منظورت چینیه؟؟ من دیدم تو اینترنت نوشته باشه NOKIA 5530 Xpress Music China ! اما تو ایران ندیدم! حالا اگر بدنه هم اصل باشه میگیرن باتری و... رو تقل میندازن !!! خیلی راه هست واسه کلاهبرداری![]()
منظورت چینیه؟؟ من دیدم تو اینترنت نوشته باشه NOKIA 5530 Xpress Music China ! اما تو ایران ندیدم! حالا اگر بدنه هم اصل باشه میگیرن باتری و... رو تقل میندازن !!! خیلی راه هست واسه کلاهبرداری![]()
سلام
توی کلوپ star می گفتن که یه قابلیتی به نام fake call داره که وقتی تلفن زنگ می خوره
می تونی با استفاده از این قابلیت یه آهنگی چیزی پخش کنی
برای تماس گیرنده تا جوابشو بدی
(البته من احساس می کنم که باید ارتباط رو برقرار کنی تا این اتفاق بیفته)
کسی چنین قابلیتی یا نرم افزاری دیده که روی این گوشی باشه
آره منظورم چینیه طرح اصل عجب موجودات پستی! خداوکیلی اگه یه ملک معامله میکردم الان 2 و 3 دست دیگه گشته بود! ولی هنوز نمیتونم یه گوشی بخرم!![]()
البته زیاد هم سخت نیست خریدنش پسر ! خود من خریدم دیگه راضیم.
یه مقدار ذکاوت و هوش نشون بدی همچینم سرت کلاه نمیره ! برو از یه جای مطمئن بخر حله ایشالا!
5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
درضمن از همین مدل 5230 هم اومده بود حدود 190
سوالم اینه باتوجه به اینکه سیمبین این مدل مث 5800هستش قاعدتاًنرم افزارایی که واسه 5800توی سایتهای مختلف هست برای 5530هم صدق میکنه؟
Last edited by hasanpsk; 12-01-2010 at 22:12.
مباركه دوست عزيز
بله تمامي نرم افزارها يكي هست و كار ميكنه البته اگر نرم افزارهاي مربوط به GPS رو دانلود كنيد خوب به طبع رو اين كار نميكننولي بقيه مشكلي ندارن چون سيستم عامل همشون يكيه
مبارکه... البته یه چی میگم نا امید نشی یه وقتی و تو ذوقت نخوره ... made in hungry ها رو همه بر چسب چسبوندن و گوشیت همینی هست که مال من و بقیه بچه ها است... خیالت راحت واست خوب کار میکنه.. مبارکه5530رو دیشب گرفتم 225جمع و جور تر از 5800باطریش made in koriaو روی گوشی made in hungry
یعنی هیچ کس نمیدونه که آیا قاب اوریجینال این گوشی را جایی میفروشن یا نه ؟
سه بار تا حالا پرسیدم ولی کسی جواب نداد
خب زنگ بزن به خود نمایندگی شرکت نوکیا تو ایران بپرس.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)