آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟
آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟
چون چیزی از گیم پلای مشخص نیست واسه همین با قطعیت در موردش چیزی نگفتم.
بنده هم در پست اولم گفتم که حداقل مثل فیفا 10 کنسول هست.
در ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !
حدوداً تا 6 مهر باید منتظر بازی بود.
من یادمه همیشه روز های اول مدرسه همه جو درس و اینا داشتن اما کم کم همه به حالت طبیعی برمیگشتن و ...![]()
نه عزیز من...نیاز به همچین کاری ندارمدر ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !
شرمنده اگه ناراحت شدی...فکر کردم منظورت چیز دیگه ای بوده
سلام
در مورد امسال شانس بد بنده است که این بازی رو به احتمال 90 درصد از دست بدم چون اگه دانشگاه قبول شم باید برم اون سالایی که بازی فیفا بدرد نمیخورد من نفر اول بازیش می کردم ولی امسال که نور علا نوره من از دستش دادم امیدوارم شما بجای من لذت ببری
با تاریخ دقیق اعلام شده یعنی 1 اکتبر میشه 9 مهر ماه ولی این که گفتی 6 مهر ماه مثل هر سال پیش فروش قرار میدن زود به زود ولی فک نکنم تا 8 مهر لینک دانلودش گیر بیاد
معمولاً چند روز قبل انتشار رسمی بازی, لینک های دانلودش میاد که پیش بینی میکنم تا 6 یا 7 مهر بتونیم بازی کنیم.
از روی این کلیپ خیلی نرم بودن حرکات قابل لمس بود مانور طبیعتری داشتن نسبت به فوتبال کنامی
ولی فیزیک توپ به نظر من خیلی حالت سبکی داشت مثل بادکنک بود اگه دقت کنید تو یه تیکه بازیکن شوت میزنه توپ با ارتفاع زیادی از بالای دروازه میره بیرون ولی حرکت توپ یه جوریه زیاد سنگینی توپ رو احساس نمیکنی مثل بادکنک اروم و حرکت سبکی داره البته من اینجوری احساس کردم حالا بزار بیاد بازیش خودمون تست میکنیم بعد میشه نظر دقیقی داد
ولی گرافیک بازی واقعا عالی بود![]()
سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
Save Salary in Transfers
In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.
Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.
Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!
Cheaper Contract Extensions
On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.
من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟
مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
متشکر
سلام؛
ایرانیا که هر سال زحمتشو میکشن،
البته اگه یه نگاهی تو فروم رسمی بازی بکنید، کاربرا حسابی گل کاشتن، طرف اینقدر بیکار بوده که برای عربستان سعودی کاور طراحی کرده، ایناهاش:
دوستان
عزیزان
کاربران گرامی
لطفا تصاویر رو فقط و فقط به صورت لینک بزارین تا کسائیکه اینترنت کم سرعت دارند با مشکل مواجه نشوند!
ممنون از توجه شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)