تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 64 اولاول ... 545515253545556575859 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 633

نام تاپيک: تجربه خرید Dell inspiron 1564

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خب مبارك باشه ايشالا.
    تبريك ميگم انتخاب خوبيه.
    به 5010 هم فكر كن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان 5010 رو با این مشخصات
    مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.8 کیلوگرم
    پردازنده: Intel CFI i3 330M Core i3 2.13 GHz - Cache 3 MB - BUS 1066 MHz
    حافظه: 4 GB DDR3
    هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
    کارت گرافیک: ATI Radeon HD 54 1024 MB UpTo 4096 MB
    صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
    امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
    سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
    خریدم عالییییییی از 1564 یک سر و گردن بالاتر گرافیکش هم که عالیه .850000 تومان خریدمش با یک گارانتی معتبر تو شهر اهواز فروشنده هم برام ویندوز و درایورها رو نصب کرد هم همه ی قطعات رو برام چک کرد تا سالم باشند من برم یک بازی توپ روش بندازم بایییییییییییییییییی

3. این کاربر از enccomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amina4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

من امروز میخوام برم این لپ تاپ رو بخرو از هر کی پسیدم گفت بهترینه و باتریش عالی کار میکنه تو سایت دل هم فکر کنم نوشته بود که میشه باتریش رو 9 سلولی کرد به هر حال امروز ما هم به جمع لپ تاپ داران خواهیم پیوست هوررررررررررررررررررررررر ررررراااااااا
    خسته نباشین. بله من دیروز پرسیدم گفتن می شه ولی حدود 140 تومن درمی یاد.

5. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

خسته نباشین. بله من دیروز پرسیدم گفتن می شه ولی حدود 140 تومن درمی یاد.
    1 باتري 9 سلي 140 تومن؟؟!!!
    اونوقت اين باتري 6 سلس خودش رو ميخرن ازمون؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

1 باتري 9 سلي 140 تومن؟؟!!!
    اونوقت اين باتري 6 سلس خودش رو ميخرن ازمون؟
    چرا نخرن از خداشونه. فقط احتمال داره 30 يا 40 تومن بخرن.

8. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام ...
    من قبل از عید همین مدل رو با سی.پی.یو i3 گرفتم ... از مشهد 860 تومن .... خدایی خیلی راضیم ازش ... همه جور بازی هم باهاش کردم ... فقط به گفته دوستان همون GTA iv مشکل داره که خب من وقتی میزارم روی حد پایین خوب اجرا میشه ، پرنسس جدید رو هم که عالی میاره ... من تازه این بدبخت رو همیشه روشن میزارم ... کی بشه که خاموش بشه ... در کل بهترین لپ تاپی هست که میشه با این قیمت خرید ، خود دل دی.وی.دی ویندوز سون روش داده بود که چون home بود رفتم یه دونه ultimate کینگ گرفتم و الان از همون روز داره عین ساعت کار میکنه ، هر چند شب هم ماکروسافت هی آپش میکنه ، یادمه واسه photoshop یه ارور داد که یهو صفحه ماکروسافت اومد و یه چیزی سریع دانلود شد و بعد فتوشاپ باز باز شد ، خیلی حال کردم با این حرکت ویندوز. مصرف باتریش هم عالیه ، من که راضیم ... یه بار هم از مشهد تا قم رو با اتوبوس رفتم ، لپ تاپ رو هم گذاشتم بغلم در حال پخش آهنگ و درش هم بسته از ساعت 8 شب تا صبح که یارو گفت پاشین نماز این تازه رفته بود رو چراغ نارنجی باتریش. ویندوز 64 بیتی هم فوق العاده است. اگر خیلی کارای ضروری با ویندوز xp دارین من توصیه میکنیم فقط از virtual box استفاده کنین و یه ویندوز در داخل سون داشته باشین و زندگی کنین ...

::: امتیازاتی که ویندوز سون به لپ تاپ داده رو میزام:
    Processor Intel(R) Core(TM) i3 CPU M 330 @ 2.13GHz 6.2 »»» 4.5
    Memory 4.00 GB »»» 5.9
    Graphics ATI Mobility Radeon HD 4330 »»» 4.5
    Gaming graphics 2234 MB Total available graphics memory »»» 5.9
    Primary hard disk 12GB Free »»» 5.6

اگر سوالی هست در خدمتم ...

حالا منم چندتا سوال:
    مهم) درایور بلوتوثم مشکل داره ، از روی دی.وی.دی دل نصب میکنم ولی گیر میکنه؟
    بخوام بایوس گرافیکم رو آپدیت کنم یا سی.پی.یو رو اورکلاک کنم چه کنم؟ کسی کرده این کار رو؟
    سیستم SRS واسه صداش خیلی توپه! میخواستم کسی هست که بهترین درجه ها رو برای تنظیماتش رو بگه؟
    Last edited by amirakhavan; 02-07-2010 at 20:37. دليل: اشتباه تایپی

10. 2 کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

حالا منم چندتا سوال:
    مهم) درایور بلوتوثم مشکل داره ، از روی دی.وی.دی دل نصب میکنم ولی گیر میکنه؟
    بخوام بایوس گرافیکم رو آپدیت کنم یا سی.پی.یو رو اورکلاک کنم چه کنم؟ کسی کرده این کار رو؟
    سیستم SRS واسه صداش خیلی توپه! میخواستم کسی هست که بهترین درجه ها رو برای تنظیماتش رو بگه؟
    - درباره سوال اولیت احتمالا یه مشکل کوچیک داری که منم گیر کرده بودم ولی حل شد. نمی دونم منظورت کدوم مرحله رو می گی ولی اگه یه شکل بلوتوث اومد و اوجا گیر کرد باید یه بار دکمه F2 رو بزنی. بعد ادامه نصب بره.
    - نمی دونم مگه این کار لازمه؟؟؟؟!!! من می گم این کارو نکن! سری که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن.
    - اگه جوابی واسه سوال سومی پیدا کردی حتما به منم بگو. مر30

12. 2 کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirakhavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

- درباره سوال اولیت احتمالا یه مشکل کوچیک داری که منم گیر کرده بودم ولی حل شد. نمی دونم منظورت کدوم مرحله رو می گی ولی اگه یه شکل بلوتوث اومد و اوجا گیر کرد باید یه بار دکمه F2 رو بزنی. بعد ادامه نصب بره.
    - نمی دونم مگه این کار لازمه؟؟؟؟!!! من می گم این کارو نکن! سری که درد نمی کنه که دستمال نمی بندن.
    خدایی زنگ میزدم شرکت دل اینقدر تند جواب نمیداد ...
    واسه جواب اولت: نه اونو که آره میزنم و نصب میشه! ولی منظورم از گیر یعنی تلفن رو مثلاً میشناسه ولی فایل ارسال نمیکنه توی پروپرتیسش هم همه چیز ناشناختاته است خب ...
    واسه دومی: آخه شنیدم که میکنن اینکار رو! تازه کارت گرافیک این سری هم اگرمثلاً نرم افزار GPUid رو بگیری ببینی سرعت کارت گرافیک خود به خود در حالت اورکلاکه مثلاً ... واسه من باید باشه 300 ولی هست 450! روی یکی دیگه هم تست کردم همین بود ... یه چیز بیشتر هم داره به اسم QPI که واسه همین تنظیمات اورکلاک و سرعت بایوس و ایناس فک کنم!!
    واسه سومی: ور رفتم زیاد بهش، ولی خب یه چیز کلی و استاندار باید حتماً داشته باشه دیگه!

14. این کاربر از amirakhavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آ.ش

پيش فرض

خدایی زنگ میزدم شرکت دل اینقدر تند جواب نمیداد ...
    واسه جواب اولت: نه اونو که آره میزنم و نصب میشه! ولی منظورم از گیر یعنی تلفن رو مثلاً میشناسه ولی فایل ارسال نمیکنه توی پروپرتیسش هم همه چیز ناشناختاته است خب ...
    واسه دومی: آخه شنیدم که میکنن اینکار رو! تازه کارت گرافیک این سری هم اگرمثلاً نرم افزار GPUid رو بگیری ببینی سرعت کارت گرافیک خود به خود در حالت اورکلاکه مثلاً ... واسه من باید باشه 300 ولی هست 450! روی یکی دیگه هم تست کردم همین بود ... یه چیز بیشتر هم داره به اسم QPI که واسه همین تنظیمات اورکلاک و سرعت بایوس و ایناس فک کنم!!
    واسه سومی: ور رفتم زیاد بهش، ولی خب یه چیز کلی و استاندار باید حتماً داشته باشه دیگه!
    - نه مال منکه با سرعت فوق العاده کار می کنه. حتی یه آهنگ 5مگ وقتی می زنم گوشیم حدود 10 الی 15 ثانیه طول می کشه. فقط یه مشکلی هم که داره اونم اینکه فایل هایی که اسمشون فارسی هست رو نمی فرسته.
    - من انکار نمی کنم میگم بهتر همه چیزیش بطور عادی بذار بمونه. بخدا حیفه!!
    - مژده دارم برات همین الان (حدود 5 صبح) بالاخره تونستم یه برنامه پیدا کنم:

SRS Audio Sandbox for the PC
    The Ultimate Plug-in - Compatible with All Media Players!

SRS Audio Sandbox™ restores depth and clarity to all your audio content, delivering immersive surround sound, crystal clear dialog and rich bass from music, video, games and more. Finally, audio the way the artist intended it to sound: organic, immersive and uncompromised. Hearing is Believing

بله. همونطور که می بینی متاسفانه پولی هستش.
    نمی دونم چی کار کنم.
    اینم آرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amina4u; 03-07-2010 at 06:15.

16. این کاربر از amina4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

هنگام نصب بلوتوث يك گوشي موبايل با بلوتوث روشن بگذار كنارت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •