تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 380 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

خب همین دیگه!اوجینال نیست که بخرن!حالا یه چیز اورجینال به درد بخور اومده شما یا هر کسه دیگه ای بهانه میارین سر خریدنش!شما اورجینال خریدن رو از همین سریال شروع کن!لاست و اواتار پیش کش!این 2500 همه دارن میگن گرونه دیگه لاست و.. سر به فلک میکشه لابد قیمتش!
    از سینمای ایران؟کدوم سینما ؟خوابی شما؟
    فیلم خوب اصلا میسازن؟میزارن که بسازن؟مجوز میده وزارت ارشاد؟!یکی یه حرف جالبی زده بود !سینمایی که بازیگر پر فروشش احمد پور مخبر باشه دیگه نمیشه بهش گفت سینما!

خودت دولت و وزارت ارشاد؟!!چرا از تی وی پخش نشد؟!حالا همونا بیاین جلو کپی اش رو بگیرن؟!
    اونا فقط میتونن جلوی کپی اخراجی های 1 2 3 4 5 و ... رو بگیرن دوست عزیز!
    نه دیگه نشد با همین سریال شروع کنیم
    چطور بازی های پلی استیشن 3 -- نشد و بعضی حتی تا 2 میلیون پوله بازی دادن ؟
    پس تا زمانی که تمام اینها اورجینال نشه همین اشه و همین کاسه
    به خاطر این نفعشونه که یه فیلم میشه فرضا 30 دلار و همه میرن محصول ایرانیو میخرن دیگه
    خدا رو چه دید شاید کریستوفر نولان هم تو فیلمه بعدیش اولش بیاد بگه جون مادرتون کپی نکنید حتی پسر ها به مادرهاشون هم نشون ندن این فیلمو
    و بهتره که یه تایپک دیکه واسه همین کپی اثار باز بشه و اینجا به موضوع سریال پرداخته بشه

2. این کاربر از kamran987456 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم موافق خريدنشم اما بايد بپذيريم كه براي خيلي از آدم ها ( كه من خودم به شخصه تعداد زياديشون رو سراغ دارم و باهاشون برخورد دارم) 2500 تومن زياده. نمي خوام بگم 2500 تومن زياده اما براي اقشار ضعيف جامعه كه كم هم نيستن زياده و كافيه اون ها كپي كنن و به راحتي كپيش پخش بشه .....

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سریال 2500 تومنه ، 90 قسمت ، هر هفته سه قسمت ، کلش میشه 60 الی 70 هزار تومان !
    یعنی یه خانواده توانایی خرید نداره ؟ وقتی این روی cd و dvd پخش میشه ، مشخصا طرف باید حداقل cd player رو داشته باشه .
    کسی که اینارو داره فکر نمی کنم توانایی خرید نداشته باشه ! فکر کنم وقتی میگیم فقیر دوستان یاد زاغه نشین ها می افتن ، خب اونها اصلا تی وی دارن که بخوان سریال رو ببین یا نه ؟!
    تعریف فقیر متفاوته عزیز من ... شما برو ببین تعریف فقیر چیه تو ایران اونوقت متوجه میشی خودمون هم فقیریم
    توی آمریکا به کسی که خانوادش 4 نفری باشه و در آمد سالیانش زیر 22 هزار دلار میگن فقیر !

خداییش خریدن یه همچین چیزی چقدر سخته ! بعد این قشر ضعیف جامعه نمی تونه 2500 بخره ولی می تونه 1000 تومن کپی بخره ، یا بره دانلود کنه ؟!!!!!

ولمون کنید تورو خدا

5. 4 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

بجای اینکه سر قدرت خرید داشتن بحث کنین بهتره بگین که به کپی خریدن عادت کردیم و به کپی رایت اهمیت نمیدیم !

چطور انتظار دارین کسی که بهترین سریال های دنیا رو با قیمت مفت و ارزون دیده واسه این سریال 75 تومن هزینه کنه ؟

بله خب واقعا هم زور داره ! لاست و فرار از زندان و خیلی از سریال های دیگه رو 20 تومن هم مردم پول ندادن واسش ...

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بجای اینکه سر قدرت خرید داشتن بحث کنین بهتره بگین که به کپی خریدن عادت کردیم و به کپی رایت اهمیت نمیدیم !

