سلام
کارت گرافیکش ضعیفه و مثلا برای بازیهایی مثل mafia2 و در این حد، نمیتونه جوابگو باشه.
سلام
کارت گرافیکش ضعیفه و مثلا برای بازیهایی مثل mafia2 و در این حد، نمیتونه جوابگو باشه.
سلام بر دوستان عزیز
روی 1558 چه بازی هایی رو تست کردید ؟
تواناییش در بازی در چه حدیه ؟
lenovo y560
i7 720qm 1.6 to 2.9
4 gb ddr3
640 gb
ati 5730 1gb dedicate 128 bit
dirext 11 shader 5
روی بازی crysic warhead کل تنظیمات روی گیمر بجز فیزیک حدود 50 فریم میده . تو صحنه های شلوغ زیر 35 نمیده منتظر بقیه تستها هم باشید . تست بعدی » gta iv
سلام
من یه sony vaio vpc f11 pfx/h دارم
که در حال حاضر چند تا تا بازی سنگین روش نصبه و همه رو براحتی با quality و detaile بالا اجرا میکنه با ویندوز 7
کانفیگش:
cpu: core i7 1.6 up to 2.8
VGA: 512 up to 2200
اسم بازی ها: assasin cried 2
sniper
mafia 2
kane & lynch 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty 6
Split Second
soccer 2010
Play Crash Time 2
Battlefield Bad Company 2
splinter cell convention
prison briek
الان همه رو نصب کردم و آخ هم نگفته و همرو بازی میکنم البته چند تاشونو تموم کردم فقط نصبن رو لپتاپ
خلاصه قابل توجه آقایون خوره ی بازی ..... اگه قصد خرید یه لپتاپ که بازی هارو قورت بده رو دارید.... لپتاپه خوبیه
البته میگن سونی داغ میکنه ... اگه یه core i7 سراغ دارین که موقع اجرای این بازی ها گرم نمیکنه به مام بگه اطلاعاتمون بره بالا... اونم با یه کول پد حل میشه
البته گارانتی 1سال تعویض کردم واسه همینه 10 بازی سنگین همزمان روش نصب کردم ...خیالم راحته
چقد حرف زدم![]()
اینو میخوایم واسه دوستم بگیریم
لطفا بگید واسه بازی چطوره چون دوستم مثل خودم بازی میخوره![]()
مثل اینکه این لپتاپ من نمیخواد بازی اجرا کنه!
intel c2d t5870
ram 3gb ddr2
gf 8200mg!!!
هر روز بازی تریلی خودمو خیلی خوب باهاش اجرا میکنم!
چه حالی میده میبرمش رو نهایت گرافیک راحت اجرا میکنه...
ولی nfs shift رو تو کمترین گرافیک، خودم شمردم فکر کنم 5 فریم در ثانیه اجرا میکرد!!!
کارش خیلی خوبه نه؟!
والا من که زیاد بازی نمیکنم...ولی میخوام موقع بازی کم نیاره...شاید در روز 20 دیقه بازی کنم...
میخوام عوضش کنم...با کارت 4650 میشه شیفتو خوب اجرا کرد؟310 چطور؟
یه سوال دیگه:موقع بازی باید فریم از چند بیشتر باشه که کم بودنش با چشم احساس نشه؟
دستتون درد نکنه...
اجرا که میکنه اما افت فرم داشتی دیگه؟
مگه gt310 نیست؟
lسلام
موقع بازی need for speed shift شات داون یا ریستارت میشه و بعد از بالا آمدن دوباره ویندوز پیام زیر را نشان میده
problem event name:blue screenn:
os versio
Last edited by m.hg_123; 23-09-2010 at 00:08. دليل: حذف
با سلام
من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.
problem event name:blue screen
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.![]()
دما رو اندازه گیری کنید... احتمالا بالا رفته..problem event name:blue screen
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.
و به سیستم فشار اومده.. از برنامه های tune up هم استفاده کنید بدک نیست.
با هردو میشه ولی 4650 خیلی بهتره.. حتی رو فول اچ دی هم تا حدودی کم نمیاره. کلا کارت خیی خوبیهبا کارت 4650 میشه شیفتو خوب اجرا کرد؟310 چطور؟
25 معیارشه ..یه سوال دیگه:موقع بازی باید فریم از چند بیشتر باشه که کم بودنش با چشم احساس نشه؟
ولی از 20 به بالا تقریبا روونه..
موفق باشید
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
در حالی که n61 نیست بهترین گزینه 560 لنوو هستش.. ( هردو 5730 دارن )اینو میخوایم واسه دوستم بگیریم
لطفا بگید واسه بازی چطوره چون دوستم مثل خودم بازی میخوره
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
فیزیک برای Ati معنی نمیده ...روی بازی crysic warhead کل تنظیمات روی گیمر بجز فیزیک حدود 50 فریم میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)