امروز رفتم کل بازار و گشتم نبود پارس میکروتل هم رفتم خانمه یک جوری نگام کرد انگار گفتم مواد مخدر داری
در اصل یعدش سراغ ویو دو و گالاکسی ace رو هم که گرفتم گفت یک هفته است که تمام کردیم
امروز رفتم کل بازار و گشتم نبود پارس میکروتل هم رفتم خانمه یک جوری نگام کرد انگار گفتم مواد مخدر داری
در اصل یعدش سراغ ویو دو و گالاکسی ace رو هم که گرفتم گفت یک هفته است که تمام کردیم
دیروز تک تک مغازه های احمد آباد اصفهان را گشتم که شاید تنهاترین و بزرگترین مرکز موبایل اصفهان باشه.
ولی دریغ از یک مغازه که کوچکترین اطلاعی درباره این گوشی داشته باشه. حتی یکیشون نمی دانست پروژکتور چیه می گفت منظورتون چراغ قوه هست ؟!
این گوشی شاپ هم که همیشه می نویسه موجود نیست .
هر وقت خواستیم یک گوشی بخریم نابود شد. این بار اول هم نیست.
ای خدا من چه کنم ؟
![]()
آخه تو اصفهان دنبال چی میگردی ... تو تهران که مردم تازه فهمیدن سامسونگ چه گوشی توپیه نمیتونی این گوشی رو پیدا کنی بعد میخوای تو اصفهان که مردمش هنوز تو سونی و نوکیا سیر میکنن این گوشی رو پیدا کنیعمرا ...
Last edited by mahyarSAMSUNG; 24-07-2011 at 20:48.
این گوشی شاپ که این گوشی را به لیست گوشی هاش اضافه کرده همان موقع این گوشی را داشت ؟ الان هر چی می روم می نویسه موجود نمی باشد !
یه مقدار ضخامت این گوشی زیاده ... به نظر اگه از پروژکتور گوشی استفاده دارید این گوشی رو تهیه کنید وگرنه انتخاب های بهتری هم دارید
من که با خریدش مشکلی ندارم . مسئله اینه که این گوشی پیدا نمیشه ؟!!!
این گوشی رو یه مغازه دار تو اهواز داره به قیمت 850. بیا اهواز بخر اگه می تونی.
Last edited by reza_17173; 08-08-2011 at 23:52.
ممنون دوست من ،
اهواز که فکر نمی کنم بتونم بیام ولی احتمالا هفته دیگه برم قشم ، کسی مغازه ای را آنجا میشناسه ؟
دیروز از یک مغازه دار تو اصفهان درباره این گوشی پرسیدم گفت تو اصفهان فکر نمی کنم گیر بیاری ولی تو تهران هست قیمتش را هم حدود 900 اعلام کرد. دوستان وجود این گوشی را تایید می کنند ؟ به نظرتون ارزان تر نمیشه ؟ شما چی پیشنهاد می کنید
دیگه بی خیال این گوشی شو به نظر من .... 900 نمی ارزه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)