یه چیزی رو الان فهمیدم..
وقتی تو محل نصب بازی رویه آیکان moh کلیک میکنم ... ارور میده
بازی رو هم آپدیت کردم اما نتونست آپدیت رو نصب کنه و ارور داد..
داخل Multiplayer میره!!!
عکس:
محتوای مخفی: pic = 100 kb
یه چیزی رو الان فهمیدم..
داخل Multiplayer میره!!!
عکس:
محتوای مخفی: pic = 100 kb
بیا این کرک رو دیگه خودم هم تست کردم جواب داد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من 2 تا کرک مجزا داشت..یکی واسه luncher و یک واسه moh .. شما باید کرک هر کدوم رو درست تو فایل خودش کپی کنی.منم همین مشکل رو داشتم..فکر کردم کرک خرابه ولی تازه متوجه شدم 2 قسمت باید کرک کپی کنمیه چیزی رو الان فهمیدم..
داخل Multiplayer میره!!!
بالاخره درست شد
مشکلش رو فهمیدم از چی بود!!!! تمام کرکهایی که گذاشتید سالم بوده! بخاطر کاسپراسکای بود که اجازه نمیداد بازی اجرا بشه..
آخه همین کرک که الان گذاشتید رو ریختم دوباره بازی اجرا نشد...بعد یه لحظه گفتم نکنه کسپر داره جلوی اجرای بازی رو میگیره ...کسپر رو خاموش کردم بازی اجرا شد...
ممنونم ازت مهدی جان (mehdy.z)
و با تشکر از همه..![]()
کسی نسیت یه راهنمایی کنه![]()
سلام دوستان . بازی رو امروز نصب کردم . کرک رو هم کپی کردم ولی وقتی میخواد وارد بشه پیغام Close The Program میده . چه کنم ؟ زده حال بهم زد
خب دوست عزیز مشخصه دیگه مشکل از کرکتون هست...مهدی جان زحمت کشیدن 2-3تا کرک سالم up کردن واسه دوستان منجمله شما..کسی نسیت یه راهنمایی کنه![]()
خوب من یه کم از این بازی رو رفتم(دو مرحله)...و دیگه یه ماه بعد از اومدن بازی(خدا بگم این Darksiders رو چی کار کنه) و نقدهای خوب دوستان چیز خاصی نمیگم
ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
به نظر من که بازی خیلی خوبیه و نکته_ی منفی خیلی خاصی نداره(فقط مشکلش اینه که فریم در طول بازی به شدت متغیره ولی لاقل برای من تقریبا هیچ جا زیر 30 نرفت)...البته طبق تحقیقاتی که من کردم این بازی با گرافیک خیلی مشکل نداره و بیشتر خوره_ی سی پی یو هست! و دلیل اصلی افت فریم توی اکثر صحنه_های شلوغ و پردرگیری همین مشکل پردازش سی پی یو ست!
البته واقعا این رو هم نمیشه انکار کرد که اینجا اساسی خر موتور unreal رو جویدن و یه بازی خوش بافت وگرافیک دادن بیرون...حالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
هوش مصنوعی هم درسته در بعضی جاها دشمنا یه کم قاط میزنند(البته برای من که خیلی کم پیش اومد)ولی این رو هم انکار نمیشه کرد که اعضای تیم ما هم در طول بازی بعضی جاها واقعا هوشمندانه رفتار میکنند و توی برخی صحنه_ها اگه اعمال وگفتارشون رو زیر نظر داشته باشید میبینید که واقعا حرفه_ای کار میکنند...
حالا باید صبر کرد تا دید که Black ops در مقابل این بازی چی از آب در میاد(البته شکی نیست که اون خیلی بهتر خواهد بود)
ولی در کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده چون من که واقعا دارم ازش لذت میبرم...
تا بعد![]()
حالا ما که فعلآ دستمون از cod black ops کوتاهه: دی ولی این بازی هم در نوع خودش خیلی جالب بود و به نظرم سایه سابقه و کارنامه کاریه سری بازیهای cod رو این بازی بود و نمیزاشت کسی حتی بازی اگر هم خوبی داشت دیده بشه!ولی لااقل من یکی اعتقاد دارم بعضی از دوستان واقعا توی حق این بازی اجحاف کردند!
منم موندم یکم..: دی شاید بیشتر انتفادها به خاطر انفجارهای مصنوعی باشه و الی من که هیچ کم و کسری تو گرافیکش ندیدمحالا چه گیریه که دوستان دوباره به گرافیک این بازی دادند من یکی که موندم!!
کاملآ تایید میشه و به نظرم حتی اگر کسی اول black ops رو بازی کرد و بعد موند که اینو بازی کنه یا نه 100% پیشنهاد میشه اینم برای تجربه بازی کنهدر کل به نظر من یکی اگه کسی این بازی رو نگیره واقعا ضرر کرده
منم مشکل از کرک بازی بود . بازی اجرا شد
به نظر بازی عالی میاد . حالا شاید بعدا نظرم عوض شه ولی شروعش که عالی بود . با اون سلاح های خفن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)