نه ولی نمیتونم تمدید کنم ؟ روز اول که پنل سالم بود امکان تمدید رو داشتم ولی الان چند روز نمیتونم تمدید کنم و بدهکار نوشته
![]()
نه ولی نمیتونم تمدید کنم ؟ روز اول که پنل سالم بود امکان تمدید رو داشتم ولی الان چند روز نمیتونم تمدید کنم و بدهکار نوشته
![]()
سلام عزیزم
نقل قول از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز :
برای شارژ اینترنتی با مرورگر فایرفاکس به صفحه شارژ که رفتید کلیک راست کنید و روی inspeqt element کلیک کنید حالاروی قسمت قرمز رنگ که در عکس مشخصه (همون فلشه) کلیک میکنی بعد این باکس دنبال موس میاد حالا روی چک باکس (همون دایره توخالی) کنار کلمه تمدید تعرفه جاری کلیک میکنی بلافاصله بعد از کلیک در کادر پایین کد اچ تی ام ال مربوط به این چک باکسه میاد حالا شما باید دویار روی کلمه ی disabled کلیک کنی (تو همون کادره) و به جای disabled مینویسی enabled و حالا اون چک باکس روشن شده روش کلیک کن بعدم کلمه آبی رنگ محاسبه هزینه تمدید اعتبار نمایان میشه روش کلیک میکنی و صفحه شارژ رو میبینی.... یا علی
اینم عکس صفحه شارژ :
همیشه شاد و موفق و عاشق باشی عزیزم
درست شد دمت گرم
آقا من اینبار پرداخت از روی قبض رو انتخاب کردم چجوری پول رو ازم میگیره ؟ فقط نوشته بدهکار
Last edited by tom71; 11-06-2014 at 14:33.
سلام عزیزم
آقا منم دقیق نمیدونم چجوری حساب میکنن ، اینجوری که بوش میاد باید رویه پول قبض تلفن حساب بشه یا جدا هودمم برا اولین بار اینجوری شارژ کردم
دیروز زنگ زدم 2020 گفتم سامانه وصله ؟ (میدونستم که وصله) گفتن نه خرابه هنوز تاریخه دقیقی اعلام نکردن کی راه میفته ، یه. فکری که به سرمون زد اینه که باید تو این به قول خودشون خرابیه سامانه یه راهی برا بالا کشیدن گیگ باشه
این شرکت یه عمریه همرو چپاول کرده یه روزیم نوبت کاربراش باید برسه که چپاول نه بلکه حقشونو ازش بگیرن، گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
سلام عزیزم
آقا منم دقیق نمیدونم چجوری حساب میکنن ، اینجوری که بوش میاد باید رویه پول قبض تلفن حساب بشه یا جدا هودمم برا اولین بار اینجوری شارژ کردم
دیروز زنگ زدم 2020 گفتم سامانه وصله ؟ (میدونستم که وصله) گفتن نه خرابه هنوز تاریخه دقیقی اعلام نکردن کی راه میفته ، یه. فکری که به سرمون زد اینه که باید تو این به قول خودشون خرابیه سامانه یه راهی برا بالا کشیدن گیگ باشه
این شرکت یه عمریه همرو چپاول کرده یه روزیم نوبت کاربراش باید برسه که چپاول نه بلکه حقشونو ازش بگیرن، گهی زین به پشت و گهی پشت به زین
بچه ها فعلا که همه چی رو هواست ، گزینۀ پرداخت از طریق قبض تلفن رو انتخاب نکنید ، اینا هیچیشون معلوم نیست ، ممکنه پشیمون بشن یا چیز دیگه ، بعد گندش بالا بیاد که تو سیستم باگ پیدا کردیم و گزارش ندادیم و ممکنه برامون شر بشه ، من که هر دفعه از طریق پرداخت آنلاین با کلی اکراه گیگ خریدم تا وقتی سیستمشون آپ بشه ؛ امیدوارم تا آپ نشده این شکایت ها و داد و بیداد ها به جایی برسه وگرنه چپاولمون میکنن![]()
سلام عزیزان
کسی خبر داره سرویسهایه نامحدود برگشته یا نه ؟ مثه اینکه برا بعضی استانا برگشته اما با قیمت دوبل
نشنیدم ، اگر خبری به دستم رسید میگم ، من فعلا منتظرم ببینم تنظیم مقررات چه میکنه ، چقد طولش میدند
سلام دوستان
من پیش شمارم 355 هست و خط تلفنم هم ثابته ولی وقتی توی سایت آسیاتک سرچ میکنم میگه سرویس نمیده!
اگه میشه بگید کدوم سرویس دهنده برای پیش شماره 355 اینترنت ADSL میده؟
ممنون
Last edited by amin7x; 18-06-2014 at 13:05.
سلام
تنها شركتي كه به پيش شماره 355 (بلوار امام حسين) اينترنت ميده شركت دابكو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)