تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 311 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب میدونم...من هم این کلیپ رو دیدم

من منظورم این بود که چیزی از گیم پلی بازی به اون صورت مشخص نیست که بشه نظر داد
    ولی شما گفتین که مثل نسخه 2010 هست...در صورتی که خود سازندگان بازی هم گفتن که گیم پلی این بازی تافیقی از فیفا 10 و فیفا جام جهانی خواهد بود بعلاوه رفع یک سری مشکلات و باگ ها و اضافه شدن یک سری ویژگی جدید.
    چون چیزی از گیم پلای مشخص نیست واسه همین با قطعیت در موردش چیزی نگفتم.
    بنده هم در پست اولم گفتم که حداقل مثل فیفا 10 کنسول هست.

در ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !

آقا يكي بگه كه كي مياد تو اين ايران حتما روز اول مدرسه ها اول بدبختي هاي ما؟
    حدوداً تا 6 مهر باید منتظر بازی بود.
    من یادمه همیشه روز های اول مدرسه همه جو درس و اینا داشتن اما کم کم همه به حالت طبیعی برمیگشتن و ...

3. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

در ضمن احساس میکنم این پست هایی که دادی بیشتر جنبه ی مچ گیری داشت تا چیزهای دیگه !
    نه عزیز من...نیاز به همچین کاری ندارم
    شرمنده اگه ناراحت شدی...فکر کردم منظورت چیز دیگه ای بوده

5. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در مورد امسال شانس بد بنده است که این بازی رو به احتمال 90 درصد از دست بدم چون اگه دانشگاه قبول شم باید برم اون سالایی که بازی فیفا بدرد نمیخورد من نفر اول بازیش می کردم ولی امسال که نور علا نوره من از دستش دادم امیدوارم شما بجای من لذت ببری

حدوداً تا 6 مهر باید منتظر بازی بود.
    من یادمه همیشه روز های اول مدرسه همه جو درس و اینا داشتن اما کم کم همه به حالت طبیعی برمیگشتن و ...
    با تاریخ دقیق اعلام شده یعنی 1 اکتبر میشه 9 مهر ماه ولی این که گفتی 6 مهر ماه مثل هر سال پیش فروش قرار میدن زود به زود ولی فک نکنم تا 8 مهر لینک دانلودش گیر بیاد

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    در مورد امسال شانس بد بنده است که این بازی رو به احتمال 90 درصد از دست بدم چون اگه دانشگاه قبول شم باید برم اون سالایی که بازی فیفا بدرد نمیخورد من نفر اول بازیش می کردم ولی امسال که نور علا نوره من از دستش دادم امیدوارم شما بجای من لذت ببری

با تاریخ دقیق اعلام شده یعنی 1 اکتبر میشه 9 مهر ماه ولی این که گفتی 6 مهر ماه مثل هر سال پیش فروش قرار میدن زود به زود ولی فک نکنم تا 8 مهر لینک دانلودش گیر بیاد
    معمولاً چند روز قبل انتشار رسمی بازی, لینک های دانلودش میاد که پیش بینی میکنم تا 6 یا 7 مهر بتونیم بازی کنیم.

8. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Konami_Pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    قلبــــ عـــشقمــ

پيش فرض

از روی این کلیپ خیلی نرم بودن حرکات قابل لمس بود مانور طبیعتری داشتن نسبت به فوتبال کنامی

ولی فیزیک توپ به نظر من خیلی حالت سبکی داشت مثل بادکنک بود اگه دقت کنید تو یه تیکه بازیکن شوت میزنه توپ با ارتفاع زیادی از بالای دروازه میره بیرون ولی حرکت توپ یه جوریه زیاد سنگینی توپ رو احساس نمیکنی مثل بادکنک اروم و حرکت سبکی داره البته من اینجوری احساس کردم حالا بزار بیاد بازیش خودمون تست میکنیم بعد میشه نظر دقیقی داد

ولی گرافیک بازی واقعا عالی بود

10. 2 کاربر از Konami_Pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام من یه سوال دارم که در مورد فیفا 10 هست اما شاید بشه تعمیم داد به فیفا 11
    جایی خوندم نوشته بود برای اینکه در فصل نقل و انتقالات پولتون را هدر ندید از این 2 روش استفاده کنید:
    Save Salary in Transfers
    In manager mode when attempting to purchase a player, set contract length to 3 years and put the salary up until the interest of the player in your squad reaches 79% or 80%.

Then if you sign him, go to player contracts and renew the contract to 4 years and put the salary down.

Make sure you don't put it down too much though, because some players decline the offer!

Cheaper Contract Extensions
    On Manager Mode, at the end of the season when you extend all the players wages, decline all of them so they'll be a free agent, then simply buy them again.

من هنوز نرسیدم به فصل نقل و انتقالات-به نظر شما انجام بدم این روش را؟یهو بازیکنانم از دستم نرن؟

مورد بعدی هم اینکه خواهشاً چند بازیکن جوون و خوب و ارزون معرفی کنید.ببخشید باید در تاپیک 10 می پرسیدم اما اونجا دیگه کسی زیاد فعالیت نمیکنه
    متشکر

پروفشنال gta6767's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    wwe

پيش فرض

چه خو ب مي شد برا ايرانم يه كاور ميزدند

13. این کاربر از gta6767 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

11

چه خو ب مي شد برا ايرانم يه كاور ميزدند
    سلام؛

ایرانیا که هر سال زحمتشو میکشن،

البته اگه یه نگاهی تو فروم رسمی بازی بکنید، کاربرا حسابی گل کاشتن، طرف اینقدر بیکار بوده که برای عربستان سعودی کاور طراحی کرده، ایناهاش:

15. 2 کاربر از MHSou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

دوستان
    عزیزان
    کاربران گرامی

لطفا تصاویر رو فقط و فقط به صورت لینک بزارین تا کسائیکه اینترنت کم سرعت دارند با مشکل مواجه نشوند!

ممنون از توجه شما

17. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •