اره واقعا بازی جالبی هست من که انقدر رفتم تا تهش گندشو دراوردم![]()
اره واقعا بازی جالبی هست من که انقدر رفتم تا تهش گندشو دراوردم![]()
این عکسو که دیدم یه حالی بهم دست دادشما چی؟
سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
دوست عزیز یه عکس بزار ببینیم کجا گیر کردی ؟سلام دوستام من عاشقه اين بازي شدم واقعا محركه است چه موزيكش چه گرافيكش داستانه قوي هم داره
ولي مرحله 14 گيج شدم راهنمايي كنيد اون مرحله 14 اولش بايد كجا برم
من مرحله 14 گیر کردم البته نمیتونم عکس بزارم .
چون که بازیم پاک شد دوباره دارم میرم از کسی که این بازی را داره انجام میده خواهش دارم کمک کنه
راستی من هم این عکس را دیدیم یه جوری شدم............................................ ................
شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
دوست من اون اولاي بازي هست ! مرحله ي 14 رو من دقيق يادم نيست ولي اگه لطف كنه عكس بزاره يا يه توضيحي بده چطور جايي هست راحت تر ميشه كمكش كرد .شما باید اون سنگ رو که داخل قفسه بردارید.... بعد میتونید از همون جایی که پله ها ریزش کردن عبور کنید. یعنی رو هوا راه برید!
خب اون همون مرحله 14 دیگه!
مگه اون پله ها که خراب میشن رو رد کردی؟
یه توضیح بده الان اخرین غولی که کشتی چی بود؟
من جایی هستم که داداشه دانته بابای اون دختره را میکشه و من غوله اسب او زنه که بیحجاب بود
را رد کردم و داداشه دانته را هم کشتم که اون قدرت را از اون اژدها گرفت بعد بابایه اون دختره قدرت گرفت و اون برج هی به سمته بالا رفت حودودا 100 متر متر کردم .
و راستی یه چیزی من ویندوزم را پاک کردم و الان دوباره دارم بازی میکنم الان هم مرحله پنجم شما نیلوفرک
گفتید اون جایی که پله ها سقوط میکنن اون که اوله بازیه که بعده اون اژدهایه 3 سر میری.
حالا من تا اونجا برم .
بعد عکس میزارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)