من یه دوستی دارم یه نرم افزار حسابدار ی ازشرکت ایرانی خریده اونم 500.000 تومن . !!!!!!!!!!!!!!!
حالا این کشور های بدبخت خارجی هر چی درست میکنن ما میام dvd پانصد تومن ( تک تومنی ) میخریم!!!
من یه دوستی دارم یه نرم افزار حسابدار ی ازشرکت ایرانی خریده اونم 500.000 تومن . !!!!!!!!!!!!!!!
حالا این کشور های بدبخت خارجی هر چی درست میکنن ما میام dvd پانصد تومن ( تک تومنی ) میخریم!!!
بازی که اصلا به دل من نچسبید خوش به حال هر کی که بازی به دلش چسبید.
فکر نکنم به دل کسی چسبیده باشه چون قبل از اینکه بیاد زیادی ازش تعریف کردند توقع همه رفت بالا ولی کلا هر وقت EA میاد یه دستی به سر NFS بکشه بیشتر گند میزنه .
سلام
من این بازی رو نصب کردم ولی به محض ورود به قسمت carieer بازی ارور dont sent میده...
گرافیکم هم ATI 4870
تو تاپیک حل مشکلات در اجرای بازی هم پست دادم ولی کسی جوابم رو نداد...
چیکار کنم درست بشه...؟؟
من که هنوز بازی نکردم
یعنی اینقدر افتضاحه که هرکی میاد ازش بد میگه.............
با این حساب دیگه باید سردر EA رو گل گرفت ...........
یکی از دوستان حرف قشنگی زد و گفت بزرگترین اشتباه ea ارائه mw بود.
دو عکس از مولتی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددوستان بازی اورجینال هست لطفا سوال نفرمایید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس همون بهتر من رفتم Splinter Cell Conviction رو گرفتم ... بازم این یه هیجانی داره![]()
فقط به گرافیکش و ماشین هاش می ارزه تا آخرش بری.
اگه بازی ماشین هیجانی میخوای Burnout Paradise و Splitsecond رو بگیر از این Hot pursuit بهترن.
Last edited by virus2009; 20-11-2010 at 17:01.
سُلام
امروز تونستم بازي رو بخرم
3 dvd
خيلي راحت و بدون مشكل نصب شد سريال و كرك هم نخواست و وارد بازي شدم و بازي رو يه مقداري رفتم
به نظرم اونطوري كه بايد ميشده نشده !
يا شايدم اننتظاراتي كه من ازش داشتم رو برآورده نكرده
به قول اون دوستمون فقط به چشم بازي ميشه بهش نگاه كرد و از لحاظ طبيعي بودن گيم پلي و كنترل ماشينها فقط و فقط يكمي از شيفت بهتر شده !
زياد باهاش بازي نكردم
حالت open world رو هم رفتم ( روي مسيري كه هستش نوشته اون پايين R Ctrl واسه گشت زني همينطوري و بي مسابقه)
فعلا تا اينجاي كار من بهش 7 ميدم از 10 اونم فقط و فقط به خاطر گل روي گرافيك زيبا و مسير هاي قشنگش وگرنه گيم پلي و كنترل ماشينا از نظر من 3 از 10 !!!!
من با ويل g25 بازي كردم كنترلش 90% مثل شيفت بود و اميدوار بودم كلا عوض بشه اين قضيه كه نشد !!!
اميدوارم حداقل تو شيفت 2 اصلاح بشه
اول بازي هم يه دموي كوتاه از شيفت 2 نشون داد كه چي به چيه كه به نظرم قشنگ اومد
اينم يه چندتا عكس از همون حالت free drive خودمون ( اصطلاحش تو بازي يادم رفت )
گرافيك واقعا زيباست همونطوري كه ميبينيد هوا باروني و برفي چون رفتم تو كوهستان و ... وقتي راه ميري آب از بقل لاستيكا خيلي زيبا حركت ميكنه و پخش ميشه كه از اين جهات واقعا قابل تحسينه
يه سوال :
چجوري بايد سيو كنم؟؟؟؟
من كه چيزي تو آپشنا پيدا نكردم و موقع خروج گفت كه سيو نشده ها ميپره كه ديگه چاره اي نداشتم !!!
منم موافقم. مطمئن باشین این بازی، اگه ماست وانتد نبود ،حرف زیادی برای گفتن داشت ( من هنوطز موفق نشدم بگیرم ولی از صحبت های دوستان برداشتم اینه )
این موضوع منو یاد عشقم به مسی انداخت فکر میکردم بالاتر از رونالدینیو و مسی تو بازی تکنیکی تو سطح جهان نیست ولی وقتی بازی مارادونا رو دیدم اصلا بازی مسی به دلم نمیشینه . مطمئنا بازی برای کسانی که ماست وانتد بازی نکردن جذاب خواهد بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)