تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 120 اولاول ... 54551525354555657585965105 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1191

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در آلمان | فصل 2010-2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

تونی کروس مصدوم شد و دو بازی با اشتوتگارت را از دست می‌دهد

بایرن مونیخ برای مدتی این بازیکن را در اختیار ندارد.

سایت گل – بایرن مونیخ، مدافع عنوان قهرمانی بوندس‌لیگا خبرهای بدی شنیده است. آنها پس از پیروزی سه بر صفر خانگی مقابل سن‌پائولی متوجه شدند که تونی کروس مصدوم شده و لوییس فان‌خال نمی‌تواند او را حدود دو هفته در اختیار داشته باشد.

این هافبک چندپسته در دیدار شنبه دچار آسیب‌دیدگی از ناحیه پا شد. او در نیمه دوم آسیب دید و با وجود درد تا پایان بازی در میدان ماند، و البته پس از بازی گفت که پای چپش درد گرفته است.

ستاره سابق بایر لورکوزن دوشنبه مورد معاینات بیشتر قرار گرفت و هانس ویلهلم مولر ولفارت، پزشک بایرن گفت که کروس دس کم دو هفته از میادین دور خواهد بود.

پای او تا 23 دسامبر در گچ خواهد بود و احتمالا او در هفته اول ژانویه می‌تواند تمرین کند.

کروس بازی بوندس‌لیگا مقابل اشتوتگارت در شنبه آینده، و بازی جام حذفی، دوباره مقابل اشتوتگارت در سه روز بعد را از دست می‌دهد.

---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------

نویر: هر کاری بتوانم برای موفقیت تیم انجام می‌دهم

دروازه‌بان شالکه گفته می‌خواهد هر کاری از دستش بربیاید برای موفقیت تیمش انجام دهد.

سایت گل – مانوئل نویر، دروازه‌بان شالکه مورد توجه باشگاه‌های دیگر است و مرتبا خبرهایی از جدایی او به گوش می‌رسد. با این حال، این ملی‌پوش آلمانی به انتقال نمی‌اندیشد و روی کارش در باشگاه شالکه تمرکز کرده است.

او گفته است: «سال 2010 از نظر شخصی برای من سال موفقیت‌آمیزی بود، هرچند که در حال حاضر در بوندس‌لیگا شرایط آن قدرها عالی نیست.

البته من در لیگ قهرمانان با شالکه حضور دارم، دروازه‌بان اول آلمان شده‌ام و اولین جام جهانی‌ام را تجربه کرده‌ام. به علاوه، من جایگاه خود را در تیم ملی به دست آورده‌ام.

شالکه باشگاهم است. من قبلا به عنوان طرفدار در جایگاه می‌نشستم و رویای حضور در این باشگاه برای من به واقعیت تبدیل شد.

تیم دوران گذار را پشت سر می‌گذارد و اوضاع خیلی بدتر از آنی است که امیدش را داشتیم. فکر می‌کردیم شرایط را عوض می‌کنیم، اما باخت پنج بر صفر در خانه کایزرسلاترن به روشنی عقب‌نشینی سنگینی بود.

من در نزدیکی رأس تیم حضور دارم و کاپیتان این فصل هم هستم. تلاش می کنم تا جای ممکن به هم‌تیمی‌هایم کمک کنم و تیم را به پیش برانم، هم در میدان و هم در خارج از میدان. من هر کاری انجام می‌دهم تا تیم موفق شود.»

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------

حمایت شواین اشتایگر از حضور مانوئل نویر در بایرن مونیخ

نویر 24 ساله در ماه های اخیر علاوه بر بایرن مونیخ، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته بود

سایت گل- تنها چند روز پس از اینکه مدیران باشگاه بایرن مونیخ اعلام کردند مانوئل نویر، دروازه بان شالکه، در فهرست خرید باشگاه در بازار نقل و انتقالات زمستانی قرار دارد، باستین شواین اشتایگر از حضور دروازه بان اول تیم ملی آلمان در آیانس آره نا حمایت کرد

او در مصاحبه با شبکه اسپورت 1 گفت:" ما در حال حاضر در درون دروازه مشکلی نداریم اما با خرید مانوئل نویر می توانیم بهترین دروازه بان آلمان را در تیم مان داشته باشیم. من همیشه دوست دارم که بایرن بهترین بازیکنان آلمان را در اختیار داشته باشد."

نویر 24 ساله در ماه های اخیر علاوه بر بایرن مونیخ، مورد توجه منچستریونایتد نیز قرار گرفته بود؛ و رقابت این دو باشگاه بزرگ می تواند قیمت این بازیکن را به نحو قابل توجهی افزایش دهد."

نویر که از چهار سالگی برای تیم شالکه بازی می کند، هفته گذشته اعلام کرده بود:" احتمالا فصل آینده نیز برای شالکه بازی خواهم کرد"

---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

مصدومیت پودولسکی و احتمال غیبت در مقابل شالکه و دویسبورگ

پودولسکی در دیدار این هفته تیمش مقابل اینتراخت فرانکفورت مجبور شد در دقیقه 22 زمین راترک کند و بعدا مشخص شد که از ناحیه لیگامنت قوزک پای راست دچار آسیب دیدگی شده است

سایت گل- باشگاه کلن که در رقابت های این فصل بوندس لیگا حال و روز خوبی ندارد، تایید کرد که لوکاس پودولسکی، ستاره این تیم، از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شده است و نمی تواند تیمش را در دیدار هفته آینده مقابل شالکه در لیگ قهرمانان همراهی کند.

پودولسکی در شکست 1-0 این هفته تیمش مقابل اینتراخت فرانکفورت مجبور شد در دقیقه 22 زمین راترک کند و بعدا مشخص شد که از ناحیه لیگامنت قوزک پای راست دچار آسیب دیدگی شده است. همچنین انتظار می رود او نتواند تیمش را در دیدار روز 22 دسامبر مقابل دویسبورگ در جام حذفی همراهی کند ، هرچند هنوز او اندکی شانس برای حضور در این دیدار دارد

پل کلین، پزشک باشگاه کلن گفت:" ما هر روز وضعیت لوکاس را بررسی می کنیم تا ببینیم چه کاری می توانیم انجام دهیم. اندکی شانس وجود دارد که او بتواند در جام حذفی مقابل دویسبورگ به میدان برود. فیزیوتراپ های ما تمام تلاش شان را انجام می دهند تا به این هدف برسند."

---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------

کارل هاینس رومنیگه: یک بایرن آماده می تواند با بارسلونا برابری کند

رئیس باشگاه بایرن مونیخ سیستم جوانان این دو باشگاه را نیز با هم مقایسه کرد.

سایت گل- کارل هاینز رومنیگه، رئیس باشگاه بایرن مونیخ، تیمش را با بارسلونا برابر دانست و سیستم جوانان این دو باشگاه را نیز با هم مقایسه کرد.

او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" آنها بازیکنانی مانند ژاوی و اینیستا را دارند که از تیم جوانان به تیم اصلی راه پیدا کرده اند. ما نیز لام و شواین اشتایگر را داریم. فکر می کنم اگر کاملا آماده باشیم، بازی مقابل ما برای بارسا آسان نخواهد بود. ما در سطح برابری با آنها قرار داریم."
    آخرین رویارویی بارسا و بایرن مونیخ در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان فصل 09-2008 بود. در دیدار رفت بایرنی ها در حالی که لام را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشتند و لوسیو در قبل خط دفاعی قرار داشت، 4-1 شکست خوردند و بازی برگشت نیز 1-1 به تساوی انجامید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ماتیاس سامر: خدیرا، الگوی بزرگی برای جوانان است

یکی از مسئولان اتحادیه فوتبال آلمان در صحبتهایی اعلام کرده که سامی خدیرا، ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید، الگوی خوبی برای جوانان است

سایت گل- ماتیاس سامر، مدیر فنی اتحادیه فوتبال آلمان در صحبتهایی زبان به تمجید از سامی خدیرا گشوده و اعلام کرده که او الگوی فوق العاده ای برای بازیکنان جوان است.

سامر در گفت و گو با اشپورت بیلد گفت:« فوتبال آلمان باید به او افتخار کند. زمانی که خدیرا را در حال بازی کردن می بینم، دلم گرم می شود. او یک الگوی خوب برای بازیکنان جوان ماست.»

سامر ادامه داد:« او در کارنامه ورزشی اش به نسل جوان نشان داده که با فروتنی همه چیز ممکن است.»

خدیرا در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اشتوتگارت به رئال مادرید پیوست. این ستاره 23 ساله در 17 دیدار برای تیم مادریدی به میدان رفته است.

---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

گفتگوی اختصاصی توماس مولر با گل:می خواهم رکورد گلزنی رونالدو در جام جهانی را بشکنم

این ملی پوش جوان تیم بایرن در مورد احساسش به خاطر کسب کفش طلا با سایت گل گفتگویی انجام داد

سایت گل- برنده امسال کفش طلا نه داود ویاست، نه دیه گو فورلان، مسی یا رونالدو؛ بلکه یک آلمانی جوان این جایزه را به دست خواهد آورد: توماس مولر. این ملی پوش جوان تیم بایرن در مورد احساسش به خاطر کسب این جایزه با سایت گل گفتگویی انجام داد.

سایت گل: توماس! بردن کفش طلا برای تو چه معنایی دارد؟

توماس مولر: من در ابتدای دوران حرفه ای ام صاحب این جایزه می شوم و این برایم افتخار بزرگی است. نمی توانم واقعا توصیف کنم که به چه چیزی دست پیدا می کنم. فقط فکر کردن به بازیکنانی که آنها پشت سر گذاشتم، دیوانه کننده است. این اتخار بزرگی است و من احساس غرور می کنم. غرور کلمه ای است که من کمتر از آن استفاده می کنم.

سایت گل: از نظر ذهنی توانستی با چنین جام جهانی فوق العاده ای کنار بیایی؟

توماس مولر: نه، همه چیز خیلی سریع رخ داد. وقتی جام جهانی به پایان رسید، خیلی سریع تمرکزم را روی بازی های بایرن گذاشتم.

سایت گل: اما احتمالا تو از خودت پرسیده ای که " واقعا چه اتفاقی برای من در آفریقای جنوبی رخ داد؟"

توماس مولر: مطمئنم. من کاملا می دانم که سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم اما نمیتوانم خودم را از همه این اتفاقات بیرون بکشم و از بیرون به آن نگاه کنم. با این وجود امیدوارم بتوانم زمانی به عقب برگردم و بتوانم بگویم:" وای، چقدر فوق العاده بود."

سایت گل: در طول جام جهانی بحث زیادی در آلمان به وجود آمده بود که چطور میروسلاو کلوزه می تواند رکورد رونالدو 15 گله به عنوان بهترین گلزن تاریخ جام جهانی را بشکند. هم تیمی ات نتوانست از عهده این کار بربیاید. آیا توماس مولر می تواند روزی به این رکورد برسد؟

توماس مولر: البته این مسئله قبلا در ذهنم بود (خنده) اما موفقیت تیم اهمیت بیشتری دارد. برای رسیدن به این هدف باید در تمام تورنمنت از آمادگی بالایی برخوردار بود و باید خوش شانس باشم و مصدوم نشوم.

سایت گل: آیا از افزایش محبوبیت خودت در کشورهای دیگر در طول جام جهانی مطلع هستی؟

توماس مولر: بله، در طول جام جهانی من مقالات نشریات خارجی را روی اینترنت می خواندم. این البته برای من افتخار بزرگی است. این به من نشان می دهد که به چه چیزی دست پیدا کردم و این باعث افتخار من است.

سایت گل: تو در آفریقای جنوبی در مدتی کوتاه لحظات خوب زیادی را پشت سر گذاشتی؟ کدام را ترجیح می دهی؟

توماس مولر: نمی توانم انتخاب کنم. لحظات زیادی بود و انتخاب یکی از آنها ساده نیست.

سایت گل: علاوه کفش طلا، تو عنوان بهترین بازیکن جوان جام را هم به دست آوردی. کدام عنوان برایت جذاب تر است.

توماس مولر: البته کفش طلا زیرا رقابت بیشتری در آن وجود داشت. در حالی که برای عنوان بهترین بازیکن جوان تنها بازیکنانی که در یک محدوده معینی به دنیا می توانند نامزد شوند. در حالی بردن کفش طلا و پشت سر گذاشتن بازیکنانی مانند وسلی اسنایدر، داوید ویا و دیه گو فورلان فوق العاده است.

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------

یورگن کلوپ: بازیکنان آلمانی زیادی می توانند در رئال بازی کنند

سرمربی دورتموند از شایعه حضور مهاجمش در رئال راضی نیست

سایت گل- رسانه های اسپانیایی چند روز قبل گزارش دادند که باشگاه رئال به دنبال به خدمت گرفتن لوکاس باریوس، بازیکن بورسیا دورتموند است اما یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند از این شایعات چندان راضی نیست.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رسانه های اسپانیایی فقط راه ساده را انتخاب می کنند. آنها می دانند گونسالو ایگواین مصدوم است و برای مدتی نمی تواند به میدان برود؛ به همین دلیل به صورت رندوم بازیکنی را به رئال وصل می کنند!

با این وجود این طور نیست که چون آنها به دنبال مهاجم هستند، همه مهاجمان اروپا بخواهند به این تیم بروند. علاقه آنها به لوکاس من را نگران نمی کند.

بازیکنان زیادی در آلمان هستند که می توانند برای رئال بازی کنند. شاید برای بارسا نتوانند بازی کنند اما برای رئال چرا."

بورسیا دورتموند امشب در لیگ اروپا مقابل سویا قرار خواهد گرفت و برای صعود به مرحله بعد رقابت ها باید حتما در این دیدار به پیروزی برسند.

---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------

شواینی خواستار حضور نوئر در بایرن

بایرن مونیخ در حال حاضر هشت ملی پوش آلمانی حاضر در جام جهانی را در اختیار دارد و با حضور مانوئل نوئر میتواند این تعداد را افزایش دهد

سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ ؛ شواین اشتایگر هافبک خوش تکنیک بایرنی ها که به تازگی قرارداد خود را با قهرمان بوندسلیگا تا سال 2016 تمدید کرده است در صحبت هایی که با تلویزیون آلمان انجام داد خواستار انتقال مانوئل نوئر به بایرن شد.
    نوئر تا سال 2012 با شالکه قرارداد دارد، شواینی علاقه مند به حضور او در بایرن و بازی در کنار او می باشد. اشتایگر در این مورد به شبکه تلویزیونی sport 1 میگوید:" ما در حال حاضر مشکلی درون دروازه نداریم اما ما میخواهیم با جذب مانوئل نوئر فرصت حضور در باشگاه را به بهترین دروازه بان آلمان دهیم"
    او ادامه میدهد:" من همیشه علاقه مند و حامی این سیاست باشگاه یعنی جذب بهترین ها هستم"
    بایرن مونیخ در حال حاضر هشت ملی پوش آلمانی حاضر در جام جهانی را در اختیار دارد و با حضور مانوئل نوئر میتواند این تعداد را افزایش دهد. بایرن مونیخ در حالی به بررسی و ارائه پیشنهاد برای جذب مانوئل نوئر در تابستان سال آینده می اندیشد که او آخر هفته از احتمال حضور خود و تمدید قرارداد با شالکه خبر داد.

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------

رومینیگه: بایرن همتراز با بارسلونا است

هنگامی که مصدومان تیم به شرایط مناسب و ایده آل خود بازگردند ما برای تبدیل شدن به بهترین تیم باشگاهی جهان چیزی کم نخواهیم داشت و حتی بارسلونا نیز در رویارویی با ما کار راحتی نخواهد داشت.

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛ در حالیکه بایرنی ها مکان مناسبی در جدول رده بندی بوندسلیگا ندارند و از صدر جدول اختلاف 17 امتیازی گرفته اند رئیس باشگاه پیش از انجام قرعه کشی دور دوم لیگ قهرمانان، بایرن را همتراز با بارسلون میداند.
    در روز جمعه قرعه کشی دور حذفی لیگ قهرمانان در مقر یوفا در سوییس انجام میگیرد و تیمهای حاضر رقیبان خود را خواهند شناخت دو تیم بایرن و بارسلونا که صدر نشین گروه های خود بوده اند با تیمهای دوم گروه های هشت گانه روبرو خواهند شد.
    اما با این حال رومینیگه رئیس باشگاه بایرن در اظهار نظری جالب میگوید در صورت بازگشت مصدومان این تیم آنها همسطح با بارسلونا میشوند و دیدار مقابل بایرن برای مردان کاتالان دیدار ساده ای نخواهد بود.
    بیلد به نقل از رومینیگه مینویسد:" به نظر من هنگامی که مصدومان تیم به شرایط مناسب و ایده آل خود بازگردند ما برای تبدیل شدن به بهترین تیم باشگاهی جهان چیزی کم نخواهیم داشت و حتی بارسلونا نیز در رویارویی با ما کار راحتی نخواهد داشت."
    روبن و میرو کلوزه پس از تعطیلات زمستانی و با شروع نیم فصل دوم رقابتهای بوندسلیگا به ترکیب بایرن بازخواهند گشت. بوندسلیگا پس از دیدارهای هفته 17ام به مدت 3 هفته تعطیل خواهد شد و تیمها به تعطیلات زمستانی خواهند رفت.
    علاوه بر بازگشت مصدومان، بایرن در نیم فصل اول موفق به حفظ دو اسطوره آلمانی تیم فیلیپ لام و شواین اشتایگر نیز شد که بیانگرعملکرد بسیار خوب و سیاست های موفق مدیران بایرن می باشد.
    اضافه کرد:" با شروع نیم فصل دوم ما روبن را دوباره خواهیم داشت و باستین را نیز آماده تر از گذشته در تیم داریم. ما میتوانیم نسبت به آینده خوشبین باشیم ما میخواهیم تیم را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهیم و برای این منظور میخواهیم پول خرج کنیم اما بهمراه آن باید کیفیت را نیز افزایش دهیم."
    های رسیده بیانگر این است که مانوئل نوئر دروازه بان ملی پوش شالکه احتمالا با چندین میلیون یورو برای فصل آینده به بایرن خواهد پیوست و جایگزین یورگ بوت 36 ساله میشود.
    در این مورد میگوید:" این را با تمام اعتقاد میگویم که تیم درون دروازه هیچ مشکلی ندارد یورگ بوت یک دروازه بان در سطح جهانی است و توماس کرافت نیز یک ذخیره کلاس بالا محسوب میشود بنابراین هیچ دلیلی برای صحبت کردن در این مورد وجود ندارد و اینکه ما در آینده چه تصمیمی خواهیم گرفت را در حال حاضر نمیتوانم به صورت قطعی بیان کنم"

اما رومینیگه تقویت قوای تدافعی تیم را از اولویتهای باشگاه میداند و میگوید:" ما در حال بررسی و تحقیق برای تقویت بخش تدافعی تیم هستیم و باید آنرا با بهترین کیفیت انجام دهیم"

بایرنی ها یکشنبه در آخرین هفته بوندسلیگا در سال 2010 در حالی به دیدار اشتوتگارت میروند که تونی کروس را بدلیل مصدومیت در اختیار نخواهند داشت و فن بومل نیز بدلیل ابتلا به آنفولانزا امیدوار است تا با تلاش پزشکان تیم برای حضور در میدان آماده شود.

---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

وولفسبورگ به دنبال جذب فان بومل

سران باشگاه آلمانی با ستاره هلندی بایرن در تماس هستند؛ چرا که قرارداد فان بومل با بایرن رو به پایان است

سایت گل- به نظر می رسد که کادر مدیریتی و فنی باشگاه وولفسبورگ عزم خود را برای جذب مارک فان بومل، کاپیتان بایرن مونیخ جزم کرده اند و طبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد ممکن است در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب ستاره هلندی وارد عمل شوند.

فان بومل یکی از کلیدی ترین مهره های بایرن اززمان پیوستنش به رختکن این تیم از سال 2006 تاکنون بود. او پیش از آن هم در بارسلونا سالهای خوبی را سپری می کرد. البته این روزها شایعات در مورد احتمال جدایی این ستاره 33 ساله از رختکن بایرن قوت گرفته است.

دیتیه هوینس ، مدیر ورزشی وولفسبورگ در صحبتهایی به بیلد گفت:« ما به بازیکنانی مثل فان بومل نیاز داریم و اگر او در تیم ما بازی می کرد، بسیار خوشحال می شدیم.»

فان بومل هم در صحبتهایش درمورد وولفسبورگ گفت:« وولفسبورگ تیم خوبی است. در حال حاضر صحبتها و گمانه زنی های زیادی درمورد انتقالات به گوش می رسد و من نمی خواهم در این رابطه صحبتی کنم.»

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که سران بایرن به دنبال لوئیس گوستاوو، ستاره خط میانی هوفنهایم هستند که جای فان بومل را پر کند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال دوست دارم تو یک هشتم بخوریم اینتر و لهشون بکنیم
    یک چهارم هم طبق روال گذاشته خدمت منچستر برسیم
    نیمه نهایی هم با هر کی بخوریم مشکلی نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلن به دنبال مدافعان بایرن

سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،باشگاه کلن آلمان عملکرد دو مدافع باشگاه بایرن مونیخ را زیر نظر گرفته است.
    مارتین دمیکلیس و دیه گو کنتنتو در لیست خرید زمستانی باشگاه کلن قرار گرفته اند و این باشگاه قصد دارد تا با باز شدن پنجره نقل و انتقالات،پیشنهاد رسمی خود را به باواریاییها ارائه دهد.
    کنتنتو در این فصل برای بایرن،۷ بازی انجام داده است،دمیکلیس هم در این فصل توانسته است ۱ گل برای باواریاییها بزند.
    خبرها حاکی از آن است که احتمال جدایی دمیکلیس از بایرن زیاد است.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امسال دوست دارم تو یک هشتم بخوریم اینتر و لهشون بکنیم
    نیمه نهایی هم با هر کی بخوریم مشکلی نیست

طبق علاقه خودم خوردیم به اینتر
    لهشون میکنیم

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

اینتر بحران زده....به این میگن یک قرعه خوب....تیم بحرانی اینتر رو میزنن بعد میگن اینتر رو زدیم...کم تیمی نیس اینتر....بازم تبریک

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینتر بحران زده....به این میگن یک قرعه خوب....تیم بحرانی اینتر رو میزنن بعد میگن اینتر رو زدیم...کم تیمی نیس اینتر....بازم تبریک
    تا 2ماه دیگه زمان زیاده
    معلوم نیست اینتر تا اون موقع توی این بحران بمونه
    به هر حال ما میخوایم یه اینتر آماده رو ببریم

کـاربـر بـاسـابـقـه Alireza.M67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    من مال یه دنیای کوچیکم

پيش فرض

ولی من دوست دارم که تو فینال طبق روال گذشته خدمت بایرن برسیم . اینجوری سوزششم بیشتره .

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

الان بایرن هم کم تو بحران نیست.
    هم بحران مصدومیت هم نتایج ضعیفی که فعلا در بوندسلیگا گرفته.
    اینجوری نیست که بایرن در اوج امادگی باشه و اینتر بحران زده باشه
    البته تا دو ماه دیگه می تونه وضعیت کاملا فرق کنه.
    ولی من دوست دارم که تو فینال طبق روال گذشته خدمت بایرن برسیم . اینجوری سوزششم بیشتره .
    ولی ما هم طبق معمول در یک چهارم نهایی با لگد پرتتون می کنیم بیرون اجازه نمیدیم رنگ فینال رو ببینید.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

........................
    Last edited by errmii; 18-12-2010 at 03:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •