تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 218 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان من اینجا گیر کردم . فکر کنم مشکل از بازیه و باگ داره . بعد از اینکه غول مرحله اول رو کشتم و بالا اومدم ولی بعد از رد کردن دری که با وایسادن روی دایره ها وا میشه کشته شدم . حالا موقعی که از آخرین چک پوینت میاره من جلوی دری هستم که قفله و کلید اون پایینه و هیچ راهی برای پایین رفتن وجود نداره .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    تو این تصویر میله های جلویی رو به هیچ وجه نمیشه گرفت . چون نرده جلویی از پرش مستقیم جلوگیری می کنه و فقط آویزون میشه .

کد:
    اینم در قفل شده

کد:
    و اینم دایره ای که درو وا میکنه و اون پایینه و با دایره قرمز مشخص شده .

ممنون که راهنمایی می کنید .

داره خودمونی میشه SAHEBIS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اگه کسی بازی تموم کرده بگه بازی تو چند ساعت تموم میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mohammad_Sn2001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکیها

پيش فرض

دوستان من اینجا گیر کردم . فکر کنم مشکل از بازیه و باگ داره . بعد از اینکه غول مرحله اول رو کشتم و بالا اومدم ولی بعد از رد کردن دری که با وایسادن روی دایره ها وا میشه کشته شدم . حالا موقعی که از آخرین چک پوینت میاره من جلوی دری هستم که قفله و کلید اون پایینه و هیچ راهی برای پایین رفتن وجود نداره .

کد:
    تو این تصویر میله های جلویی رو به هیچ وجه نمیشه گرفت . چون نرده جلویی از پرش مستقیم جلوگیری می کنه و فقط آویزون میشه .

کد:
    اینم در قفل شده

کد:

منم یک بار اینجا گیر کردم مجبور شدم که از اول بازی کنم همیشه از سیوهات بک آپ بگیر

این هم مسیر سیو بازی WIN7

C:\Users\* N*A*M*E*\AppData\Local\storage\SKIDROW\11

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

منم یک بار اینجا گیر کردم مجبور شدم که از اول بازی کنم همیشه از سیوهات بک آپ بگیر

این هم مسیر سیو بازی WIN7

C:\Users\* N*A*M*E*\AppData\Local\storage\SKIDROW\11
    پس دوستانی که سیو تا مرحله غوله اول رو دارند رو آپ کنند . بی نهایت ممنون میشم .

پروفشنال nimooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کنار دخترا

پيش فرض

کد:

کد:
    اینم در قفل شده

کد:

این باگ بازی نیست. باگ کرک SKIDROW هستش که خودشم اینو اعلام کرده و باید منتظر کرک #2 این بازی باشیم.
    شما Difficulty بازی رو تغییر بدید شاید بتونید از این مرحله رد بشید مثلا از Easy ببرید روی Normal شاید حل بشه. ولی باز هم به مشکل بر می خورید
    .

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

این باگ بازی نیست. باگ کرک SKIDROW هستش که خودشم اینو اعلام کرده و باید منتظر کرک #2 این بازی باشیم.
    شما Difficulty بازی رو تغییر بدید شاید بتونید از این مرحله رد بشید مثلا از Easy ببرید روی Normal شاید حل بشه. ولی باز هم به مشکل بر می خورید
    .

یعنی اگه من easy کنم در خود به خود وا میشه یا سطح زمین بالا میاد . فکر نکنم به کرک ربطی داشته باشه . چون محیط بازی اینطوریه . شما عکسا رو دیدی ؟ حالا من چکار کنم منتظر کرک بمونم یا سیو می دین بهم ؟

پروفشنال nimooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کنار دخترا

پيش فرض

یعنی اگه من easy کنم در خود به خود وا میشه یا سطح زمین بالا میاد . فکر نکنم به کرک ربطی داشته باشه . چون محیط بازی اینطوریه . شما عکسا رو دیدی ؟ حالا من چکار کنم منتظر کرک بمونم یا سیو می دین بهم ؟

بله در باز میشه البته گفتم شاید باز بشه بعضیا این کارو کردن و باز شده. ولی گفتم اگر هم باز بشه باز هم به مشکل بر میخورید شما باید صبر کنید تا کرک v2 آماده بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در مراحل پایانی توی این قسمت در باز نمی شود
    کد:
    کد:
    کد:

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران-بندر

پيش فرض

با سلام ، من تصمیم گرفتم نقد بازی و سوالات مورد نظر شما رو در این تاپیک قرار بدم ، خوب ابتدا نقد بازی ...

نقدی از IGN :

نام بازی:Prince Of Persia:The Forgotten Sands
    به فارسی:شاهزاده ی ایرانی:شن های فراموش شده
    سازنده:ubisoft montreal
    ناشر:Ubisoft
    پلتفورمها:PC,PS3,Xbox 360,Wii,PSP,DS
    درجه ی سنی:T
    نمره ی IGN به این بازی:8.7/10

مقدمه:شنهای زمان...
    9 سال پیش,یوبی سافت امتیاز سری محبوب POP را از جردن مکنر,سازنده ی بازی گرفت و سبکی جدید را پایه گذاری کرد.سبکی که بعد ها با POP2 و GOW2 به اوج رسید.یوبی سافت سه شماره از بازی را با داستانی درگیرکننده که برداشتی آزاد از یکی از داستان های هزار و یک شب بود ساخت.سه شماره ای که با نام مجموعه ی شن های زمان شناخته می شد.که داستان شاهزاده ای را می گفت,که در نسخه ی یک,شن های زمان را اشتباهی آزاد کرد و موجودات زیادی را به شن تبدیل کرد.هر چند زمان را دوباره به قبل برگرداند و همه چیز را درست کرد.قسمت دوم هفت سال بعد را روایت کرد که پرنس در تلاش شکست دادن محافظ زمان و امپراطور زمان و در نتیجه تغییر سرنوشتش بود و در قسمت سوم بازی به ماجرا خاتمه داد و دشمن همیشگی اش را کشت.البته فکر می کرد که دشمن همیشگی اش وزیر هند بود,ر حالی که کسی که قصد جانش را داشت,نیمه ی تاریکی خود او بود که او را هم شکست داد.سه سال بعد یوبی نسخه ای را از pop ساخت که سری جدیدبا پرنس جدید بود.اما دو سال بعدش,دیگه آن را ادامه نداد و در عوض قسمت چهارم سری شن های زمان را وارد بازار کرد,با نام شن های فراموش شده که داستان هفت سال خالی بین دو نسخه ی یک و دو را روایت می کند,که چطور پرنس شوخ ما تبدیل به آن پرنس خشن شد...

unleash your destiny
    داستان:مالک,این دیوانگیه...
    داستان بازی همچنان از نقاط قوت بازی است.یوبی سافت باز هم حکومت خود را بر داستان سرایی در بازی ها به اثبات رسانید.
    داستان بازی به هفت سال بین نسخه ی اول(sands of time)و نسخه ی دوم(warrior within)می پردازد.در این قسمت,پدر پرنس به او می گوید که به امپراطوری آزاد برود و از برادرش(نام برادرش مالک است) که رهبر آنجاست,تجربه کسب کند,چون بعد ها او قرار است امپراطور آزاد شود.اما وقتی پرنس به آزاد می رسد,آنجا را در نبردی سهمگین می بیند.او خودش را به مالک می رساند,مالک قصد دارد سپاه شنهای زمان را برای کمک بیدار کند,اما پرنس که قدرت شنها را دیده و می داند آنها غیر قابل کنترل هستند,می خواهد جلویش را بگیرد اما مالک شنها را بیدار می کند.و اینکار را به وسیله ی یک مدال دو تکه انجام می دهد که بعد از بیداری شن ها,دو تکه ی آن جدا می شود . یکی را پرنس و دیگری را مالک برمی دارد.با آزاد کردن شنها,راتاش(که ظاهرا از جن های خبیث است و مدت ها توسط شنها گرفتار بود)آزادمی شود.پرنس به دنبال راه چاره مکانی مخفی را پیدا می کند که در آن یکی از جن های خوب را ملاقات می کنه به نام راضیه.راضیه به او می گوید که باید دو تکه ی مدال را به هم بچسباند تا دوباره شن ها را به جایشان برگرداند.مدالها می توانند قدرت شنها را در اختیار گیرند,پس آیا مالک که فردی قدرت دوست است,از قدرت شن ها می گذرد و تکه ی مدال خود را به پرنس می دهد...
    نمره ی بخش داستان:9.5/10

درگاه مکان مخفی راضیه...
    گرافیک:متوسط...
    خوب یوبی مدت زیادی روی گرافیک بازی کار نکرده بود و فوقش یکسال روی آن کار کرده باشد.گرافیک بازی در کل در سطح متوسطی است.محیط های بازی بیشتر به محیط های ایرانی نزدیک شده اما هنوز تم عربی دارند.طراحی شخصیت های اصلی بازی خوب است.اما دشمنان بازی تکراری هستند و روی آنها و انیمشنهایشان کار نشده.نورردازی بازی بهترین مورد گرافیک است.
    طراحی صورت پرنس هم از کارهای خوب یوبی سافت است.یوبی سافت مانند کپکام که هر سری قیافه ی دانته را عوض میکند عمل نکرده.صورت پرنس تقریبا مانند صورت نسخه ی اول است و موهایش مانند نسخه ی دوم است.و دو نکته همیشگی صورت پرنس بازی رعایت شده,یکی چشمهای آبی و دیگری بریدگی ابروی سمت چپ!
    بازی دارای کات سنس های زیادی است که باز هم مانند سه گانه ی قبلیعالی کار شده اند.البته کات سنس اول بازی بازی بازی انسان هاست و سینماتیک است و کاملا فیلمی!(باید کات سنس را ببینید تا متوجه شوید)
    در کل,با توجه به اینکه برای گرافی بازی از موتور anvil استفاده شده که گرافیک قدرتمند AC را در کارنامه دارد,انتظار بیشتری از گرافیک بازی می رفت...
    نمره ی بخش گرافیک:8/10

پلتفورمینگ,بخش اساسیه گیم پلی بازی را تشکیل می دهد...
    گیم پلی:مبارزه یا پلتفورمینگ,مسئله این است...
    خوب گیم پلی بازی را به دو بخش پلتفورمینگ و مبارزات تقسیم می کنیم.اول به بخش مبارزات می پردازیم که آنهم به دو بخش مبارزات معمولی و باس فایت ها تقسیم می شود.اول مبارزات معمولی بازی,مهمترین مشکل مبارزات بازی,تعداد کم کمبو های آن است.دیگر شاهد آن مبارزات تن به تن نسخه ی 2008 نخواهید بود . در مبارزات حداقل 5 و حداکثر 50 دشمن خواهید داشت.دشمنان بازی را بجز مراحل اول که آدم هستند,سربازان ارتش شنها تشکیل می دهد.که بیشتر آنها اسکلت هستند.اما دشمنان بزرگتر هم در بازی وجود دارند.یکی از کارهای خوب یوبی سافت در مبارزات,توانای لگد زدن هست که جالب هست و برای برخی دشمنان که سپر دارند بسیار بدرد می خورد.همیچنی می توانید از چهار قدرت طبیعی در بازی استفاده کنید,می توانید طوفان بوجود آورید,یا تیغ های یخی درست کنید یا زمین را آتش بزنید,یا سپری از سنگ درست کنید.اما مبارزت با باس ها از وضعیت بهتری بهره می برند.چون باس های بازی قوی تر هستند.اما بهترین باس فایت بازی نبرد با راتاش است که خیلی خوب طراحی شده و کاملا حس نبرد سهمگین را القا می کند.
    اما می رسیم به بخش پلتفورمینگ که می شه گفت یکی از بهترین پلتفوریمنگ های تاریخ است.کنترل نرم پرنس,در این بخش کمک می کند.عبور از مانع ها و تاب خوردن روی میله ها و بالا رفتن از ستون ها,همه و همه نشان بازگشت خاطره انگیز پلتفورمینگ پرنس است.در بازی حتی می توانید از فواره های یخ برای پلتفورمینگ استفاده کنید,به شرطی که قبل از آن با قدرت آب,آنها را یخی کنید.در کل,پلتفورمنیگ جذاب بازی,کمی بدی مبارزات را جبران می کند.
    نمره ی بخش گیم پلی:7.8/10

جادوی طبیعت در دستان شما
    صداگذاری:معرکه
    صداگذاری بازی بعد از داستان بهترین بخش آن است.البته شاید برای ما ایرانی ها!وقتی جملات واضح فارسی را می شنویم!!بله!کاری که یوبی سافت در pop2008 شروع کرد,در این بازی به اوج رسیده و کاملا جملات فارسی مشخص هستند.در یک سکانس جالب دشمنان انسان پرنس(در اویل بازی)در اتاق گنج هستند و درمورد طلاها و اینکه کی چه قدر بردارد بحث می کنند و آنهم به فارسی.یا اینکه غول اصلی بازی,راتاش,به طور کلی اصلا انگلیسی حرف نمی زند.یعنی شما یک کلمه ی انگلیسی از او نمی شنوید و تماما فارسی حرف می زند.جملاتی مانند:
    فرزند سلیمان باید بمیرد.
    من انتقامم را خواهم گرفت.
    قدرت مدالها ازان من است.
    بسوز...!
    باید مانند من زجر بکشی!
    البته بجز,راتاش و دشمنان بازی,راضیه هم وقتی که می خواهد قدرت های جادویی به ما بدهد,ورد را فارسی می خواند.مانند:
    قدرت شنهای زمان را در اختیارش قرار بده.
    هدیه ی آبها را دریافت کن.
    با قدرت جن ها تو می توانی پرواز کنی...
    که همه ی این جملات واضح,یادآور لهجه ی افغانی الیکا در pop2008 بود(که می گفت مسیر را نشان بده...)
    از جملات فارسی که بگذریم,صدای گرنس همان صدای قدیمی است.صداگذاری دیگر شخصیت ها هم خوب است.به خصوص وقتی مالک از قدرت حرف می زند.تنها ایراد را می تواند صدای بد برخود شمشیر با اجسام دانست.موسیقی بازی هم بسیار حماسی و زیباست.
    نمره ی بخش صدا:9.5/10
    نتیجه گیری:هر چند بازی نتوانست آنطور که باید و شاید نام پرنس را دوباره بزرگ کند,اما به هر حال خاطرات خوبی را برای پرنس بازهایی که سه گانه را بازی کرده اند بوجود می آورد.
    نمره ی کل:8.7/10

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    __________________________________________________ _____________________________________

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

نقدی از Game Spot ...

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 800x255.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x214.

سری بازی هایPrince of Persia همیشه طرفداران خود را داشته است. با توجه به شماره های مختلفی که تا کنون از این عنوان منتشر شده، به یکی از بازی های بسیار محبوب و معروف تبدیل شده است. در سال 2003 کمپانی Ubisoft با ساخت عنوان Prince of Persia: The Sands of Time به این سری از بازی ها شکل و شمایل و روح تازه ای را دمید تا سه گانه شن های زمان به مطرح ترین بازی های Prince of Persia تبدیل شوند. اما در سال 2008 باز هم دست به تغییر در ساختار این بازی زد و ما این بار با یک پرنس و داستانی ایرانی تر رو به رو بودیم. تغییر سبک و حال و هوای بازی به کام خیلی از طرفداران خوش نیامد. از این رو در سال 2010 شاهد این هستیم که استودیوی بازی سازی Ubisoft با عرضه بازی Prince of Persia: The Forgotten Sands بازیکنان را دوباره با همان حال و هوای مورد علاقه شان رو به رو کرده است.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x444.
    داستان:

داستان بازی بین نسخه های The Sands of Time و The Warrior Within است که در نسل گذشته عرضه شدند. پرنس شخصیت اصلی بازی برای دیدن برادرش مالک (Malik) به سرزمینی به نام Azad سفر می کند. زمانی که به پرنس به آنجا می رسد، می بیند که دشمن قلعه بسیار بزرگ برادرش را محاصره کرده و در حال حمله به آن است. از آنجایی که پرنس با یک خوش آمد گویی بسیار شگفت انگیز و دور از انتظار رو به رو می شود، تصمیم می گیرد که به کمک برادرش برود. اما این تنها ظاهر ماجرای تازه او بوده است و پرنس از همه جا بی خبر خود را وارد ماجرایی بسیار خطرناک تر می کند. حال این شما و این پرنس و داستان تازه ای که در پیش رو دارد. داستان بازی تقریبا در سطح نسخه های گذشته سری بازی های Prince of Persia است و اگر از آن ها بهتر نباشد، چیزی هم کمتر ندارد. بازی، بازیکن را از همان دقایق ابتدایی جذب خود می کند و این را می توان یکی از عوامل خوب روایت داستان و شروع بازی قلمداد کرد.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x444.
    گرافیک:

در نسل جدید ما شاهد این بودیم که Ubisoft با ساخت موتور بازی سازی Anvil دست به ساخت بازی هایی با محیط های بسیار بزرگ و زیبا زده است. بازی هایی مانند Assassin’s Creed و Prince of Persia 2008 از این دسته از بازی ها بودند و این بازی هم از همان موتور بازی سازی استفاده کرده است. گرافیک بازی در سطح خوبی است. اما با توجه به آثار گذشته Ubisoft و تیم Ubisoft Montreal فکر می کردیم که باید با گرافیکی بهتر از این رو به رو باشیم. ساختمان های بازی همانند نسخه های گذشته این سری از بازی های دارای معماری قدیمی و بسیار زیبایی هستند. نقش و نگارهای بسیار زیبایی را روی دیوارها و کف پوش ها شاهد هستیم. این مورد سبک شرقی تری به بازی بخشیده است و محیط بازی را به نام بازی نزدیک تر می کند. طراحی شخصیت های بازی در سطح خوبی قرار دارند، اما عالی نیستند. بیشتر از همه شخصیت پرنس و شخصیت های اصلی بازی بسیار خوب طراحی شده اند و در طراحی آن ها سعی شده به جزئیات در طراحی لباس ها، زره ها و... هم توجه شده باشد. اما همان طور که گفته شد دشمنانی که اکثرا با آن ها مبارزه می کنید، مانند شخصیت های اصلی از طراحی خوبی برخوردار نیستند، اما چندان بد هم به نظر نمی رسند. نورپردازی در بازی خوب صورت گرفته است و بازی را بسیار زیبا کرده است. مکان های زیادی در بازی وجود دارند که بازیکن می تواند از آنجا دوردست های بازی را تماشا کند. در این زمان نورپردازی بازی بیش از بخش های دیگر به چشم می خورد و باید گفت که مشکل خاصی را در آن بخش شاهد نیستیم. سایه پردازی های بازی بسیار خوب هستند و تقریبا سایه ها با واکنش های مختلف تغییر می کنند. در بازی فیریک نسبتا خوبی را هم شاهد هستیم و در صحنه های مختلف شاهدیم که اشیاء موجود در محیط بسیار خوب می شکنند و از بین می روند، یا دیوارهای بزرگی که به یکباره فرو می ریزند. نکته بسیار زننده در این بخش نورهایی هستند که بعد از شکستن کوزه ها و دیگر اشیا از آن ها خارج می شوند که می توان گفت در حد شمشیر نادر خودمان کار شده اند! تنها موردی که در بخش گرافیک بازی حیرت انگیز است، CG اول بازی است که انصافا خیره کننده ساخته شده است. لازم به ذکر است که نسخه PSP این بازی با حال وهوایی کاملا متفاوت و به سبک سه بعدی با زاویه دوربین دو بعدی طراحی شده است که در نوع خود بسیار زیبا بوده و یادآور دوران کلاسیک این اثر است. در کل گرافیک بازی را می توان به طور کلی در سطح خوبی به شمار آورد، اما همان طور که گفته شد انتظار داشتیم که از این بازی نمایش بهتری را شاهد باشیم.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x444. موسیقی/صداگذاری:

این بازی هم مانند سایر محصولات Ubisoft از صداگذاری و موسیقی بسیار خوبی برخوردار است. صداگذاری روی شخصیت های بازی خوب است و مشکل خاصی را در آن شاهد نیستیم. اما باید به این نکته اشاره کرد که صداگذاری روی شخصیت پرنس بسیار بهتر از سایر شخصیت های صورت گرفته است. یکی از نکات جالب در مورد صداگذاری بازی، فارسی صحبت کردن دشمنان شما است که با توجه به فارس بودن خود پرنس بسی جای تعجب دارد! چطور می شود که خود پرنس که نماد پارس در این بازی است به زبان انگلیسی صحبت می کند، اما دشمنانش که اشخاص بد و منفی داستان هستند به زبان فارسی بلیغ صحبت می کنند؟! به نظر می رسد که این امر هیچ دلیلی جز تخریب فرهنگ و تمدن ایران زمین نداشته و Ubisoft با این کار خواسته تا بین ایران و سرزمین های دیگر پارسی تمایز قائل شود. در کنار این بخش، موسیقی بازی هم بسیار خوب است. استفاده از موسیقی هایی که حال و هوای شرقی داشته باشند دیگر در این سری از بازی ها به یک امر طبیعی تبدیل شده است و این خود یکی از نکات بسیار خوب در بخش آهنگسازی بازی به حساب می آید.

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 790x444. گیم پلی:

گیم پلی سری بازی های Prince of Persia همیشه ترکیبی از مبارزه های نفس گیر، جست و خیزهای های هیجان انگیز و معماهای مختلف بوده است. این بازی هم از همان المان های گذشته استفاده کرده تا طرفداران این بازی باز هم بتوانند مانند قدیم راضی و خوشنود باشند. سبک مبارزه ای بازی و حرکات پرنس همانند نسخه های گذشته است و حرکات آکروباتیک به بازی بازگذشته اند. استفاده از حرکات و ضربه های ترکیبی جدید به بازی هیجان خوبی بخشیده اند. همچنین پرنس در طول بازی قدرت های مختلفی را هم به دست می آورد که می تواند از آن ها استفاده کند. این قدرت ها زیبایی خاصی به گیم پلی بازی بخشیده اند و بازی را از یکنواختی خارج کرده اند. بخش پلتفرمر بازی همچنان یکی از قسمت های مهم بازی به حساب می آید و همانند گذشته باید از دیوار راست هم بالا بروید تا به مکان های مختلف راه پیدا کنید. بخش معمایی بازی هم در نوع بسیار خوب است. مانند همیشه معماهای بازی چندان سخت نیستند و پس از مدتی می توانید به راحتی به جواب دست پیدا کنید. درباره گیم پلی بازی این موضوع را می توان گفت که اگر از سبک قدیمی سری بازهای پرنس (سه گانه شن های زمان) راضی بودید این نسخه هم شما را بسیار راضی خواهد کرد و شما را به آنچه انتظارش را داشته اید رسانده است.

نتیجه گیری:

این نسخه از سری بازی های Prince of Persia را می توان یک از نسخه خوب، اما نه در سطح عالی دانست. بازگشت به سبک گذشته و اضافه کردن المان های جدید به گیم پلی باعث جذابیت بازی شده است. از طرفی هم جای سوالی به وجود می آورد که چرا سازندگان پس از عرضه نسخه ای در سال 2008 عرضه کردند، دنباله ای برای آن در نظر نگرفتند. اما به هر حال این بازی می تواند برای طرفداران این سری از بازی ها ساعت ها کش مکش دلچسب را به همراه آورد.

10. 3 کاربر از *Mehran* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه prince.kain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

خیلیها اینجا گیر کردن از جمله خودم .

کد:
    باید یکی Save بعد از این قسمتو بزاره شاید بشه یه کاری کرد من دارام اینترنتو زیرو رو می کنم اگر چیزی پیدا کردم پست می دم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •