سلام دوستان من برق قدرت چمران هستم كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟
سلام دوستان من برق قدرت چمران هستم كسي از دوستان چمراني هست؟؟؟
سلامرتبه ی من توی منطقه ی 2 شده 322
تبریک میگم
تو همون تاپیک لطفا رتبه ی خودتون و دوستان و آشنایان رو با محل قبولی و منطقه بگین
ممنون
آقا کسی نبود به من بگه چه جوری میتونم اینترنتی اعتراض بزنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
دوستان;کارنامه نفر اخر کنکورو داشتین بزارید یکم بخندیم
سلام
ممنون . چشم . توی تاپیک گذاشتم
آقا مازندرانی کسی نداریم قبول شده باشه ؟!ً!!!!!!!! من چرا آخه اونجا در اومدم با این همه اوبهتی که داشتم !!!!!
احسنت!
اينجور كه ميفرماييد شما از من از نظر سن بزرگتريد و از پيشكسوتان جامعه آموزشي هستيد و احترامتون واجبه پس اگه خداي نكرده توهين شده من عذر مي خواهم!
در ضمن من گفتم "ما" كه خودم رو هم شامل ميشد. حقيقتا ممكنه منم بحث كردن بلد نباشم ولي حداقل سعي خودم رو ميكنم .
يكي ديگه از مشكلامون توي بحث همينه كه وقتي به يه جاهايي ميرسيم كه خودمون بهتر ميدونيم كجا هاست ميگيم ما ديگه وقت نداريم يا بچه ها گفتن بحث نكنيد! وقت شما محترمه ولي اين شما بوديد كه بحثو شروع كرديد و من پاسخگو بودم حالا اگه دوست داشته باشيد از اينجا به بعد وقت نداشته باشيد بحث ديگست!
شايد ما ديد درستي ازشرايط دانشگاه نداشته باشيم كه طبيعيه ولي يه سري چيزا از مسلماته و اظهرمن الشمسه كه يكيش اعتباره تهران من تا جايي كه دوست داشته باشي از اين موضوع دفاع ميكنم و به خاطرش اگه لازمشه علاوه بر اون چيزيكه گفتي خيلي چيزاي ديگه شبيهه اونم ميشكنم! چون اگه تهران دانشگاه نباشه هيچ جاي ديگه دانشگاه نيست. حداقل تو ايران
من كه غروري توي خودم نميبينم و اگرم كس ديگه ميبينه و ياد خودش ميفته حتما اون اوائل يه مشكلي داشته! رتبه هاي بچه ها هم اينو نشون ميده كه واقعا اون كاري كه شما گفتي توسط اونا انجام شده مگه اينكه رتبه زير 1000منطقه1 كار راحتي باشه آوردنش ؟
اگه ميتوني اون دلايلتو چند تاشو بگو آشنا شيم!
فعلا در پناه حق!
سلام
خوب همین دیگه عزیز دل برادر..... شما میای واسه یه رشته تاریخ فوت صادر می کنی بعد می گی رشته خودم خیلی توپه....
از همون اول اگه فقط رشته م شیمی رو معرفی می کردی و رشته مقابلش رو تخریب نمی کردی اصلا این بحث ها پیش نمیومد....
یه نگاهی به پست هاتون بکنید....... بیشتر از اینکه از م شیمی که به گفته خودتون خیلی بهش علاقه دارید اسم ببرید از دانشگاه تهران صحبت کردید و هی گفتین دانشگاه تهران اله است دانشگاه تهران بله است.......!!!!! این یعنی چی؟ یعنی مهندسی شیمی رشته خوبیه یا دانشگاه تهران آخرشه؟؟؟؟؟؟!!!
من می گم سعی کن بیشتر به رشته نگاه کنی .... بیشتر رشته برات ارزش داشته باشه.... بعد به دانشگاه نگاه کنی و بهش ارزش بدی.... ولی شما همش......................................
شما در جواب پست من که شما رو مخاطب قرار داده بودم گفتید:(( ما بحث کردن بلد نیستیم)) می شه بفرمایید منظورتون از ما کی بوده؟ یعنی من و خودتون!!!!!! یا من و هرکسی مخالف شما نظر بده؟؟؟؟!!!!
راستی یادت نره یه منبع موثق واسه فهمیدن بازار کار رشته ها واسه من معرفی کنی که نرم سراغ نیازمندی همشهری............
قربانت....
موفق باشی
Last edited by amirmon; 13-09-2009 at 00:03.
آقا یه خبر جالب!!
طرف رتبه 90 منطقه 1 یا140 کشوری آورده!! برق شریف قبول نشده!!!=))
اون كه سال 82 ديپلم گرفته چجوري متولد 68 ميشه؟؟؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)