تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 65 اولاول ... 545515253545556575859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 648

نام تاپيک: بحث و بررسی سرویس EDGE شرکت همراه اول

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

هنوز edge همراه اول فعال نشده

دوست عزیز EDGE همراه اول فعال هست ولی توی مناطق خیلی کمی فعال هست و من به شما پیشنهاد میکنم از ایرانسل استفاده کنی خیلی بهتر هست

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام.
    من یه مودم edge خریدم و سیم کارتم همراه اول دائمی هست.
    باید بسته های رویایی رو فعال کنم تا بتونم استفاده کنم؟
    یا سیم کارت رو بزارم تو مودم و بزنم به لپ تاپ کافیه؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من یه مودم edge خریدم و سیم کارتم همراه اول دائمی هست.
    باید بسته های رویایی رو فعال کنم تا بتونم استفاده کنم؟
    یا سیم کارت رو بزارم تو مودم و بزنم به لپ تاپ کافیه؟
    شما باید سرویس GPRS خودتونو فعال کنید و بعد بسته رویایی بگیرید.همراه اول فقط GPRS داره با IDM حدود10 کیلوبایت بر ثانیه میتونی دانلود کنی.

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

به نظرم ایرانسل سرعتش بیشتر باشه

4. این کاربر از alivw71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان احتمالا شما هم با این مشکل روبرو شده اید که در کار با اینترنت همراه اول با کامپیوتر می بینید که کانکشن برقراره ولی ترانسفر صفره بعد نگاه می کنید می بینید، آنتن گوشی خالیه و فطع شده و تا گوشی خاموش روشن نمیشد آنتن گوشی بر نمی گشت قبلا هم این توی شبها زیاد بود تا دانلودهای شبانه قطع بشه 1- آیا برای شما این اتفاق افتاده؟
    2- برای رفع این مشکل راهی جز خاموش و روشن کردن گوشی هست؟
    3- چطوری میشه با این معضل روبرو شد تا مشکل دانلود گذاشتن را حل کرد؟
    ممنون

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

شما باید سرویس GPRS خودتونو فعال کنید و بعد بسته رویایی بگیرید.همراه اول فقط GPRS داره با IDM حدود10 کیلوبایت بر ثانیه میتونی دانلود کنی.

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

به نظرم ایرانسل سرعتش بیشتر باشه
    البته همراه اول در بعضی مناطق که سرویس edge آن است سرعت تا 18 هم میرسه (ولی همراه اول در بیشتر جاها gprs هستش و سرعتش حداکثر به 10 میرسه)
    درسته سرعت ایرانشل بیشتره هر چند قطع و وصلی زیاد داره

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

دوستان احتمالا شما هم با این مشکل روبرو شده اید که در کار با اینترنت همراه اول با کامپیوتر می بینید که کانکشن برقراره ولی ترانسفر صفره بعد نگاه می کنید می بینید، آنتن گوشی خالیه و فطع شده و تا گوشی خاموش روشن نمیشد آنتن گوشی بر نمی گشت قبلا هم این توی شبها زیاد بود تا دانلودهای شبانه قطع بشه 1- آیا برای شما این اتفاق افتاده؟
    2- برای رفع این مشکل راهی جز خاموش و روشن کردن گوشی هست؟
    3- چطوری میشه با این معضل روبرو شد تا مشکل دانلود گذاشتن را حل کرد؟
    ممنون
    واسه من كه تا الان چنين مشكلي پيش نيومده.شايد مشكل از گوشي يا آنتن منطقه شماست.
    ولي يك مشكلي كه همراه اول داره اينه كه وقتي دقيقا 3 ساعت از كانكت شدن ميگذره ارسال و دريافت صفر ميشه در حالي كه اتصال برقراره و بايد يكبار ديسكانكت شد.
    Last edited by iman_s; 05-04-2011 at 10:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه greenmidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین دودها

پيش فرض مشکل با بسته رویایی

سلام من یه بسته رویایی شبانه برای خودم فعال کردم بد از چند روز که خواستم صورتحساب بگیرم دیدم حدود 160000 تومان کارکرد GPRS دارم و حدود 40000 تومان روی قبض هزینه اضافه شده البته به اضافه 3000تومان پول بسته!! به نظر شما مشکل از کجاست؟ ضمنا من مصرف روزانه آنچنانی ندارم

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام من یه بسته رویایی شبانه برای خودم فعال کردم بد از چند روز که خواستم صورتحساب بگیرم دیدم حدود 160000 تومان کارکرد GPRS دارم و حدود 40000 تومان روی قبض هزینه اضافه شده البته به اضافه 3000تومان پول بسته!! به نظر شما مشکل از کجاست؟ ضمنا من مصرف روزانه آنچنانی ندارم

دوست عزیز از این بخور بخور ها توی این شرکت ها زیاد هست و اصلا با سیم دائمی نباید از این سرویس ها استفاده کرد این مشکل شما رو چند تا از دوستان دیگه هم داشتند که حتی رفتند امور مشترکین ولی گفته بودن که شما این مبلغ رو استفاده کردید و باید پرداخت کنید

اصلا با سیم دائمی به هیچ وجه از gprs استفاده نکنید دوستان

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،
    نگران نباشید مشکلی نیس...

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

همراه اول برای کسایی که سیم دائمی دارن و از بسته استفاده میکنن توی قبضشون مبلغ حقیقی استفاده از اینترنت رو درج میکنه ولی فقط پول بسته ای رو که شماطی دوره خریدید ازتون میگیره،
    نگران نباشید مشکلی نیس...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •