از لطفی که در حق اینجانب مبذول داشتی نهایت تشکر را دارم!فکر کنم تا گوشی بدستم برسه سکته می کنم!
![]()
از لطفی که در حق اینجانب مبذول داشتی نهایت تشکر را دارم!فکر کنم تا گوشی بدستم برسه سکته می کنم!
![]()
دوستان یکی دیگه تاپیک مشابه زده که خلاف قانون سایت هست .![]()
یامن توهم زدم یا اشکالی پیش اومده به جون مادرم پست مال شماست اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه من اهوازی نیستم ولی جنوبی ها را واقعا دوست دارم خیلی خونگرم و مهربون و مهمون نوازند چند وقتی باهاشون بودم
شهر شما ای دی اس ال رو مفت میده مگه قیمتاشون مصوب دولتی نیست یعنی چی یه جا گرون یه جا ارزون!
گارانتی اصلی 12 ماهه هستش من هم یکبار مشاهده کردم 13 ماه زده! فکر کنم مال اون وقتیه که چون گوشی تا از خارج بدست ایرانیان برسه و هم اینکه تو شرکت طی می کنن که این گوشی ها فروششون یک ماه طول میکشه تو شرکت نوکیا یک ماه گارانتی اضافی روش میدن تا باهم یر به یر بشه. فرونشده تازه آورده بوده و این دوستمون هم فوری خریده!
خلاصه کنم کاری می کنن که گوشی وقتی بدست مشتری میرسه از 12 ماه کمتر نباشه!
این هم یک فیلم از x6 فقط بخاطر دوست گل خودم N95 و دوست داران این گوشی با فرمت MP4 . 8MB
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با گارانتی اصلی صورتی رو نمی دونم ولی زرد رنگ موجوده!
خوب بی زحمت پست رو ویرایش کن و زیرش فقط اون کلمات خود سایت رو بدون www و .com بنویس تا استفاده کنیم. من مشتاقانه منتظرم!
خدا نکنه الهی 1000 سال زنده باشی و واسه خوردن شیرینی نوه هات هم میایم اما با گوشی x6
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
لینک داده شده باز نمیشه با تشکر از شما و فکر کردم اهواز هستی
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:01 AM ----------
تازه ارزون شده و صبانت تو تمام ایران نماینده دااره زده تو کاسه کوزه همه با قیمت و کیفیت بالا![]()
از تصویری که گذاشتی متشکرم بازم از این کارا بکن
و اینکه من هم به دوستمون تذکر دادم و از مدیران خواهش کردم نسبت به حذف یا انتقال پستش اقدام کنند!
این رو در قسمت نقطه چین بزار و واسه دانلود تم و بازی هم سری به سایت موبایل 9 دات کام بزن
-----------
---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
ای خدا باز سایت اجازه نداد بزارم من فارسی میزارم شما انگلیسیش کنید
-----------
از چپ به راست در نقطه چین آی تی خط فاصله - تی سی آی نقطه .
ارگ نه کام![]()
خیلی خیلی خیلی ممنون. تو زحمت افتادی
اسم اون سایت که برنامه ها توش بود یادت نره بنویس
گرفتم سایت رو OK شد
دارم فیلم رو دانلود می کنم.
چرا نمی خریش؟ بخر قال قضیه رو بکن نکنه منتظری بازم بیاد پایین! کسری بودجه داری من امانت می دم بهت راس می گم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)