تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 72 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 720

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

داره خودمونی میشه SAMSARA's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مرسی از کمکت جناب هوس!
    این از بی دقتی من بود.چون هرچی اطراف اون پنجره رو می گشتم علامت طناب ظاهر نمی شد. فقط توی یک نقطه خاص این علامت اومد .
    به هر حال مرسی ، خیلی تو کف این بودم که اون مرحله رو پشت سر بزارم ...

آخر فروم باز robert's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی !!

جسارتا من این سوال رو تو تاپیک (( حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها )) هم مطرح کردم !! اما گفتم اینجا هم بپرسم شاید زودتر جواب گرفتم !!

آقا من همین الان که میخواستم بازی splinter cell double agent رو اجرا کنم بازی crash میکنه و این پیغام رو میده :
    ***can't spawn sam,please check if there is enough space in echelon player start

این درحالیه که تا همین دیشب بدون هیچ مشکلی داشتم بازی میکردم و به اونجایی رسیده بودم که سم فیشر به آفریقای جنوبی میره و ماموریتش از جایی مثل یه پارکینگ شروع میشه که چند تا آفریقایی اونجا هستند !! تو این ماموریت سم فیشر یه عینکی مثل همین عینکهای طبی معمولی به چشمش زده بود !!

اما الان نمیدونم چرا مسخره بازی درمیاره و نمیزاره با این سم فیشر صفا کنیم و ارور میده !! خواهشا یه توضیحی بدید که چجوری میتونم درستش بکنم !!
    در ضمن تو قسمت hardware detection هم تمامی گزینه ها تیک سبز خورده اند و با هیچ سخت افزاری مشکلی نداره !!
    تا حالا کسی موقع اجرای double agent همچین چیزی رو تجربه کرده ؟؟
    ممنون میشم اگه یه توضیحی لطف کنید !!

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

سلام من در مرحله اول گیر کردم نمیدونم موشکه رو چه جوری از کار بندازم یه کمکی بکنید

پروفشنال sasanjfr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    فعلا اصفهان

پيش فرض

سلام من در مرحله اول گیر کردم نمیدونم موشکه رو چه جوری از کار بندازم یه کمکی بکنید
    در کنج دیوار طبقه ی بالا اتاقک کنترل قرار گرفته و داخلش هم یک تکنسین مسلح وجود داره.باید حواس اونو پرت کنی تا از اتاقک خارج بشه،یا اینکه بیهوشش کنی و یا اینکه بکشیش.فقط مواظب باش متوجه حضورت نشه چون سریع alarm می زنه.بعد اهرمی که داخل اتاقک هست رو فشار بده.وقتی اهرم رو فشار دادی مسیری به سمت دریچه ی کنترل موشک باز میشه.باید به وسیله ی کامپیوتری که طبقه ی پایین هست دریچه ی کنترل موشک رو باز کنی.بعد از اینکه باز شد برو طبقه ی بالا،کنار دریچه ی کنترل(باید سریع بری چون دریچه زود بسته میشه و دوباره باید این کار رو تکرار کنی) و سیستم موشک رو هک کن.با این کار موشک غیر فعال میشه.در آخر هم باید از طریق طنابی که هلیکوپتر برات میندازه فرار کنی
    Last edited by sasanjfr; 19-05-2008 at 15:52.

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا من يه مشكلي دارم اونم اينه كه :
    اولين مرحله اين بازي رو بدون هيچ مشكلي ميرم ولي از مرحله دوم همه او ن چيزهايي تو صفحه مانيتور ديده ميشن مثل يه لامپي كه خاموش روشن بشه هي ميرن و ميان و هر چي هم كه جلو تر ميري اين حالت بيشتر ميشه مشكل از كجا ميتونه باشه
    اقا جواب ما فرموش نشه

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

سلام به همگی من مرحله ای که آخرش از تو کشتی شیرجه میزنه بیرون و مرحله تموم میشه رو رد کردم ولی در مرحله بعد که اولش emile می بردت سر کامپوتر و میگه email را فلان کار کن گیر کردم یه مکعب هست که هر طرفش 9 تا خونه داره و با Space عددش تغییر می کنه نمیدونم چی کارش کنم بروبچه ها یه کمکی بکنن

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

سلام به همگی من مرحله ای که آخرش از تو کشتی شیرجه میزنه بیرون و مرحله تموم میشه رو رد کردم ولی در مرحله بعد که اولش emile می بردت سر کامپوتر و میگه email را فلان کار کن گیر کردم یه مکعب هست که هر طرفش 9 تا خونه داره و با Space عددش تغییر می کنه نمیدونم چی کارش کنم بروبچه ها یه کمکی بکنن
    این پست کمکتون میکنه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

با تشکر از sam fisher 08
    سلام من رفتم به یه مرحله ای به نام kinshasa یه کمی رفتم جلو تا رسیدم به یک در ولی تا می خوام داخل بشم dont send میده چند بار دیگه هم امتحان کردم ولی همینطور شد راه دیگه ای بجز اون در هم وجود نداره اگه کسی میدونه چشه کمک کنه و اگه ممکنه سیوش را بذارید شاید مراحل بعد مشکلی نداشته باشند
    Last edited by sargeras; 22-05-2008 at 16:25.

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

این سیو های بازی تو کدوم مسیر هستش...ایا؟؟؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

نبود میخوام ویندوزمو عوض کنماااااااااااااااا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •