بله. نیلوفر آبی توی قاسم آباده.اگه مسیرت میخوره توی پرفایلم بگو آدرس بدم.
برای من افت فریم نداره. من فقط میخواستم ببینم این متن برای چیه !
بله. نیلوفر آبی توی قاسم آباده.اگه مسیرت میخوره توی پرفایلم بگو آدرس بدم.
برای من افت فریم نداره. من فقط میخواستم ببینم این متن برای چیه !
من یادمه که یکی از دوستان گفت بازی مالتی پلیر داره. من که چیزی نمی بینم
من تا چپتر 2 رفتم میخواستم یه موردی رو بگم شاید بقیه هم بخوان بدونن در مورد این ارور authentication failed.game experience will be negatively affected
این ارور فقط تو همون مرحله اول بعد از ورود به ساختمان میاد و باید اون مرجله فیزیک رو کاملا off کنید بعد من کرک سالم رو از روی dvd ریختم 24 مگ بود و مشکل کم شدن خون و تغییر رنگ تصویر رو هم دیگه ندارم و تو چپتر 2 فیزیک رو روی مدیوم هم تونستم بزارم احتمالا تمام مشکلات مال مرجله اوله من زنگ زدم تکین گیم تو پاساژ ولیعصر گفت اون کم شدن خون مال همون مرحله هست و بعدش درست میشه
کسی تو تبریز بازی رو گرفته به ما هم بگه
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
تیک عصبی گرفتم دیگه.
اقایون الان یکی از دوستان بازی رو تموم کرد و برای اینکه مشکل کرک دوستان هم حل بشه و بدونند این دوست من با کدوم کرک
بازی رو تموم کرده همین جا به همه دوستان میگم تا یه بار برای همیشه مشکل کرک رو برای همیشه فراموش کنند .
این فایل دانلود کرک :
شما باید از اول با همین کرک بازی رو کرک کنید و از اول با همین کرک بازی کنید . فقط در chapter 12 اول مرحله تعقیب و گریز باکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین جایی که می گه به سمت چپ بپیچید شما سمت راست باید برید تا دچار کرش نشید و بتونید اون قسمت رو رد کنید و بعد اون
هم دیگه تا اخر بازی که کلا 15 چپتر هستش دچار کرش و غریه نمیشید .
از مدیران می خوام این پست رو ببرن اول تاپیک بذارن تا همه ببیند این پست رو و راحت بازی کنند .
یکی از دوستان بازی رو خریده، میگه وقتی اجراش میکنه صفحه بنفش میشه!!!قبل از اینکه هرگونه کرکی رو بریزه همین بوده، کرک Skidrow رو هم ریخته، تغییری ایجاد نشده!
مشــــکل از کجاست!؟
دوستان mafia 2 كلا چند chapter هست ?
میگن 15 تـــا!
احتمالن بازی انقلاب مخملی 2 رو گرفته که برای سال 1392
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)