تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 1024 اولاول ... 54551525354555657585965105155555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

درمورد قسمتهای 7 و 8 و 9 و 10:
    اولا مرور باید کوتاه باشه این درسته ولی باید توی یک سر رسید تاریخ بزنی
    در مورد تست زنی تا قبل عید تستها رو زمان نگیر و درضمن روشی که تستها رو به 3 قسمت بزنی به نظرم خوب نیست شما بهتره برای هر فصل کتاب در حد 100 تست اونم در سطح سوالات سراسری بزنی و کنار اونایی که بلد نیستی علامت بذاری و بعد از عید تستهای کلی بزنی اینطوری ارزشش بیشتره

2. این کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fnmtebyan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    اصفهان

1 پیش یا پایه؟

ببخشید اگه کسی دروس پیش 1 رو انتخاب کنه بعد کی دروس سال دوم وسوم رو آزمونش رو باید بده ؟ اصلا میگیرن ؟
    اولا که ازمون های سال سوم اجباریه.
    ثانیا اگه دروس پیش یا دوم رو انتخاب کنی و بزنی هیچ ربطی به طول سال نداره.چون دوباره از ازمون 24 مهر همه دروس شروع میشن به دوره شدن.مثلا اگه تو ازمون 2 مرداد بین شیمی پیش و شیمی 2 ,شیمی پیش رو انتخاب کنی ,ازمون 24 مرداد همون بودجه بندی شیمی 2 رو ازمون میگیره.
    به طور کلی بعد از این 5 ازمون تابستون یه ازمون 10 مهر میگیره و کل تابستون رو جمع میکنه.
    کار اصلی از 24 مهر شروع میشه یعنی از ازمون 24 مهر دوباره روز از نو روزی از نو...

4. 3 کاربر از fnmtebyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

ثانیا اگه دروس پیش یا دوم رو انتخاب کنی و بزنی هیچ ربطی به طول سال نداره.چون دوباره از ازمون 24 مهر همه دروس شروع میشن به دوره شدن.مثلا اگه تو ازمون 2 مرداد بین شیمی پیش و شیمی 2 ,شیمی پیش رو انتخاب کنی ,ازمون 24 مرداد همون بودجه بندی شیمی 2 رو ازمون میگیره.
    به طور کلی بعد از این 5 ازمون تابستون یه ازمون 10 مهر میگیره و کل تابستون رو جمع میکنه.
    کار اصلی از 24 مهر شروع میشه یعنی از ازمون 24 مهر دوباره روز از نو روزی از نو...
    یعنی هر آزمونی تابستون بدیم مهر دوباره همون دروس رو دوباره آزمون میگیرن ؟

6. این کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من ميخواستم بدونم كه برنامه قلمچي آيا براي مهر به بعد هم دروس پايه رو آزمون ميگيره يا فقط پيش هست؟

8. 3 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

واسه هر درس تو یه دفتر خلاصه نویسی کردی؟ یا تو یه دفتر چند تا درسو.......
    نه من یه دفتر داشتم به نام خلاصه نویسی همشو تو اونجا مینوشتم و اخر کار یه دفتر رو خوندم اما خیلی چیزارو مرور کردم یعنی همش تو یه دفتر

10. 3 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من ميخواستم بدونم كه برنامه قلمچي آيا براي مهر به بعد هم دروس پايه رو آزمون ميگيره يا فقط پيش هست؟
    هم پیش هم پایه هست...
    Last edited by farzaneh*f; 09-07-2009 at 22:39.

12. 2 کاربر از farzaneh*f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzaneh*f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

5.خلاصه برداری و رسم الگوی یادآوری برای مطالب در حین مطالعه
    6.مرور کلی مطالب و امتحان الگوی یادآوری و خلاصه ها --->10 دقیقه بعد از مطالعه (5 دقیقه ی پایانی هر واحد مطالعه)
    این دو قسمت رو برات توی روش خوندن توضیح دادم
    بازم ممنون سایر توضیحاتتونو گرفتم فقط این قسمت من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم اگه منظورتون همون بحثی بود که می گفتین کسیکه خلاصه نویسی بلد نیست این کارو نکنه بهتره باشه که خوشبختانه این کارو سالای قبل یاد گرفتم اما اگه منظورتون بحث دیگه ای بوده من یا نخوندمش یا اینکه حضور ذهن ندارم و شایدم پاک شده به هر حال اگه دقیقا شاره کنین که منظورتون چی بوده خوشحال می شم

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

بازم ممنون سایر توضیحاتتونو گرفتم فقط این قسمت من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم اگه منظورتون همون بحثی بود که می گفتین کسیکه خلاصه نویسی بلد نیست این کارو نکنه بهتره باشه که خوشبختانه این کارو سالای قبل یاد گرفتم اما اگه منظورتون بحث دیگه ای بوده من یا نخوندمش یا اینکه حضور ذهن ندارم و شایدم پاک شده به هر حال اگه دقیقا شاره کنین که منظورتون چی بوده خوشحال می شم

1 ابتدا اون فصلی از کتاب رو که می خواهید بخونید رو با سرعت تمام و بدون وقفه از رو بخونید
    2 در این مرحله فرض کنید دارید روزنامه می خونید
    3 در این مرحله نیاز به علامت گذاری نکاتی می رسه که مهم هستند
    4 در این مرحله باید دیدتون رو از ظاهر به باطن کتاب ببرید یعنی مو رو از ماست بکشید بیرون و کنار کتاب نکات رو یادداشت کنید
    5 این مرحله که اخرین مرحله هست مرور کردن جاهای علامت زده و چیزهایی که یادداشت کردید هست
    خوب وقتی که به سلامتی این مراحل گذشت مرحله ی تست زدن هست که اشکالاتتون مشخص و اینکه با نحوه ی تست اشنا بشید و من توصیه میکنک که تست رو دقیقا بعد از مرحله ی 5 انجام دهید
    شاید بگید این جور تست زدن یک جور کلاه سر خودمون گذاشتنه ولی این حرف اشتباهه بزرگیه چون با این تست زدن شما اطلاعات رو تثبیت میکنید
    خوب ما باید بعد از این مرحله تست زدن یک مرحله تست زنی دیگه نیز داشته باشیم که باید یک دو سه روزی به مغز فرصت برای سازماندهی اطلاعات به مغز بدیم و با این تستی که میزنیم مغز رو وادار میکنیم اطلاعات رو به ما بده ولی تو این امتحان به این نکته پی می بریم که یک سری اطلاعات رو به یاد نمیاریم که این مشکلی نیست این اطلاعات رو با یک رنگ دیگه تو کتاب علامت میزنیم
    حالا دیگه شما از این فصل خیالتون راحت باشه ولی گاهی اوقات یک مروریش بکنین

15. 4 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کسی نگفت برای آزمونهای قلمچی چقدر پرداخت کرده ؟!

17. 2 کاربر از NiLGo0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    آبیه آسمون

پيش فرض

دوستام میگفتم تا چند وقت پیش 20 تومن بوده ولی انگار الان شده 30 یا 40 فردا خودم میخوام برم ثبت نام دقیق میگم

19. 2 کاربر از nafas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •