دوست عزیز
با عرض معذرت از تاخیر بوجود آمده طی یکی دو روز آینده ورژن 78 در اختیار دوستلن قرار خواهد گرفت.
دوست عزیز
با عرض معذرت از تاخیر بوجود آمده طی یکی دو روز آینده ورژن 78 در اختیار دوستلن قرار خواهد گرفت.
دوستان من دنبال یه مدیاپلیر میگردم ( تاکید میکنم صرفا مدیا پلیر )
که زیرنویس فارسی رو ساپور کنه
فرمت mov رو حتما بخونه
قیمتش حدود 150 باشه
قابلیت اتصال به شبکه را داشته باشه ( lan )
فرمت avchd رو ساپورت کنه
مدل 29 نواترون رو بدم نیومد ولی پورت lan نداره
اینکه گیرنده دیجیتال باشه برام مهم نیست و اصلا لازم ندارم
لطفا راهنماییم کنید
باسلام
نسخه 78 سازگار با سیستم ایران برای NTR83, NTR 83D , NTR 90 منتشر گردید. با مراجعه به لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتوانید آن را دریافت نمایید. تغییرات ایجا شده در همان صفحه ذکر گردیده است.
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
این مدل برای اتصال به شبکه می تواند از ماژول WiFi اکسترنال استفاده کند.
حناب آقای صوفیان
من دستگاه رو با کابل شبکه وصل کردم
ولی سرعت خیلی پایینه
میخواستم نحوه سیم ها در شبکه و یا نوع آن را بفرمایید
حداکثر سرعت من با کابل شبکه برای کپی کردن فایل از کامپیوتر به دستگاه و بر عکس ان 4 مگ میباشد.
اگر نکته ای دارد بفرمایید.
سلام دوستان.
ممکنه بگيد Novatron90 بهتره يا Novatron83 .ممکنه قيمت به روزش را هم بگيد و اينکه از کجا بگيرم بهتره.
با تشکر.
سلام
آيا مدل ND29 زيرنويس Srt فارسي را بدون مشكل پخش مي كند ؟ يا حروف گ چ پ ژ را جدا مي كند ؟
يا اينكه فقط sub/idx را بدون مشكل پخش مي كند ؟
مرسي
با سلام
1- مدتی است که نسخه های 80 و 82 ریلیز شده ، اما متاسفانه هنوز نمایندگی محترم مارت آنرا در سایت خود عرضه نکرده و آخرین فریمور ارایه شده در سایت آقایان همان 78 است !!!
2- مشکلات این دستگاه که بصورت حضوری و تلفنی به آقای صوفیان (نمایندگی مارت ) منتقل شده ، با گذشت چند ماه همچنان بدون پاسخ مانده است !!!
با سلام و تبریک عید سعید نوروز
جناب مهندس صوفیان نمایندگی محترم مارت
در تاریخ 13-11-2010 چند سوال ساده طرح نمودم که با کذشت بیش از 4 ماه هنوز بی پاسخ مانده است ، بعید می دانم سوالات مطروجه آنقدر مشکل و خارج از توانایی فنی جنابعالی باشد و یا شرکت محترم مارت تعهدی در پاسخ به آنها نداشته باشد ؟!! بهرحال منظر پاسخ علمی و منطقی از طرف جنابعالی و یا یکی از کارشناسان محترم شرکت هستم .
بدیهی است پاسخهای ارایه شده می تواند گامی در رفع ابهامات دوستان دیگر نیز باشد . با تشکر
سلام
ارزونترین HD Player الان حدودا چنده ....... ؟؟؟؟؟؟
سلام به همه. نرم افزار نسخه 83 یکی دو روزی هست که در سایت شرکت مارت وارد شده . لطفا دوستان بفرمایید که چه تغییراتی حاصل شده و کدامیک از اشکالات دستگاه مرتفع شده هست. سپاسگذار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)