والا دیگه چی بگم بگیر خوبه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والا دیگه چی بگم بگیر خوبه
اوه اوه بنچمارکو خوب اومدی میگم jack به نظرت به خاط 10 فریم 580 بگیرم یا 570؟
حالا که میگیری 580 بگیر ولی پاور چی
پاورت کمه 785 گرین لازم داره اگه اور نکنی
آخه من نمیدونم CPU 2 هسته رو با کارت +500.000 تومانی چه کار میخواهید بکنید...اوکی. س نظرتون در مورد cpu 8600 به همراه کارت 570 یا 580 چیه؟
مگه الآن در گیم ها مشکلی دارید؟
ببینید برای این کارت ها (570/580) حتی CPU های قدرتمند 4core نیز محدودیت ایجاد میکنن... دیگه خودتون تکلیف 8600 چند سال پیش رو مشخص کنید... محدودیت شدید در گیم های جدید ایجاد خواهد شد.
درسته در گیم هایی که فقط از 2 هسته استفاده میکنن مشکلی ایجاد نمیشه اما درحال حاضر اکثر گیم ها از +3 هسته استفاده میکنن... در آینده که بیشتر هم خواهند شد.
به نظر من اگه برنامه ای برای ارتقا CPU - Main در آینده ی نزدیک دارید اقدام به خرید این کارت ها بکنید...
این ها رو هم یه نگاهی بندازید بد نیست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
erfan عزیز من اولا بودجه کافی برای عوض کردن cpu به corei7 ندارم عرض کردم اگه corei بخرم راحت 600 تومن باید خرج کنم الان قیمت 8600 حدود 220 تومنه که من 100 تومن روی cpu میزارم و عوض میکنم الان هم شما لطف کردین بنچمارک رو گذاشتین دیدم corei7 فوقش 5 فریم از 8600 قویتره که اونم با اورکلاک به 4.5 GHZ بهترین فریم رو میگیرم در ضمن یادت نره ساختن بازی برای چهار هسته ای واقعا سخته غیر دو بازی که تا الان اومده gta iv و dragon age بقیه بازیها فرکانس بالا میخان درسته که core i7 هم چهار هسته ای و هم فرکانس بالا دارن اما با این قیمتای فضایی که دارن محاله بخرم
Last edited by taghdirrr; 06-03-2011 at 09:57.
به نظر من 570 از نظر Price/Performance بهتره...580 بگیرم یا 570؟
ولی اگه 580 رو با قیمت مناسب پیدا کردید مطمئنا گزینه ی بهتریه... البته از نظر پاور هم باید حواستون باشه...
برای مصرف پاور:
![]()
از من گفتن بود... شما اختیار خرید دارید و به من ربطی نداره... فقط این ها رو گفتم که پولتون رو هدر ندید...erfan عزیز من اولا بودجه کافی برای عوض کردن cpu به corei7 ندارم عرض کردم اگه corei بخرم راحت 600 تومن باید خرج کنم الان قیمت 8600 حدود 220 تومنه که من 100 تومن روی cpu میزارم و عوض میکنم الان هم شما لطف کردین بنچمارک رو گذاشتین دیدم corei7 فوقش 5 فریم از 8600 قویتره که اونم با اورکلاک به 4.5 GHZ بهترین فریم رو میگیرم در ضمن یادت نره ساختن بازی برای چهار هسته ای واقعا سخته غیر دو بازی که تا الان اومده gta iv و dragon age بقیه بازیها فرکانس بالا میخان درسته که core i7 هم چهار هسته ای و هم فرکانس بالا دارن اما با این قیمتای فضایی که دارن محاله بخرم
موفق باشید.
پاور 600 فعلا خوب جواب میده الان نزدیک 3 ساله خریدم و این کارتها رو انداختم روش: 285 gtx و 5870 اوف نگفته
شما هم که میگین پولمو هدر نکنم آخه به خطر 5 فریم بیشتر چجوری 600 تومن خرج کنم؟باز کارت گرافیک برای بازی مهمه این پولو میدم
الان خودت با cpu که داری 190 تومنه اینو با 570 انداختی؟من خودم دارم چهار هسته ای رو میدم 2 هسته ای قوی میخرم که از مال شما هم قویتره توی بنچمارکها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)