دوست عزیز EDGE همراه اول فعال هست ولی توی مناطق خیلی کمی فعال هست و من به شما پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنی خیلی بهتر هست![]()
دوست عزیز EDGE همراه اول فعال هست ولی توی مناطق خیلی کمی فعال هست و من به شما پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنی خیلی بهتر هست![]()
سلام.
من یه مودم edge خریدم و سیم کارتم همراه اول دائمی هست.
باید بسته های رویایی رو فعال کنم تا بتونم استفاده کنم؟
یا سیم کارت رو بزارم تو مودم و بزنم به لپ تاپ کافیه؟
شما باید سرویس GPRS خودتونو فعال کنید و بعد بسته رویایی بگیرید.همراه اول فقط GPRS داره با IDM حدود10 کیلوبایت بر ثانیه میتونی دانلود کنی.
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------
به نظرم ایرانسل سرعتش بیشتر باشه![]()
دوستان احتمالا شما هم با این مشکل روبرو شده اید که در کار با اینترنت همراه اول با کامپیوتر می بینید که کانکشن برقراره ولی ترانسفر صفره بعد نگاه می کنید می بینید، آنتن گوشی خالیه و فطع شده و تا گوشی خاموش روشن نمیشد آنتن گوشی بر نمی گشت قبلا هم این توی شبها زیاد بود تا دانلودهای شبانه قطع بشه 1- آیا برای شما این اتفاق افتاده؟
2- برای رفع این مشکل راهی جز خاموش و روشن کردن گوشی هست؟
3- چطوری میشه با این معضل روبرو شد تا مشکل دانلود گذاشتن را حل کرد؟
ممنون
البته همراه اول در بعضی مناطق که سرویس edge آن است سرعت تا 18 هم میرسه (ولی همراه اول در بیشتر جاها gprs هستش و سرعتش حداکثر به 10 میرسه)
درسته سرعت ایرانشل بیشتره هر چند قطع و وصلی زیاد داره
واسه من كه تا الان چنين مشكلي پيش نيومده.شايد مشكل از گوشي يا آنتن منطقه شماست.
ولي يك مشكلي كه همراه اول داره اينه كه وقتي دقيقا 3 ساعت از كانكت شدن ميگذره ارسال و دريافت صفر ميشه در حالي كه اتصال برقراره و بايد يكبار ديسكانكت شد.
Last edited by iman_s; 05-04-2011 at 10:20.
سلام من یه بسته رویایی شبانه برای خودم فعال کردم بد از چند روز که خواستم صورتحساب بگیرم دیدم حدود 160000 تومان کارکرد GPRS دارم و حدود 40000 تومان روی قبض هزینه اضافه شده البته به اضافه 3000تومان پول بسته!! به نظر شما مشکل از کجاست؟ ضمنا من مصرف روزانه آنچنانی ندارم
دوست عزیز از این بخور بخور ها توی این شرکت ها زیاد هست و اصلا با سیم دائمی نباید از این سرویس ها استفاده کرد این مشکل شما رو چند تا از دوستان دیگه هم داشتند که حتی رفتند امور مشترکین ولی گفته بودن که شما این مبلغ رو استفاده کردید و باید پرداخت کنید
اصلا با سیم دائمی به هیچ وجه از gprs استفاده نکنید دوستان
همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،
نگران نباشید مشکلی نیس...
همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،
نگران نباشید مشکلی نیس...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)