تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 296 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

امروز از 8 صبح بيرون كار داشتم تا همين 8 امشب بيرون بودم ديگه چشمام باز نميشن
    حسين جان يك فكر اساسي به حال پاسا و قدرت بدني بازيكنا بكن ناسلامتي ليگ انگليس اون پاسا درون پرانتز هم فكر كنم پاسكاري به يكديگه باشه كه فكر كنم بالاي 70 درصدش توي محوطه خودمون و بين دفاعهاي خودمون به وجود مياد
    قدرت بدني كه ...فكر كنم همين روني اگه تك تك ما روبروش قرار بگيريم كم كمش يك هفته بايد بيمارستان بستري باشيم كه اينجا خبري نيست و با هوش خودمونم نميشه كاريش كرد
    باز نظر با خودت

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام منم بازیمو انجام دادم با نتیجه ی 2 بر یک بردم بازیه خوبی نبود. اصلا زیبا نبود دسته ی بازیم چرب بود نتونستم خوب رو بازی تسلط پیدا کنم همش دستم رو تمیز میکردم
    بازی اصلا زیبا نبود.یه گل مفت خوردم.نمیدونم چرا همیشه این تورس و ماکسی رودریگز که ریتینگشون از بقیه بالاتره ناآماده هستند .این بنایون هم همین طوره.
    ولی خوشبختانه بازی رو بردم.تا بیام اول جدول.
    سیو بازی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نوکره همه برو بچ
    فعلا داااااش
    میگم عادل باز گذاشتم یک نفسی بکشینا . نمیذارم زیاد اون بالا بمونی فقط منتظر یک لغزشم .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره اما بازی بعدیو آرمین باید انجام بده اما الان سر کاره .
    عیب نداره بزن بره البته شاید ناراحت بشه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

امروز از 8 صبح بيرون كار داشتم تا همين 8 امشب بيرون بودم ديگه چشمام باز نميشن
    حسين جان يك فكر اساسي به حال پاسا و قدرت بدني بازيكنا بكن ناسلامتي ليگ انگليس اون پاسا درون پرانتز هم فكر كنم پاسكاري به يكديگه باشه كه فكر كنم بالاي 70 درصدش توي محوطه خودمون و بين دفاعهاي خودمون به وجود مياد
    قدرت بدني كه ...فكر كنم همين روني اگه تك تك ما روبروش قرار بگيريم كم كمش يك هفته بايد بيمارستان بستري باشيم كه اينجا خبري نيست و با هوش خودمونم نميشه كاريش كرد
    باز نظر با خودت

مسعود جان فکر میکنم تیمت یک کم ضعیف تر از بقیه باشه از اون ور تیم من باز خیلی قویه . یه دو واحد به تو اضافه میکنم دو واحدم از خودم کم میکنم .
    پاسا درستن بابا آمار رسمی پاسهای درست حدود 80 درصده اینجام همون حدوده دیگه . من اصلا به دقت پاسها دست نزدم کونامی بازیو اینجوری ساخته تقصیر من چیه ؟ اما انصافا آمار پاسهای ما با آمار جهانی خیلی میخونه .
    اون آمار داخل پرانتز پاسهای صحیح هستن که بین بازیکنان ردو بدل میشه حالا چی توی محوطه خودمون چی بیرون از محوطه . خب آمار رسمی پاسها در دنیای واقعی هم پاسهای توی محوطه جریمه خودشونو هم حساب میکنن دیگه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

مسعود جان من تغییرات رو اعمال میکنم بعد برات میفرستم .
    اصلا من از همون اول میگفتم باید کم کم به بالانس درست و دقیقی از بازی برسیم الان قدرت مناسب تیم وحید مشخص شده . همینطور قدرت مناسب برای تیم من و آرمین . محمد هم تقریبا راضیه همینطور عادل فقط قدرت مناسب تیم شما هنوز دستمون نیومده . من دو واحد به تیم شما اضافه میکنم بعد آپشن فایلو برات میفرستم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoodbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تئاتر رویاها (Old Trafford)

پيش فرض

بچه ها اگه با من كاري نداريد من برم بخوابم
    تا ارمين نياد بازي نميشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

بچه ها اگه با من كاري نداريد من برم بخوابم
    تا ارمين نياد بازي نميشه ؟
    نه دیگه فعلا نمیشه بازی کرد فردا شاید بشه دو تا بازی انجام داد .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

جدول لیگ در پایان هفته ششم

جدول گلزنان

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:01 PM ----------

ترتیب مسابقات هفته هفتم

ساندرلند-----------------------------------------آرسنال --------------------------------------
    منچستر سیتی ---------------------------------فولام -------------------------------------- 1 تا 3 بعد از ظهر
    اورتون -------------------------------------------تاتنهام -------------------------------------- 3.30 تا 5.30 بعد از ظهر
    لیورپول ------------------------------------------ویگان --------------------------------------- 6 تا 7.30 شب
    استوک سیتی ---------------------------------منچستر یونایتد----------------------------- 7.30 تا 8.30 شب
    وستهم -----------------------------------------چلسی ------------------------------------ 8.30 تا 9 شب

آخرین سیو بازیها :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by 4039; 10-02-2010 at 23:10.

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

مسعود جان من تغییرات رو اعمال میکنم بعد برات میفرستم .
    اصلا من از همون اول میگفتم باید کم کم به بالانس درست و دقیقی از بازی برسیم الان قدرت مناسب تیم وحید مشخص شده . همینطور قدرت مناسب برای تیم من و آرمین . محمد هم تقریبا راضیه همینطور عادل فقط قدرت مناسب تیم شما هنوز دستمون نیومده . من دو واحد به تیم شما اضافه میکنم بعد آپشن فایلو برات میفرستم .
    آره اما نه کامل.من به ترتیب از دروازه بان تا مهاجمان رضایتم افت میکنه.یعنی خط دفاع خوبی دارم.هافبکهام بد نیستن اما مهاجمانم افتضاحن.این بخاطر اینکه شوتهای آنچنانی ندارن رو نمیگم.شما گلزنان من رو ببین.هافبک هام از مهاجمام بهتر گل میزنن.تا پشت محوطه حریف بازی در اختیار منه اما در محوطه هیچ کاری نمیتونم بکنم.مثلا برباتف که قدرت سرزنی خوبی داره وقتی توپ رو سرش باشه و هیچ مدافعی مزاحمش نباشه اگه حالش رو داشت میپره هوا و توپ رو با نهایت دقت میزنه به سمتی که توپ با نهایت اختلاف بیرون بره.اوون که حرف نزنیم بهتره.مهاجمانی مثل ولبک،نانی و... هم که حرفی برای گفتن ندارن.بذار تو این تعطیلات چندتا بازی دوستانه با انواع تیمها بازی کنم تا نظر نهاییم رو بگم و با مشورت خودت درباره تیمم تغییرات رو اگه لازم باشه انجام بدیم.

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم فقط تورس رو دارم دیگه هیچ بازیکنی ندارم همه شل و ول.
    دیگه این جرارد یه پاس تو عمق هم نمیتونه بده.
    یه 2 واحد هم به ما اضافه کنید والا روبینیو توز آدبایور از تورس کویوت و ریرا بهترن.روبینیو در حد مسی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •