تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 180 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فقط وفقط تو دنیا چند نوع کارت هست که میتونه زیردست کرایسی دووم بیاره:
    ASUS ARES-4*5870=4G-GDDR5
    SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
    XFX-5970*4-4G-GDDR5
    ویک کارت خفن ازبرندNVIDIAکه میگن دوتا580داره و3گیگ حافظه که دماش هم خوبه.
    این کارتهایی که گفتم یه جورایی میتونن اززیردست کرایسیس جون سالم درببرن.
    حالا کنسول بماند.....
    درسته بقیه هم میتونن دووم بیارن ولی بامشکلات صدای بالای فش خاکگیری بسیار بالا دمای بالا ارور داغ کردنGPUو....

تریلری که من دیدم گیم پلی عالی بود خیلی بهتر ازCALL OF DUTYMW2وBADCOMPANY2بود.
    یه جاش میپرید بعد یه دفعه ازنرده میرفت بالاواصلا یه چیزی.

انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.
    روی کنسول هم خوب جواب میده ولی ممکنه بعلت پردازش گرافیکی زیاد داغ کنه وطول عمرش کمتربشه.
    این هم از اون حرف ها بود.سازنده کنسول وقتی میخواد محصول رو برای تولید بفرسته اول تست میکنه بعد میفرسته که تست میشه در حالت Full Load که دیگه همه قدرت کنسول رو داره میگیره ببینن تا چند ساعت پایداره و خراب نمیشه و خنک کننده هم برای همین میزارن که دماش زیاد بالا نره و عمرش کم نشه.حالا فهمیدی.در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم..

2. 4 کاربر از sima_6600 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال wrongring's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

من كه منتظر اين بازي هستم ميدوارم بتركونه چون بعد از black ops بايد منتظر اين بازي تو سبك first person shooter باشيم.

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

در مورد بازی برای PC باید بگم انقدر بهینه شده متور بازی که میشه با همون سیستم های که Crysis1 رو بازی میکریدم اینم بازی کنیم.
    این رو من هم خیلی شنیدم در واقع یه جا خود یرلی گفته بود که سیستم هایی که تونسته بودند کرایسیس 1 رو اجرا کن و روون بازی کنند این رو هم می تونن اجرا کنند ولی برای تنظیمات ultra high باید یه سیستم خیلی خفن داشته باشید !!!

ما که همون Medium هم اجراش کنیم باید کلامون رو بندازیم هوا !!!

اما من خیلی شنیدم که گرافیک PC به مراتب خیلی بهتر و بالاتر از کنسول ها هستش و گویا شایعه شده که دیگه ته گرافیک کنسول این نسل همین بازی هستش !!!! حالا درست یا غلت بودنش پای شایعه درست کن ها !!!!! ( با توجه به بازی هایی که داره برای سونی و 360 میاد )

حیف که دموی برای PC نمی دن بیرون و گرنه می شد گرافیک PC رو دید ...باید دید گرافیک دمو روی کنسول ها چه اندازه ای هستش ...

کاش بشه مولتی پلیر این بازی هم مثل سری COD -- بشه و بشه بازی کرد البته با قبلیت های لباس نانو بازی مولتی پر هیجانی باید داشته باشه ... فکر کنید نامرئی بشی و بعد بری نایف کنی !!!!!

5. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

من كه كرايسيس 1 رو با 4 گيگ رم و 1 گيگ گرافيك نتونستم روون اجرا كنم بازهم لق ميزد . بايد ببينيم چي ميشه.

آخر فروم باز djmd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من كه كرايسيس 1 رو با 4 گيگ رم و 1 گيگ گرافيك نتونستم روون اجرا كنم بازهم لق ميزد . بايد ببينيم چي ميشه.
    شما سه جا اساسی مشکلی داری !
    گرافیک 1 گیگ کلا یعنی چی ؟! 9400 1gb هم داریم ... Geforce GTX460 هم 1gb داریم !! این کجا آن کجا !!!
    4 گیگ رم شما کار خاصی برای شما انجام نمی داده چون تاثیر رم برای این بازی بعد از 2.5gb نا محسوس میشه
    شما روی چه CPU ای بازی رو انجام می دادین ؟!

فقط وفقط تو دنیا چند نوع کارت هست که میتونه زیردست کرایسی دووم بیاره:
    ASUS ARES-4*5870=4G-GDDR5
    SAPPHIRE-5970*4=4G-GDDR5
    XFX-5970*4-4G-GDDR5
    ویک کارت خفن ازبرندNVIDIAکه میگن دوتا580داره و3گیگ حافظه که دماش هم خوبه.
    این کارتهایی که گفتم یه جورایی میتونن اززیردست کرایسیس جون سالم درببرن.
    حالا کنسول بماند.....
    درسته بقیه هم میتونن دووم بیارن ولی بامشکلات صدای بالای فش خاکگیری بسیار بالا دمای بالا ارور داغ کردنGPUو....

تریلری که من دیدم گیم پلی عالی بود خیلی بهتر ازCALL OF DUTYMW2وBADCOMPANY2بود.
    یه جاش میپرید بعد یه دفعه ازنرده میرفت بالاواصلا یه چیزی.

انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.
    روی کنسول هم خوب جواب میده ولی ممکنه بعلت پردازش گرافیکی زیاد داغ کنه وطول عمرش کمتربشه.
    عزیز من چند تا سوال کوچیک داشتم از شما .. مارو لطفا وقت کردین روشن کنین :
    -اولین منظورتون ازون *4 ها احتمالا اینه که چهار تا GPU دیگه ؟! یعنی مثلا دو تا کارتی که هر کدوم دو تا gpu دارن رو با هم crossfire کنین ... چون هنوز هیچ کارت گرافیکی وجود نداره که چهارتا GPU رو روی یک برد قرار داده باشن ...
    -در مورد 580 هم که هنوز رسما چیزی نیومده ازون نسخه ای که دو تا GPU داره و فعلا فقط در حد پیش نمایشه (البته کارت گرافیک تک GPUـه 580 که 3 gb رم داشته باشه ! تازه معرفی شده و البته چند فروشگاه هم در کل دنیا بیشتر ندارنش ...
    -انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه. این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه - چون هسته گرافیکی xbox360 که Xenos نام داره در حد گرافیک های سری X1900 Ati هست (یه مقدار پیشرفته تر) و خوب در حال حاظر گرافیک های ati به رده ی 6000 رسیدن که میشه اینطوری معنی کرد که گرافیک ati مربوط به 5 نسل قبل هست ! و گرافیک های اون موقع اصلا با گرافیک ها 2 نسل اخیر قابل مقایسه نیستن ... حالا این گرافیک 1.7gb چیه من متوجه نمیشم متاسفانه ...
    ممنون از وقتی که بابت مطالعه این مطلب گذاشتین و احتمالا جوابی که خواهید داد .
    -

8. 3 کاربر از djmd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آریا

پيش فرض

خوب فكر كنم شما درست ميگين كارت گرافيك من جزء اين ليست نيست

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سری عکس جدید از Crysis 2 توی فروم beyond3d منتشر شده که از نظر گرافیکی با اون تریلری که چند صفحه پیش برای دانلود گذاشته شده بود 180 درجه فرق داره و ... ( خودتون عکس هارو ببینید متوجه میشید !)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یه گشتی هم توی فروم های خارجی زدیم . در مورد دموی قابل بازی یه سری میگفتن گرافیک Halo Reach از این دمو بهتره و فن های بازی رو به شدت نا امید میکنه. یه سری دیگه از مشکل دیر لود شدن تکسچر ها میگفتن. خیلی ها از وجود لگ توی کنترل بازی حرف میزدن ! چند نفر هم گفتن اشیاء توی محیط خیلی تیز هستن و AA توی بازی افتضاح هست ! خیلی ها هم گفتن گرافیک بازی در کل خوب هست ولی عالی نیست ( بیشتر هم در مورد نورپردازی این رو گفتن ) الان هم توی خیلی از فروم ها حرف این هست که بازی روی رزولوشن 720p هست. ( اگه کسی منبع در مورد این حرف ها خواست بگه تا لینک بدم خودش بخونه )

در کل من یکی کلا نا امید شدم. فکر میکردم شاهد بهترین گرافیک کنسولی هستیم ولی کاملا فکرم اشتباه بود.
    امیدوارم توی نسخه ی PC شاهد این مشکلات عجیب نباشیم.
    Last edited by saeed_cpu_full; 25-01-2011 at 20:07.

11. 8 کاربر از saeed_cpu_full بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره منم داشتم یه گشتی میزدم دیدم نوشته بود گرافیک نا امید کننده هست!!

یه سری تصاویر هم تو vg247 بود که اصلا جالب نبودن !

13. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

در کل من یکی کلا نا امید شدم. فکر میکردم شاهد بهترین گرافیک کنسولی هستیم ولی کاملا فکرم اشتباه بود.
    امیدوارم توی نسخه ی PC شاهد این مشکلات عجیب نباشیم.
    آره منم داشتم یه گشتی میزدم دیدم نوشته بود گرافیک نا امید کننده هست!!
    یه سری تصاویر هم تو vg247 بود که اصلا جالب نبودن !

سعید و مسعود............

من اون تریلر جدیدی که دو سه ساعت پیش اومده و footage بازی هستش رو هم HD دانلود کردم و دیدم ..........بعدم اون عکسایی که شما می گید رو تو فروم همسایه دیدم........ .

کلا دو تا بازی متفاوت هستن..........ویدیو ها عالی هستن...........عکسا افتضاح............ .

همین الان داشتیم تو فروم همسایه در مورد همین تناقض صحبت می کردیم ...مثه اینکه علمای اونجا هم به نتیجه درستی نرسیدن که چرا این همه تناقض وجود داره......... .

باید حتما یکی از نزدیک این دمو رو بازی کنه ببینه چطور هستش....... .

..
    /

15. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

-انحصاراًکنسولXBOBکه قدرت گرافیکیش با1.7گیگ تقریباًبرابری میکنه.
    علی جان منم مشتاق این رو یه توضیحی بده...

این قسمت هم کلا برای من سوال یعنی چی مثلا ؟ ما گرافیک 1.7gb که نداریم ولا این 580 که آخرین ورژن انویدیا هست 1.5gb بیشتر نیست ، آخرین کارت گرافیک ATI هم که 6970 هست اونم 2GB رم داره ( که البته اون 580 با همون رمش ازین قویتره) حالا این 1.7gb منظور چیه
    1.7 نداریم ولی خب مال من 1.8 هستش....
    بعد منظورت 5970 هستش..؟
    Last edited by Layken; 25-01-2011 at 22:28.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •