عیبی نداره
    هنوز کلی بازی مونده...در ضمن قراره بازی برگشت رو هم ببازین

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

عیبی نداره
    هنوز کلی بازی مونده...در ضمن قراره بازی برگشت رو هم ببازین
    In Your Dreams!! (همون زهی خیالی باطل!)

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش تصویری:برای کسانی که دلشان برای بوفون تنگ شده

سایت گل
    - جیانلوئیجی بوفون، دروازه بان باتجربه و نامدار تیم ملی ایتالیا و باشگاه یوونتوس که در جریان رقابتهای جام جهانی 2010 از ناحیه کمر مصدوم شد برای مدتی طولانی از میادین ورزشی دوربود.

او اخیرا پس از پشت سرگذاشتن روزهای سخت مصدومیت به میادین ورزشی بازگشته و باردیگر در دروازه یووه قرار می گیرد.

بوفون در دیدار یکشنبه شب تیمش که با پیروزی بینکونری نیز همراه بود در دروازه تیمش قرار گرفت:

1

2

واکنش بوفون بعد از دریافت گل

بوفون با مدافعانش، کیه لینی و بونوچی صحبت می کند

دروازه بان باتجربه یووه آماده مهار توپ می شود

منبع : بخش فارسی سایت گل

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

بازی رم - لاتزیو که چند شب پیش پخش شد، 15 - 20 دقیقه آخرش عجب بازی جالبی بود! انصافا لذت بردم!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اتوئو: هنوز با مورینیو و گواردیولا در تماسم، اما با بنیتس نه!

مهاجم اینتر گفته با مربیان سابقش مشکلی ندارد.

سایت گل – ساموئل اتوئو گفته اینتر در زمان رافا بنیتس مشکلاتی در رختکن داشت. او البته از دو مربی سابق خود بسیار ستایش کرده است.

اتوئو در برنامه تلویزیونی ایتالیایی «شب کیامبرتی» گفته است: «هنگامی که فوتبال بازی می‌کنید، مهم‌ترین نکته این است که پیروز شوید.

فصل پیش، در موقعی ویژه، می‌دانستیم که باید بیشتر تلاش کنیم. هنگامی که مورینیو از من خواست پستم را عوض کنم، تلاش کردم و همه چیز عالی پیش رفت. بینش مورینیو از اینتر با دیگران متفاوت بود. او شماره یک است و این را ثابت کرد.»

با آن که چندین هم‌تیمی اتوئو علنا بنیتس را محکوم کرده‌اند، اما اتوئو می‌گوید: «با این روش دیدن چیزها موافق نیستم. تا قبل از بازی با یوونتوس ما عالی بازی کرده بودیم.»

اتوئو همچنین از پپ گواردیولا، مربی‌اش در بارسلونا خوب گفت، هرچند که شایعه شده بود که مشکلات شخصی بین این دو باعث رفتن اتوئو از بارسا شد.

او گفت: «پپ مربی بزرگی است. ما بحث‌هایی داشتیم که در هر تیمی روی می‌دهد، اما هنگامی که بارسلونا را ترک کردم هیچ پشیمانی، چه داخل و چه خارج از میدان نداشتم. در واقع من هنوز هم با گواردیولا و مورینیو در تماس هستم. اما با بنیتس؟ نه.»

«سامو» درباره دستاوردهایش گفت: «من ثروتمندتر هستم، نه به خاطر پول، بلکه به این دلیل که رویایم را به حقیقت رساندم. خدا می‌خواست این کار را انجام دهم و من کارم را عالی انجام دادم. کمتر پسر سیاهپوستی به گنجی که در زندگی داشتم می‌رسد، اما ما داریم می‌جنگیم تا افراد بسیار بیشتری به این فرصت‌ها برسند.

موسسه من و موسسه دیدیه دروگبا برای رسیدن به این هدف تلاش می‌کنند.»

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/1/21

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

زانتی:می خواهم فوتبالم را با اینتر تمام کنم

سایت گل- خاویر زانتی، کاپیتان اینتر می خواهد فوتبالش را با اینتر به پایان برساند.

این ستاره 37 ساله آرژانتینی از سال 1995 تاکنون در اینتر توپ می زند و سال گذشته با این تیم قهرمانی سه گانه دلچسبی را تجربه کرد.

زانتی به ایی اس پی ان گفت:« من خیلی خوشحالم.اصلا انتظارش را هم نداشتم که مدتی تا این حد طولانی در تیمی مهم مثل اینتر باشم.خیلی خوشحالم که در تمامی این سالها و در تمام بازیها با پیراهن آبی و مشکی اینتر به میدان رفته ام و این دلیل خوبی است که به این موضوع افتخار کنم.»

زانتی ادامه داد:« من قراردادی دارم که به من اجازه می دهد تا دو سال دیگر برای اینتر بازی کنم. و پس از آن با بررسی احساسم در آن زمان قضاوت خواهم کرد ولی قطعا فوتبالم را در اینتر به پایان خواهم برد.»

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

اودینزه 3-1 اینتر؛ لئوناردو بالاخره باخت

با این شکست اختلاف شش امتیازی نرآتزوری با میلان صدرنشین دست نخورده باقی ماند.

سایت گل- در اولین دیدار از بازی های امروز سری آ، تیم اودینزه موفق شد دست به کار بزرگی بزند و تیم اوج گرفته اینتر را با نتیجه 3-1 شکست داد.

در این دیدار که در ورزشگاه فریولی برگزار شد، تیم اینتر بازی را بهتر آغاز کرد و سرانجام در دقیقه 16 توسط استانکوویچ به گل رسید.

اما این برتری چندان دوام نداشت و زاپاتا در دقیقه 21 بازی را به تساوی کشاند. بعد از این گل بازیکنان اودینزه به حملات شان ادامه دادند و دی ناتاله در دقیقه 25 تیم میزبان را پیش انداخت.

نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید تا نیمه دوم با حملات اینتری ها آغاز شود اما پس از نرسیدن نرآتزوری به گل تساوی در دقایق ابتدایی، بار دیگر بازیکنان اودینزه حملات شان را به سمت دروازه حریف آغاز کردند و حاصل این حملات گل سوم آنها توسط دومیتزی در دقیقه 69 بود.

بازی در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید تا اولین شکست اینتر بعد از ورود لئوناردو رقم بخورد. با این شکست اختلاف شش امتیازی نرآتزوری با میلان صدرنشین دست نخورده باقی ماند.

ترکیب اصلی دو تیم:

اودینزه: هاندانوویچ- دومیتزی، زاپاتا، بناتیا- آرمرو، اینلر، آساموا، پینزی، ایسلا- دی ناتاله، سانچس

اینتر: کاستلاتزی- مایکون، کوردوبا، لوسیو، چیوو- زانتی، کامبیاسو، موتا- استانکوویچ- پاندف، اتوئو

کد:
    2011/1/23

پسردایی مسی در راه سری آ

امانوئل بیانکوچی کوکسیتینی، پسردایی لیونل مسی ممکن است به زودی به رقابتهای سری آ منتقل شود.

سایت گل- بیانکوچی 22 ساله که در حال حاضر در تیم مونیخ آلمان توپ می زند، ممکن است به زودی به ایتالیا منتقل شود.

این روزها سران باشگاه چزنا که تیمشان در رده هفدهم جدول رقابتهای سری آ قرار دارد ،به فکر جذب این ستاره که پسردایی لیونل مسی نیز هست افتاده اند.

این ستاره آرژانتینی یکی از بازیکنان تیم جوانان نویل اولد بویز بود که در نهایت به لیگ آلمان منتقل شد. او پاسپورت ایتالیایی هم دارد و در صورتی که بتواند از تستهای پزشکی با موفقیت خارج شود، سران چزنا در بازار زمستانی او را به خدمت خواهند گرفت.

کد:
    2011/1/23

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

برد میلان رو تبریک میگم خدمت همه ی بر و بچ

ما شالله همه ی بزرگان تو این هفته یا باختند و یا مساوی کردند (البته به جز ناپولی که نمیدونم چرا همه اش داره میبره بازی هاش رو ...) و الان دیگه رقابت تقریبا بین تیمهای آث میلان و ناپولی شده. البته تو سری آ، تکلیف قهرمانی معمولا به این زودی ها مشخص نمیشه. (به جز اون دوره ی کالچوپولی که همه ی رقبای اینتر ضعیف شدند و اینتر چند سالی رو راحت قهرمان شد) ولی انگار دیگه کم کم داره فاصله ی میلان با بقیه ی تیمها خودشو نشون میده.
    Last edited by davy jones; 24-01-2011 at 08:14.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گزارش تصویری: هنرنمایی ایبرا مقابل چزنا

سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ این روزها یک تنه میلان را رو به جلو می راند.گلهای حرفه ای و تماشایی او بارها سه امتیاز ارزشمند را برای میلان کسب کرده و در دیدار یکشنبه شب روسونری مقابل چزنا، باز هم این ستاره سوئدی بود که مرد شماره یک الگری در میدان بود. ایبرا می تازد و رو به جلو می رود.

بازیکن حریف هم متعجب،به حرکت زلاتان نگاه می کند!

بدون شرح

این هم شادی پس از گل ایبرا

لحظه ای که زلاتان دروازه حریف را باز کرد

ایبرا از حمایت هواداران تشکر می کند

ایبرا گل تیمش را با هم تیمی اش کاسانو جشن می گیرد

کد:
    پی نوشت : میلان 2 - چزنا 0

و مرتبط با عکسهای ورزشی

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

امانوئلسون رو هم که میلان خرید
    خیلی به درد میلان میخوره...یک بازیکن چپ پا و با تکنیک که قابلیت بازی در پست دفاع - هافبک و مهاجم کاذب رو داره

راستی برد میلان رو هم تبریک میگم...ولی این مصدومیت امان تیم رو بریده
    اگه همه مصدومان میلان برگردن تیم از اینی که هست خیلی بهتر و قوی تر میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •