ممنون خبر در پست اول تاپیک درج شد. اخبار تکمیلی در این خصوص در روزهای آتی در این تاپیک دنبال و درج می شوند.
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
ممنون خبر در پست اول تاپیک درج شد. اخبار تکمیلی در این خصوص در روزهای آتی در این تاپیک دنبال و درج می شوند.
با تشکر از شما
دوستانی هم که خبری رو در تاپیک درج می کنن حتما لینک منبع خبر رو هم قرار بدن
کلا این مخابراتی ها قابل تحمل هست ...
کاملا درسته،یکی از دوستان منم از همین طریق 256 گرفته و الانم داره استفاده میکنه،خیلیم راضیه.البته ظاهرا یه کانالیم زده که کارش راحتر پیش بره..
از دوستان، کسی از مخابرات کرج سرویس 512 گرفته. چطوریه؟ میشه یه تست با SpeedTest بذارید.
واقعاً 512 هست؟
ما كه فرديس كرج ميشينيم هرچي زور زديم 128 بيشتر ندادن.
سلام من میخوام Adsl از مخابرات بگیرم میخواستم بدونم 512 به خونه میدن؟اگه کارت دانشجویی ببرم میشه؟قیمتش چنده؟نامحدوده؟
در کل میخواستم بونم نسبت به جاهای دیگه که adsl میدن چجوریه؟
با تشکر
خیر فعلا 128 ارائه می شه.
2 هفته دیگه موضوع برداشته شدن محدودیت ارائه ADSL بالاتر از 128 برای خانگی توی مجلس مطرح می شه که احتمال تصویبش بالای 80 درصد هست چون نمایندگان با وزیر ارتباطات توافقاتی کردن.
همونطور که گفتم سرعت دانلود 14 هست قعطی هم کم پیش میاد.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه ممکنه منو اد کن. آی دی من : os56k
میخواستم در مورد ADSL مخابرات ازت بپرسم. شنیدم adsl مخابرات اینطوری هست که به میزان ترافیک مصرفی در دو ماه قیمت آن در قبض تلفن میاد. یعنی هر چه بیشتر مصرف کنی بیشتر پول میدی. من خیلی تعجب کردم. فکر میکردم که این قیمت هایی که تو لینک زیر هست برای اشتراک نامحدود هست که بالطبع هر چقدر که مصرف بکنی فرقی نداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما الان اشتراک دارید ؟ این مسأله که گفتم درسته ؟
من از شرکت مخابرات سرویس 1 مگ گرفتم البته برای تهران نیستم برای شهرستان هستم
شرکت مخابرات توی سرعت دانلودش نه چیزی زیاد میده نه کم! تا حالا سرعت دانلود 130 بوده سرعت باز کردن سایتهاش هم نسبتا خوبه.
اینجوری که از مخابرات شهرمون سوال کردم گفت کیفیت سرویس مخابرات در همهء شهرها تقریبا مثل هم هست بنابراین اگر شما از تهران هم سرویس 1 مگ بگیرید و تستش کنید احتمالا خیلی نزدیک به تست من باشه
از سرور کویت:
از سرور باکو:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)