تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 674 اولاول ... 54551525354555657585965105155555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوستان عزيز ! 
    من گشتم چيزي نفهميدم :دي
    ويدئوي In game از بازي منتشر نشده ( يعني كسي حرف نزنه و فقط بازي باشه ، نه اين كه بازي روي مثلا روي يك تلويزيون باشه و يك نفر دربارش حرف باشه ) 

ممنون !

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان عزيز ! 
    من گشتم چيزي نفهميدم :دي
    ويدئوي In game از بازي منتشر نشده ( يعني كسي حرف نزنه و فقط بازي باشه ، نه اين كه بازي روي مثلا روي يك تلويزيون باشه و يك نفر دربارش حرف باشه ) 

ممنون !
    دوست گلم
    اگه شما ویدئوی معرفی بازی رو ببینید متوجه میشید که تمام توضیحات سیباس از روی ویدئوی INGAME بازی هستش
    حالا چه فرقی میکنه؟اگه کسی حرفی بزنه این وسط مگه چه اتفاقی میوفته؟اصل قضیه که سر جاشه

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

دوست گلم
    اگه شما ویدئوی معرفی بازی رو ببینید متوجه میشید که تمام توضیحات سیباس از روی ویدئوی INGAME بازی هستش
    حالا چه فرقی میکنه؟اگه کسی حرفی بزنه این وسط مگه چه اتفاقی میوفته؟اصل قضیه که سر جاشه
    خوب يه لينك از همين بدين ...

هر كدوم بهتره و جديدتره و واضح تره و حجمش هم زياد بالا نباشه ...
    ممنون 

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مرسی عزیزم
    بالاخره تونستم با vlc player بازش کنم این پلیر میتونه فایلهایی که بد دانلود شدن رو تا حدودی ترمیم کنه

الان قسمت اول این Presentation یا معرفی رو دیدم که درباره آزادی freedom در پاس های بلند و هوایی و همچنین پاسهای کوتاه و زمینی و بود
    توی این چند ماهی که xbox360 خریدم و فیفا رو باهاش بازی کردم میتونم بگم که سیباس یه کپی عالی از سیستم پاسکاری فیفا نکست رو پیاده سازی کرده
    واقعا لذت بردم از این سیستم
    در یه صحنه که پاسهای بلند در فضای پشت مدافعین رو نشون میداد کلی ذوق کردم چون واقعا یکی از کمبود های pes این بود که مثلا ما در ضد حمله از توی رادار میدیدیم که فضای پشت بازیکنای حریف خالیه ولی وقتی میخاستیم پاس بلند پشت مدافعین بدیم نقطه فرود توپ دو حالت بیشتر نداشت یا روی سینه بازیکنمون بود یا اونقدر سرعت داشت که تا وقتی بازیکنمون میخاست بهش برسه میرفت کنار خط اوت که فرصت از دست میرفت
    حالا بقیه ویدئو ها رو ببینم میام میگم چی داریم امسال واسه pes
    اینطور که دیدم قسمت بعدی در مورد دفاع کردن و شیوه های تدافعیه

ممنون دوست من ....

البته اصلا نمیشه به این گفت کپی برداری ......من شخصا به اینا میگم پیشرفت نه کپی .....

5. 3 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب يه لينك از همين بدين ...

هر كدوم بهتره و جديدتره و واضح تره و حجمش هم زياد بالا نباشه ...
    ممنون
    عزیز فعلا همون است که صفحه ی قبل است.قابلیت رزیوم هم داره.اگر من برسم هرکدوم رو تک تک آپ میکنم.

7. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ممنون دوست من ....

البته اصلا نمیشه به این گفت کپی برداری ......من شخصا به اینا میگم پیشرفت نه کپی .....
    بله حرف شما کاملا متینه
    شاید من منظورم رو اشتباه بیان کردم ولی در کل قصدم این بود که بگم آزادی که توی نسخه جدید pes در سیستم پاسکاری اعمال کردن خیلی شبیه به فیفا هستش این به معنی کپی برداری نیست فقط از لحاظ شباهت خیلی زیاد میشه به کپی سیستم فیفا تعبیر کرد

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شرمنده همینو داشتم ....

10. 16 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

البته من همیشه در ذهن خودم رقابت بین بازی فوتبال کونامی رو با فوتبال فیفا رو همچون رقابتهای دیگر که در کشورمان نیز زیاد پیدا میشه مقایسه میکردم. به طور مثال رقابت بین شرکت مخابراتی ایرانسل با همراه اول یکی از شایع ترین رقابتها میتونه باشه که تا قبل از آمدن ایرانسل هیچ انگیزه خاصی در همراه اول برای ارائه خدماتی با کیفیت بیشتر و همچنین امکانات گوناگونی وجود نداشت ولی با ظهور ایرانسل رفته رفته عرصه برای همراه اول تنگتر شد و برای اینکه خودشان رو اثباط کنند با یکدیگر به رقابتی سنگین برای جذب مشتری بیشتر پرداختند ولی با وجود همه ی این تفاسیل و با گذشت زمان بازهم ایرانسل ویژگی هایی دارد که همراه اول نتونسته داشته باشد و همینطور برعکس. ولی همینجور که میبینید ایرانسل هیچ وقت نتونست همان کیفیت از لحاظ پوشش شبکه و آنتن دهی همانند رقیبش داشته باشد و...
    نمیخوام سرتونو به درد بیارم ولی فقط میخوام بگم که هرچقدر هم که بازی مثل فیفا داری امکانات منحصر به فرد باشد هیچ وقت نمیتونه اون ذات کیفیتی گیم پلی پ.ای.س رو برای خودش داشته باشد و نظر شخصی من این هست که فوتبالی که پی.ای.اس دارد ارائه میکند هر چند از لحاظ امکانات متفرقه و لایسنس ها نسبت به فیفا فقیر تر میباشد ولی از لحاظ هسته و محتوا پی.ای.اس یک شاهکار فقط میتونه باشد. تمام

درود بر آرژانتین همیشه قهرمان

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز از نظر گیم پلی فیفا خیلی سرتر از PES عمل کرده...
    توی فیفا شما نمیتونی با یک بازیکن کل مسیر رو طی کنی و همه بازیکنان رو دریبل بزنی...
    با دوندگی زیاد و استارت های فراوان بازیکن شما خسته میشه و دیگه اون قدرت اولیه رو نداره....چیزی که توی PES به هیچ وجه دیده نمیشه
    در فیفا همه بازیکنان به سمت بازیکن صاحب توپ نمیدوند و پستشون رو حفظ می کنن
    حالا من نمیدونم منظور شما از هسته و محتوا چی بوده که PES از فیفا برتر بوده...البته PES هم یک سری برتری نسبت به فیفا داشته ولی به هیچ وجه برتر از اون نبوده.
    PES بیشتر یک بازی فانتزیه تا واقعیت گرا...ولی فیفا رو میشه یک شبیه ساز فوتبال دونست...چیزی که من دوست دارم در PES به اجرا در بیاد و از این حالت بچگونه خارج بشه

13. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه balloon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ARAK

پيش فرض

خوب دوست عزیز خیلی ممنون. من به نظر شما همچون خودتون احترام زیادی قائل هستم.
    بنده نمی خوام یک کلکل اعصاب خورد کنی رو کلیک بزنم و ابن آخرین نظر من هست در این زمینه.
    دوست عزیز شما فقط از ضعفهایی از بازی اشاره میکنید که بحث مقایسه بین این دو گیم به وسط میاد و این بحثها همیشه بدونه جمع بندی و نتیجه گیری باقی میمونند. ولی این لفظی که شما درمورد پی.ای.اس بکار بردید یک بی انصافی صفر بیشتر نیست چرا که فانتزی بودن و همچنین بچه گونه بودن بازی ربطی به داشتن یا نداشتن این امکانات در گیم پلی منتهی نمیشه و همچنین هسته بازی. چرا که بسیار بازیهای فانتزی و بچگانه ای هستند که هزینه های زیادی در ساخت داشتند و از نظر کیفیتی از بازی فوتبالی مثل فیفا سر تر بودن. (مواردی که شما اشاره کردید که قابل کپی برداری هستند و مطمئن هستم که اگه امسال نشه سال دیگری اضافه خواهند شد.)
    ولی برای اطلاع تون بگم که هسته و محتوا یک بازی همچون این فوتبال نیاز به تجربه ای گران ریشه در سالیان متوالی هست که برای ساخت این بازی جمع آوری شده و هر سال که از ساخت این گیم میگذره یک گام بلند به سوی حرفه ای تر شدن برداشته میشود تنها چیزی که دیگر بازی در کپی برداری از آن واقعا عاجز مانده و خواهد هم ماند و واقعا چه زیبا نام این بازی رو Pro Evolution Soccer (سیر تکامل حرفه ای فوتبال) نام گذاری کرده اند.
    در بازیهای فیفا به غیر از این دو سال چیزی به نام تکامل در بازیها دیده نمیشد چرا که هر سال از بازی میگذشت یک بازی با قواعد جدید و دگرگون شده ای به بازار می آمد.تمام

درود بر آرژانتین همیشه قهرمان

15. این کاربر از balloon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •