بیخیالش شو![]()
بیخیالش شو![]()
چکار کنم
2روز دیگه شارژم تمام میشه
256 مخابرات یا حسابگر؟
اولویت های من: 1-قطعی نداشته باشه 2-پینگش خوب باشه 3-دانلود کمتر از 25 نگیره
به نظر من 256 مخابرات از حسابگر خیلی بهتره سرعت دانلود از 30 متر نیست بین 30 تا 32 هستش
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:04 PM ----------
2 روز مثل تو بودم ولی امروز روی 256 بستن واسم![]()
خب
1-هیچ شرکتی بدون قطعی نیست اما مخابرات از نظر قطعی کمترین رو داره 2-پینگ مخابرات دور و بر 300 میچرخه البته بستگی به مرکزتون هم داره 3-مطمئن باش زیر 28 نیست
یه چیز جالب هم بگم دوستم چند وقت پیش سرویسشو تمدید کرد سرویس 256 گرفت براش اشتباها 1024 بستن
اگه مودم tp-link داری مودم رو در حالت PPPoE قرار بده و MAC Spoofing رو فعال کن و اونجا مک رو تغییر بده
نمی شه حتی اگه مک رو هم عوض کنی نمی شه حسابگر علاوه بر مک یه سری مشخصات دیگه رو هم لاک می کنه
سلام ممنون که راهنمایی کردی ولی جواب نداد مودم من هم maxlink adsl2+ wireless هستش هر کاری میکونم مک رو تغییر نمیده با همه نرم افزار ها کارکردم و حتی تو ریجستری ویندوز هم عوض کردم ولی فایده نداشت
راستی اگه مخابرات مک رو قفل نکرده بیام مخابرات بگیرم بزنیم تو کار -- مخابرات![]()
![]()
...................
Last edited by AMIR.KIK; 19-05-2011 at 11:34.
سلام دوستان وسلام به آقا امیر من اینترنت حسابگر 512 حجمی دارم ماهی 15500 تومان با حجم دو گیگ و خیلی هم ازش راضی هستم عکس سرعت دانلودم رو براتون گذاشتم نگاه کنید هر گیگ اضافه هم که بگیری 3500تومان در میاد
![]()
Last edited by awed; 19-05-2011 at 15:54.
بهله
حسابگر و بقیه شرکت ها اشتراک حجمی رو تا 2مگابیت هم میذارن تا زود تر حجمت تمام بشه
از قدیم گفتن گربه برای رضای خدا موش نمی گیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)