خوش به حالتون که از می تونین از اینترنت پرسرعت استفاده کنید
خوش به حالتون که از می تونین از اینترنت پرسرعت استفاده کنید
دوستان 128 3 گیگ ایرانسل مشابه adsl هست
پشتیبانیشون هم خوبه .سرعت دانلود هم 10 تا 15 هست.
فقط زود تمام میشه باید شارژ کنی.
سلام به همه دوستان
میخاستم بپرسم کسی از دوستان که در بحثهای این تاپیک شرکت کرده که از اینترنت وایمکس ایرانسل هم استفاده میکنه مودم خارجی(اوت دوور) داره؟
اگه داره ممنون میشم ای دی یاهویی چیزی بده!
من یه مشکل بزرگ دارم.مودمم رو به صورت دستی و با دکمه ای که روی اداپتور مودم هست ریست کردم و تمام تنظیمات فرکانس و پهنای باند و ... من پریده!
حدود 45 روز میشه سرویس گرفتم ولی 10 روز بیشتر استفاده نکردم و از اون به بعد همه چیز ریخته بهم که به تازگی دیروز فهمیدم عیب کار کجاس و حالا دنبال کسی میگردم که تنظیمات رو بهم بگه تا انجام بدم!
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم اصلا طرف حالیش نمیشد من چی دارم میگم.گفت با تکنسین تماس بگیر
اونم خیر سرش پیشنهاد داد گفت اعلام خرابی مودم بکن تا برات عوض کنند!طرف بلد نبود پیشنهاد داد لقمه رو دور سرم بچرخونم
حالا در کل ممنون میشم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه اعلام کنه تا دقیقا بهش بگم چی و ازکجای مودم میخام!
"علیرضا"
سلام به همه دوستان
میخاستم بپرسم کسی از دوستان که در بحثهای این تاپیک شرکت کرده که از اینترنت وایمکس ایرانسل هم استفاده میکنه مودم خارجی(اوت دوور) داره؟
اگه داره ممنون میشم ای دی یاهویی چیزی بده!
من یه مشکل بزرگ دارم.مودمم رو به صورت دستی و با دکمه ای که روی اداپتور مودم هست ریست کردم و تمام تنظیمات فرکانس و پهنای باند و ... من پریده!
حدود 45 روز میشه سرویس گرفتم ولی 10 روز بیشتر استفاده نکردم و از اون به بعد همه چیز ریخته بهم که به تازگی دیروز فهمیدم عیب کار کجاس و حالا دنبال کسی میگردم که تنظیمات رو بهم بگه تا انجام بدم!
با پشتیبانی هم که تماس گرفتم اصلا طرف حالیش نمیشد من چی دارم میگم.گفت با تکنسین تماس بگیراونم خیر سرش پیشنهاد داد گفت اعلام خرابی مودم بکن تا برات عوض کنند!
طرف بلد نبود پیشنهاد داد لقمه رو دور سرم بچرخونم
حالا در کل ممنون میشم اگه کسی از دوستان میتونه کمک کنه اعلام کنه تا دقیقا بهش بگم چی و ازکجای مودم میخام
"علیرضا"
من استفاده کردم به گرد شاتل نمیرسه. دیسی زیاد داره با آنتن فول!...
پشتیبانی شون مودب و با حوصله اما با حداقل دانش فنی هست. یه ایراد توی سیستمشون بود که نمیتونستم به سایتی وارد بشم، 2 روز طول کشید تا برطرفش کنن.
تا انجایی که من میدونم ایرانسل برای اینترنت دو تا استاندارد داره یکیش اینترنت ثابت خونگی از نوع بیسیم وبعدیش هم که اینترنت همراه هستش که شما هرجایی باشین متونیین به اینترنت وصل باشین که این خودش بستگی به دو عامل داره یکیش لپ تاب و دومیش انتن ایرانسل اگه در اون منطقه باشه.در مورد قیمتش هنوز بی خبرم.درمورد سرعتش یه مقدار باور نکردنیه. اینهم بعدا مشخص میشه که ایا واقیه ییا نه.
ایرانسل دیونم کرد...دو هفته گرفتم با اینکه انتنم فول می شه ولی فقط سه روز کار کرد یک هفته شده پشتیبانی نیومده...
تمام شارژمم پرید...
![]()
ایرانسل فقط مجوز وایمکس ثابت داره و مجوز وایمکس همراه بصورت انحصاری تا 2 سال از شروع فعالیت به اپراتور سوم داده شده که طبق معمول مثل قضیه اپراتور دوم (ترکسل) این یکی هم به دلایل عجیب و مبهم هنوز راه نیوفتاه.
برای دور زدن فیل/تر راهی پیدا کردین بگین؟؟؟؟؟؟؟/
من از مودم داخلی ( زرد رنگ ) ایرانسل استفاده می کنم ........ یه نرم افزار ف ی ل ت ر ش ک ن هم نصب کردم که بعد از نصب یه صفحه اینترنت اکسپلور میاره و شما میتونید به دنیای آزاد به راحتی وصل بشین اما من فکر میکنم که چون آپی شما ثابته ، امکان داره که براحتی شما شنا سائی بشین . .........
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)