با سلام
نظرتون راجع بهش به صورت کاملتر چیه؟ برای کار با آفیس و برنامه نویسی راحت جواب میده؟ میشه روش ویندوز 7 راحت نصب و کار کرد؟
اگه برای همین کارا هم پشیمونی بیاره ناچارم 200 تومن سر بذارم 5741 ایسر رو بخرم.
ممنون
سلام. همه اینا را راحت جواب میده.البته برنامه نویسی روش انجام ندادم .ویندوز 7 هم که از اول روش نصب کرده بودم.حتی با aero هم مشکل نداره. من خودم همیشه ویندوز رو در حالت best performance میگذارم چه ایکس پی چه 7.تازه من اینو با مدل سلرون 2 هسته ای t3000 با فرکانس 1.8 تست کردم . این مدل 499 تومنی پنتیوم است و فرکانس 2.2 (بعلاوه اسپیداستپ وگرنه فرقی ندارند )فقط اینکه بلوتوث نداره و تاچ پدش کمی اذیت میکنه. و اینکه هاردش 5400 دور است که بهرحال تو کارایی تاثیر داره.من خودم دوست دارم هاردش رو با یک ssd 32 gb عوض کنم که دیگه تقریبا پرواز میکنه.ولی قیمت میره بالای 600.بعد اینکه به صورت 180 درجه باز نمیشه.حداکثر 140 درجه.صفخه نمایش براق داره که در نور زیاد ممکنه اذیت کنه. از نظر سخت جونی هم نمره خوب میگیره.کارهایی مثل بلند کردن با گرفتن صفحه نمایش و یا پرت کردن روی مبل در حالت بسته!فقط اخرین بار که چک کردم دیدم قفل دوم باتری کنده شده. البته شاید با کمی مبلغ
بیشتر مثلا 530 بشه همینو با هارد 320 و رم 3 و بلوتوث هم گرفت .امروز احتمالا خودم برم پایتخت ببینم چطوره
یک رویو دیگه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید