تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 91 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 903

نام تاپيک: معرفی پلاسمای پاناسونیک سری V10

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

بالاخره امروز عصر از مغازه جم رایان نماینده سامسونگ تو جمهوری plasma b650 رو خریدم . ممنون از آخرین پست Ami R 940 .
    فقط احساس می کنم تنها ضعفش اینه که گنده است !! سینما خانگی tz225 هم روش گرفتم. البته tz125 میدادن که من 225 رو گرفتم . یه میز 230 تومنی هم گرفتم براش . فردا میاد وصل کنه . هزینه حمل و نصب هم کلا 15 تومن . به نظر اساتید خرید خوبی بوده یا نه ؟
    من دیگه فکر کنم شماره چشمم یکی زیاد شد از بس تو این تاپیکهای صوتی تصویری چرخ زدم واسه انتخاب .
    سینماش خوبه ؟!!
    سلام
    می شه توضیح بدهید که آیا از خریدتان راضی هستید؟
    آیا جی10 بهتر نبود؟؟
    آیا پلاسمای سامسونگ b650 داغ نمی گنه ؟؟..یا صدا نمی ده؟؟؟
    از سینما خانگی tz225 چی ؟؟ راضی هستید؟؟ یا مدل دیگری را مناسبتر می دانید؟
    ممنون
    Last edited by koh; 10-11-2009 at 12:06.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

امتیازات مدل v10 از دید وب سایت avforum
    Last edited by Ami R 940; 10-11-2009 at 14:54.

3. 3 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

سلام
    می شه توضیح بدهید که آیا از خریدتان راضی هستید؟
    آیا جی10 بهتر نبود؟؟
    آیا پلاسمای سامسونگ b650 داغ نمی گنه ؟؟..یا صدا نمی ده؟؟؟
    از سینما خانگی tz225 چی ؟؟ راضی هستید؟؟ یا مدل دیگری را مناسبتر می دانید؟
    ممنون
    خدمتت عرض كنم كه نه صدا ميده و نه داغ ميكنه . حداقل ايني كه من دارم اين خصوصياتو نداره .
    جي 10 مشكلات خاص خودشو داره كه تو تاپيك مشكلات جي 10 بعضياشو نوشتم .
    سينما خانگيشم چون اولين سينمامه نميتونم مقايسه اي داشته باشم . اما بد نيست صداش و تفكيكش تو فيلم معركه است ولي فكر كنم براي موسيقي خيلي مناسب نباشه و خودتون بايد صداشو بشنويد و بر اساس انتظاري كه از باند و بيس و تريبل و حجم و ... قضاوت كنيد . به نظرم بهترين انتخاب با بودجه 2-2300 همينه .البته من ميز هم گرفتم سرجمع شد 2570 .

5. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

امتیازات مدل v10 از دید وب سایت avforum
    این فکر میکنم واسه Review مدل 65 اینچی این پنل هست امتیازات مدل 50 اینچی این هست:

7. 3 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

100 هنوز به طور رسمی ارزیابی و ثبت نشده اینا ادعای کمپانی هاس و جنبه تجاری داری .
    در کل منظور به حرف برندها توجه نکن . و استنادت رو به مشخصات کمپانی ها نده .
    ای بابا چی کار کنم پس؟؟ عجب مسئله بزرگی شد این عمر پنل که تا حالا هم دربارش صحبت جدی ای نشده بود. من خودم نظرم اینه که اگه 100 هزار ساعت نباشه ولی 13-12 هزار ساعت هم فکر نکنم باشه. به قول مهدی :
    توی فرودگاه ها و ورزشگاه ها همه پلاسماست.
    ولی ما که وقتی خراب بشن و تعویضشون کنن اونجا نیستیم.یعنی مطلع نمی شیم از این قضیه . همین دوربین 90 نشون میده که اسکوربورد فلان ورزشگاه 3-2 سال بعد از نصب نصفش خاموشه یا کلا خاموش شده.
    اگه این جوری باشه متاسفانه مجبورم برم ال سی دی کیفیت متوسط بگیرم.چون خوب هاش گرونه
    ولی اگرم g10 بگیرم باید حداقل 6-7 سال کار کنه.شاید دیگه قسمت نشد ارتقا بدم.
    دوستان کسی آشنایی نداره که پلاسماش 5-4 سال براش کار کرده باشه اونم بدون افت کیفیت؟ خواهشا کمک کنید از این سردرگمی دربیام.

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

ای بابا چی کار کنم پس؟؟ عجب مسئله بزرگی شد این عمر پنل که تا حالا هم دربارش صحبت جدی ای نشده بود. من خودم نظرم اینه که اگه 100 هزار ساعت نباشه ولی 13-12 هزار ساعت هم فکر نکنم باشه. به قول مهدی :

ولی ما که وقتی خراب بشن و تعویضشون کنن اونجا نیستیم.یعنی مطلع نمی شیم از این قضیه . همین دوربین 90 نشون میده که اسکوربورد فلان ورزشگاه 3-2 سال بعد از نصب نصفش خاموشه یا کلا خاموش شده.
    اگه این جوری باشه متاسفانه مجبورم برم ال سی دی کیفیت متوسط بگیرم.چون خوب هاش گرونه
    ولی اگرم g10 بگیرم باید حداقل 6-7 سال کار کنه.شاید دیگه قسمت نشد ارتقا بدم.
    دوستان کسی آشنایی نداره که پلاسماش 5-4 سال براش کار کرده باشه اونم بدون افت کیفیت؟ خواهشا کمک کنید از این سردرگمی دربیام.
    دوست عزیز اسکوربردهای داخل استادیومها LED هستن بعدشم شما مطمئن باش پلاسما پنل اینقدری براتون کار میکنه تا خودتون بندازینش بیرون اتفاقا افت برایتنس پلاسماها از LCD پنلها کمتر هست.

Last edited by *Alucard*; 11-11-2009 at 01:38.

10. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

راست میگی.به خدا میدونستم led ه اسکوربورد ورزشگاه ها ولی نمیدونم چرا اصلا یادم نبود و پلاسما فرضشون کردم؟؟!! شاید چون می خواستم به یه جوابی برای عمر پلاسماها برسم.
    در هر صورت من که میرم جی10 میگیرم.تا یه مدتی هم توی نت درباره long life شون سرچ می کنم.دوستان هم اگه راهنمایی ای داشتن خوشحال می شم بشنوم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نكاتي در مورد عمر تلويزيون هاي تخت

1 - با توجه به جدبد بودن تكنولوژي Plasma و LCD هيچكس واقعا پابان عمر آنها را نديده است تنها با انجام آزموهاي شبيه سازي مي توان پيش بيني كرد عمر آنها چند سال است.
    2 - معيار دوام در اين تلويزيون ها كاهش ميزان درخشش تصوير در طول زمان به ميزان نصف درخشش اوليه ميباشد.
    3 -زماني كه براي Plasma با انجام آزموهاي شبيه سازي پيش بيني شده است حدود 100000 ساعت مي باشد.

تجربه عملي

بعد از بررسي 4 مورد تلويزيون كه همگي در سال 1385 خريداري شده اند نكات زير جالب نوجه مي باشد

3 مورد Plasma با ماركهاي LG - samsung -Hitachi و يك مورد LCD با مارك Sony : در هيچ كدام افت درخشش قابل ملاحظه اي مشاهده نشداما بدليل مقاوم تر بودن صفحات Plasma (تا 10 برابر در مقابل ضربه) تعداد زيادي لكه در LCD ديده شد كه در هيچ يك از پلاسما ها اين مورد مشاهده نگرديد

13. 4 کاربر از zendar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این فکر میکنم واسه Review مدل 65 اینچی این پنل هست امتیازات مدل 50 اینچی این هست:

با تشکر از ارسال مطالب خوبتان
    چرا video processing در این مدل اینقدر ضعیفه ؟ ایا پاناسونیک یا برندهای دیگه مثل sony یا samsung و .... مدلهایی داره که processsing قوی تری داشته باشه چه lcd چه پلاسما ؟ در ضمن من یه جایی خوندم که B690 سامسونگ در پردازش تصاویر SD خیلی بهتر از پلاسمای V10 عمل میکنه ایا درسته ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر براتون امکان داره در زمینه پردازش تصاویر SD برندهای مختلف را بررسی کنید . اخه ما تو ایران حالا حالاها با این تصاویر سروکار داریم .
    ممنون از زحمات همه دوستان که نظرات کارشناسی میدن .
    Last edited by hrezaei; 11-11-2009 at 11:42.

15. این کاربر از hrezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

با تشکر از ارسال مطالب خوبتان
    چرا video processing در این مدل اینقدر ضعیفه ؟ ایا پاناسونیک یا برندهای دیگه مثل sony یا samsung و .... مدلهایی داره که processsing قوی تری داشته باشه چه lcd چه پلاسما ؟ در ضمن من یه جایی خوندم که B690 سامسونگ در پردازش تصاویر SD خیلی بهتر از پلاسمای V10 عمل میکنه ایا درسته ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر براتون امکان داره در زمینه پردازش تصاویر SD برندهای مختلف را بررسی کنید . اخه ما تو ایران حالا حالاها با این تصاویر سروکار داریم .
    ممنون از زحمات همه دوستان که نظرات کارشناسی میدن .
    گفته شده پردازنده SD/HD این مدل در بزرگنمایی برخی رزولوشنهای سیگنالهای SD در حد عالی تصاویر رو شارپ و پر جزئیات نشون نمیده ولی این مسئله در کل بر روی کیفیت تصویر عالی این پنل در سیگنالهای SD تاثیر نداره و تصاویر SD نمایش داده شده بر روی این پنل مثل سیگنالهای HD از سایر مزیتهای این پنل مثل " اشباع رنگ بالا " , "کنتراست عالی" , " بازتولید سطوح مشکی عمیق " و همینطور "وضوح حرکات فوق العاده ای" که این پنل ارائه میده سود میبرن.
    -------------------------------------------------------
    به طور کلی برخی مدلهای سامسونگ در بزرگنمایی سیگنالهای SD خوب عمل میکنن ولی عملکرد یک پردازنده تصویر که بهش درایو پنل هم میگن صرفا محدود به بزرگنمایی نیست و وظایف دیگری مثل پویا نمایی تصاویر و هندل کردن حرکات رو هم به عهده داره...
    Last edited by *Alucard*; 11-11-2009 at 23:56.

17. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •