مرحله بعد به هر تیمی بخوریم ( چه کره چه استرالیا ) ، مطمئنا" پیروز میشیم و از اون به بعد تا قهرمانی راه آسونی در پیش هست...
سخت ترین بازی ، بازی مرحله بعد هست
مرحله بعد به هر تیمی بخوریم ( چه کره چه استرالیا ) ، مطمئنا" پیروز میشیم و از اون به بعد تا قهرمانی راه آسونی در پیش هست...
سخت ترین بازی ، بازی مرحله بعد هست
اگه تو ده دقیقه پایانی 4 تا گل نخوریم کره تیمی نیست![]()
اونا امید بودن ، و بین بازیکنای امید و بزرگسالان فرق هست از زمین تا ناکجا !!
.
جالبه قبل از بازی با عرق فقط 6 نفر گفته بودن قهرمان میشیم حالا 40 تا
جــــــــــــــــــــــــ و گیری
اون موقع جلوش یه تعجب بود!تازه یه : دی هم جلوش بود
من که زدم قهرمان...........
تو جام جهانی یادمه از کره شمالی خیلی بد میگفتن! میگفتن که مردمش حتی فوتبال خودشونو زنده نمیبینن! هنوز هم اینطوریه؟ یا شایعه بود؟
32 نفر تا قبل بازی با عراق![]()
بابا تو جوگیری شدی من یه هفته قبل از بازی زده بودم قهرمانی اون موقع هم یه 17 نفری زده بودن
اصلا هم باور نداشتم که ایران قهرمان میشه فقط بخاطر اخلاق و وجودی که دارم همیشه بهترین آرزو رو برای کشورم دارم
( البته اگه این ج.اس... بزاره )![]()
من زده بودم حذف در مرحله 1/4 ام نهایی الان هم همین نظرو دارم ! :دي
ماشالا بروبچس چه جوی گرفتن با یه برد >>> دیزی صناری
اشتباه کنفدراسيون فوتبال آسيا در اعلام زمان تمرين تيم ملي
به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به دوحه قطر، مسئولان بخش خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا از ابتدای رقابتهای جام ملت های آسیا برنامه تمرینی تیم های ملی تمامی کشورهای شرکت کننده را برای تمامی خبرنگاران عضو " مدیا" ارسال می کنند.
در میان برنامه همه تیم ها، برنامه تمرینی روزانه تیم ملی فوتبال ایران نیز وجود دارد که البته تا به حال چند بار از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا اشتباه اعلام شده است. همین امر مشکلاتی را برای خبرنگاران این کشور ایجاد کرده است.
امروز پنجشنبه نیز در حالی که بنا بر اعلام خسرو والی زاده مدیر رسانه ای تیم ملی تمرین ملی پوشان ساعت 19 برگزار خواهد شد، کنفدراسیون فوتبال آسیا زمان تمرین ایران را ساعت 11 صبح اعلام کرده است.
تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار از مرحله گروهی پانزدهمین دوره رقابتهای جام ملت های آسیا روز 25 دیماه و از ساعت 16:15 دقیقه به وقت قطر در ورزشگاه قطر اسپورت به مصاف تیم ملی کره شمالی خواهد رفت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)