چطور انتظار دارین کسی که بهترین سریال های دنیا رو با قیمت مفت و ارزون دیده واسه این سریال 75 تومن هزینه کنه ؟

بله خب واقعا هم زور داره ! لاست و فرار از زندان و خیلی از سریال های دیگه رو 20 تومن هم مردم پول ندادن واسش ...
    کاملا میشه نتیجه گرفت که بحث فقیر و اینا الکی ، مردم زورشون میاد برن بخر الکی مسائل مختلف پیش می کشن !
    خب این تفکر اشتباه هست ، شما میگی چون مثلا pop رو میگیری 2 هزار تومن ، لزومی نداره گرشاسپ رو بگیری 3500 !
    خب عزیز دل من اینطوری که هیچ صنعتی پیشرفت نمی کنه !
    یکی از اصلی ترین دلایلی هم که شرکت ها واسه اینجا برنامه نمیدن واسه همینه که اهمیتی نداره.
    همین لاست از حمایت مردم و خریداشون شد لاست نه از دیدن ما !
    همیشه پولشو خارجیا میدن تکنولوژیش هم ماله اوناست ، پزش واسه ما
    Last edited by SIMON137; 22-09-2010 at 12:26.

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

شما عصبانی نشو امیر جون
    ---------------------

ولی خوب خدایی خیلی ها نمیتونند این مبلغ رو بپردازند.......کسایی که کارمند هستند و حقوق کمی از دولت میگیرند

9. این کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

سریال 2500 تومنه ، 90 قسمت ، هر هفته سه قسمت ، کلش میشه 60 الی 70 هزار تومان !
    یعنی یه خانواده توانایی خرید نداره ؟ وقتی این روی cd و dvd پخش میشه ، مشخصا طرف باید حداقل cd player رو داشته باشه .
    کسی که اینارو داره فکر نمی کنم توانایی خرید نداشته باشه ! فکر کنم وقتی میگیم فقیر دوستان یاد زاغه نشین ها می افتن ، خب اونها اصلا تی وی دارن که بخوان سریال رو ببین یا نه ؟!
    تعریف فقیر متفاوته عزیز من ... شما برو ببین تعریف فقیر چیه تو ایران اونوقت متوجه میشی خودمون هم فقیریم
    توی آمریکا به کسی که خانوادش 4 نفری باشه و در آمد سالیانش زیر 22 هزار دلار میگن فقیر !

خداییش خریدن یه همچین چیزی چقدر سخته ! بعد این قشر ضعیف جامعه نمی تونه 2500 بخره ولی می تونه 1000 تومن کپی بخره ، یا بره دانلود کنه ؟!!!!!

ولمون کنید تورو خدا
    من نمیدنم چرا کی کم میاره هی 90 رو در 2500 ضرب میکنه و تقسیم بر 3 میکنه اینجا میگه
    شما اول بورو ببین چند درصد این پول به مهران مدیری و بازیکنانش میدن بعد اینجا قیمت حساب کنین
    حالا بگین هفته 400 هزار چیه اخه پس ادم میتونه تو یه سال ماشین 20 میلیونی بخره
    هفته ای 200 هزار چیه اخه رهن 10 میلیونی اپارتمان هم کامل شد
    هفته ای 20 هزار چیه اینم پوله اینترنت 2 مگ
    اصلا قیمت نون 5 برابر بشه هفته 5 هزار هم واسه اون میزاریم

منم میگم قیمت کمه ولی درحالی که اثار خارجی با قیمته کمتر در دسترس باشه
    یک خانواده ارزشی 2500 برای 3 قسمت یه سریال قائل نمیشه چه بسا ارزشی بیشتر از 30 هزار هم واسه این 3 قسمت داره

---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

دقیقا حرف دلم رو زدی
    حالا میگن هفتهای 2500 چیه بابا

آخر فروم باز officer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ایران - گیلان

پيش فرض

کاملا میشه نتیجه گرفت که بحث فقیر و اینا الکی ، مردم زورشون میاد برن بخر الکی مسائل مختلف پیش می کشن !
    خب این تفکر اشتباه هست ، شما میگی چون مثلا pop رو میگیری 2 هزار تومن ، لزومی نداره گرشاسپ رو بگیری 3500 !
    یکی از اصلی ترین دلایلی هم که شرکت ها واسه اینجا برنامه نمیدن واسه همینه که اهمیتی نداره.

اینی که گفتم حرف من نبود ، منظورم این بود این روش رواج داره فعلا ، نه اینکه من فکر میکنم باید این روش رواج داشته باشه

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

دقیقا
    وقتی گیم بهتری رو با قیمت کمتر میشه خرید چرا اون یکی رو بگیریم؟
    اینجاست که کشوری مثله ترکیه میاد قیمت فیلم های خارجی و بلیط سینما ها رو همون قیمت جهانی میده ولی فیلم و بلیط سینمای خودشرو کمتر میده و روز به روز هم در این صنعت از ایران جلو میفته

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

همه اسپم هیچ ربطی به موضوع تاپیک نداره !

14. این کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •