نه دوست عزیز گرافیکش در حد خودش خوب هست بله هرنوع ماشینی کیلومتر شمارش فرق داره
گیم پلی قشنگی هم داره و به پای nfs هم میرسه شما بازی کن ضرر نمیکنی حال هم میده
موفق باشید![]()
نه دوست عزیز گرافیکش در حد خودش خوب هست بله هرنوع ماشینی کیلومتر شمارش فرق داره
گیم پلی قشنگی هم داره و به پای nfs هم میرسه شما بازی کن ضرر نمیکنی حال هم میده
موفق باشید![]()
بايد عرض كنم كه من باهاش رانندگي كردم !!!
تو يكي از ميشن هاي كمك رندوم ماشين يه خانومه بود كه بايد 20 كيلومتر ميبردمش يه جاي ديگه...
تو همين نسخه PC هم هستش لازم نيست مگا پك يا از رو نسخه xbox برداشته بشه
اگه فهميدم تو كدوم نمايندگي ميشه خريدش بهتون ميگم...حتما يه جا ميفروشتش
بايد عرض كنم كه من باهاش رانندگي كردم !!!
تو يكي از ميشن هاي كمك رندوم ماشين يه خانومه بود كه بايد 20 كيلومتر ميبردمش يه جاي ديگه...
تو همين نسخه PC هم هستش لازم نيست مگا پك يا از رو نسخه xbox برداشته بشه
اگه فهميدم تو كدوم نمايندگي ميشه خريدش بهتون ميگم...حتما يه جا ميفروشتش
خب منم توی میشن رندوم پیدا کردمش دیگه!(Driving Convoy).(عکس هارو خودم گرفتم)
مشکل اینه که برای فروش جایی نیست.شاید جایزه پیدا کردن همه Car Wreck ها و بردن همه کاپ هاست؟!
اگه نباشه حتما با dlc برای فروش گذاشته میشه
(من PC دارم)
دوستان شما که این بازی رو گرفتین به نظر شما بازی رو بگیرم ارزش داره
آخرین آپدیت به همراه کرک Skidrow
دوستان عزیز این آخرین اپدیت بازی هستش به همراه کرک اسکیدرو که دیگه نیازی نیست موقع بازی اینترنت رو قطع کنید...
آپدیت هم همون طور که گفتم در این فایل قرار داره مخصوص افرادی که با آپدیت کردن از طریق لانچر مشکل دارن.
تغییرات این آپدیت ( علاوه بر تغییرات آب و هوا )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( تست شده و مشکلی نداره )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by marmolak kocholo; 21-02-2011 at 22:29.
عزیز تمام این 2 , 3 صفحه ی گذشته همش داره حرف همین زده میشه به انگشت مبارک یکم زحمت بده لطفا!!!!!!!![]()
دوستان قضیه این discover چیه؟
چطور باید زیادش کرد؟!
سلام به دوستان
یه اعتراض توروخدا بازی های مسخره ی این شرکت لگن EA و با بازی شرکتهای دیگه مقایسه نکنید اصلا این شرکت تبلیغاتیه دنباله بازی ساختن نیست
تست درایوم یکم گرافیک محیطش خستس ولی طراحی ماشیناش ,صداهاش واقعا عالیه , به عشق ماشینا سفارش میکنم حتما بازی کنن ولی گیمرا شاید خوششون نیاد گیم پلیشم پیادس اصلا قابل مقایسه با محصولات کد مستر نیست (یعنی هیچ شرکتی با کد مستر قابل مقایسه نیست ) ولی خوب قابل تحمله غیر از بعضی از ماشیناش مثلا اگه هندلینگیه ccxr و zonda f واقعا این جوری بود هیچ خری نمیخریدش میخواسته یه کم سختش کنه این جوری کرده شما به دل نگیرید ویرون سوار شید حالشو ببرید
فقط یه سوال فنی از عزیزایی که بازیو تموم کردن این بازی جدی لامبورگینی و بی ام و نداشت یا من هنوز پیدا نکردم ؟
بعد یه سوال دیگه : غیر از هاوایی و جزیره اولی و کازینو جزیره ی دیگه یی هم هست؟
سلام دوستان
من این بازی تازه نصب کردم بازی خوبی فقط یکم فرمونش اذیت میکنه که اونم 2 3 دور بزنی دستت میاد
بنظر منکه بازی خوبی و ارزش داره که بازیش کنی
من که به عشق Mercedes-Benz SLR McLaren میخرمش و بازی میکنم ببینم چقد واقعی کار شده آیا واقعا 360 تا رو میره یا نه تو NFS که بیشتر از 320 تا نمیرفت ولی گرافیکش فکر میکنم از NFS کم تر باشه از اسکرین شات هایی که دیدم یه چیزایی فهمیدم .
Last edited by Microsoft Windows; 22-02-2011 at 06:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)