تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 165 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 1646

نام تاپيک: Tom Clancy's Splinter Cell Conviction

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

متال گیر اصلا زیاد خوب نبود
    مگه هر چی این سایتا بگن درسته؟دوست داشتن و مورد توجه قرار گرفتن یه بازی سلیقیه
    هیچ بازی از هیچ بازی تقلید نمیکنه چون هدف بازی ساز نزدیک شدن به واقیعته.(از فردا بگین تفنگ دست گرفتن هم تقلیده)
    شماره 3 اسپلینتر شما در هر مرحله که میخواستی وارد بشی حق انتخاب میداد که اکش باشی یا سایلنت پس این کار تازه ی نبود واسه اسپلینتر
    بازم میگم این بازی واسه سم فیشریاست چون شماره قبلها به سم توجه کمی میشد و در مورد زندگیش هیچی نمیدونستیم
    اگه عشق سایلنت رفتنی فقط(فقط)خوب همون متال رو برو یا هر روز اسپلینترهای قبلی رو برو.اگه دنبال داستانی که سم چی شد زندگیش این بازی رو برو
    اره گرافیش ضعیفه ولی نه اونقدرا
    خیلی ها میان اینجا و با نظرات شخصی شما رو برو میشن و یا قید بازی رو میزنن یا موقه بازی حس لذتو از دست میدن
    پس نظرتون رو واسه خودتون نگه دارین.و همه بدونین بازی خیلی جذاب و لذت بخشه
    .سم سمه مخفی یا غیر مخفی.کاماندو یعنی همه فن حریف یعنی سم فیشر در این بازی
    یه نصیحت دنبال بازی برید که بهتون لذت بده اگه میبنی بازی خوب نیست اونو نرید و ازش بد نگید (هر بازی)

ببینید دوست عزیز اولا ادب رو رعایت کنید نظر هر کس برای خودش محترمه........... .

دوما اینجا یک فروم هستش و سم فیشر هم یک بازی پس هر کس میتونه بیاد نظرشو اینجا بنویسه و در نوشتن نظر هم آزاد...اصلا قشنگی و زیبایی یک فروم در همین تبادل افکار و نظرات............. چون شما از یک بازی خوشتون اومده و عاشقش شدین دلیل بر این نیس که هیچ کس از بازی انتقاد نکنه.......... .

بهتره قبل از اینکه موس یا دسته کنسولو بگیریم دستمون و فرت و فرت بازی کنیم
    یاد بگیریم کمی ظرفیت و جنبه بحث رو در خودمون افزایش بدیم.................. .

ممنون

2. 8 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متال گیر اصلا زیاد خوب نبود
    مگه هر چی این سایتا بگن درسته؟دوست داشتن و مورد توجه قرار گرفتن یه بازی سلیقیه
    دوست عزیز خواهشا اینو جای دیگه نگید. دارید در مورد یکی از بهترین بازی های تاریخ صحبت می کنید. من خودم شماره چهارم MGS رو بازی نکردم ولی بازیی که از سایت های معتبر گیم اسپات و IGN امتیاز 10 از 10 می گیره و میانگین امتیاز اون از سایتهای معتبر حدود 9.4 از 10 هست می تونه این سلیقه ای باشه؟ این سایتها اگه قرار بود که سلیقه ای عمل کنن که اصلا به وجود نمیومدن. بعد چند تا امتیاز سلیقه ای بوده چرا بقیه سایت ها امتیازهای فوق العاده بالا و جایزه های زیاد به این بازی دادن؟
    کلا این بحث MGS و SP جاش اینجا نیست ولی اینارو گفتم که شفاف سازی بشه.

هیچ بازی از هیچ بازی تقلید نمیکنه چون هدف بازی ساز نزدیک شدن به واقیعته.(از فردا بگین تفنگ دست گرفتن هم تقلیده)
    شماره 3 اسپلینتر شما در هر مرحله که میخواستی وارد بشی حق انتخاب میداد که اکش باشی یا سایلنت پس این کار تازه ی نبود واسه اسپلینتر
    بازم میگم این بازی واسه سم فیشریاست چون شماره قبلها به سم توجه کمی میشد و در مورد زندگیش هیچی نمیدونستیم
    اگه عشق سایلنت رفتنی فقط(فقط)خوب همون متال رو برو یا هر روز اسپلینترهای قبلی رو برو.اگه دنبال داستانی که سم چی شد زندگیش این بازی رو برو
    اره گرافیش ضعیفه ولی نه اونقدرا
    اولا اینو بگم که من خودم جزو طرفداران این بازیم و به محض اینکه بازی برای PC کرک بشه اونو بازی می کنم. شما درست حرفای منو متوجه نشدید. انتقاد کردن از یه بازی چیز بدی نیست و هر کسی می تونه این کارو بکنم. من خودم توقعم از این بازی بیشتر بود. توقع داشتم که این بازی از گیم اسپات امتیاز 9 بگیره و میانگین امتیازهای اونم 9 به بالا باشه. ولی مثل اینکه به این صورت نبوده.
    من هیچ وقت نمی گم این بازیو کسی بازی نکنه و مطمئنا کسانی که مطالب منو درست خوندن اینو متوجه میشن. خودم منتظر منتشر شدن اون در PC هستم. بعد اتفاقا اینایی که گفتم نظر شخص خودم نبود. نظر دوستان عزیز مثل S.V.K و halflife g و 779 و ... این بود که بازی در حد شاهکار واقعی نبودش. صد در صد بازی عالی هستش ولی شاهکار نیست. این نظر دوستانی هست که مطمئنا با سری بازی Splinter Cell زندگی کردن و منم نظر این دوستان رو قبول دارم.
    در آخر اینو بگم که انتقاد کردن از یه بازی به معنی بد بودن یه بازی نیست. حتی بازی های بزرگ هم ممکنه مشکل داشته باشن ولی این دلیل نمیشه از اونا انتقاد نکرد و چون طرفدار اون بازی ها هستیم از اشتباهات بازی ها بگذریم.کلا باید سطح انتقاد پذیری ما ایرانی ها بالاتر بره و در این زمینه که مشکل داریم درست بشیم....
    Last edited by vahidgame; 23-04-2010 at 19:55.

4. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

yoohoo
    بالاخره بعد از چند وقت انتظار این بازیو انجام دادم
    عجب بازی ایه.البته من x360 ندارم و pc بازم .ولی عجب بازی ایه.
    نسخه ی موبایلشو گفتما

پروفشنال Khashayar King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    In the Hell

پيش فرض

اگه دروغ باشه که ما PC بازها بدبختیم
    فقط غیر ممکن غیر ممکنه !

همین اساسینز کرید که یوبی با همین سیستم عرضه کرد رو دیدن که کرک شد ... خیلی ها هم میگفتن غیر ممکنه ...

حالا که روشش رو یاد گرفتن زودتر و بهتر کرک میشه ، همین اسپلینتر هم که عرضه شه میبینید که کرک میشه ...

7. 2 کاربر از Khashayar King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3taxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    رویاهام

پيش فرض

خوبه افرین چه ازادی بیانی داره اینجا .مرسی از پاک کردن حرفام.واقعا شناختمتون با جنبه ها!!!.همینین تا مخالف میبینین باید نابودش کنین.حداقل به این نتیجه رسیدم که ...
    عرضش حرف رو هم ندارین دیگه

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

خوبه افرین چه ازادی بیانی داره اینجا .مرسی از پاک کردن حرفام.واقعا شناختمتون با جنبه ها!!!.همینین تا مخالف میبینین باید نابودش کنین.حداقل به این نتیجه رسیدم که ...
    عرضش حرف رو هم ندارین دیگه
    شما کلا لحن صحبتتون مثل اینکه درست نیست ولی یک کلاس ادب برین بد نیست بعد بیاین پست بدین.

10. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ولی فکر کنم این آخرین بازی‌هایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهن‌صاب‌بچش صاف شده، فکر کنید این‌همه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتری‌های پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچ‌چیز دیگه‌ای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه این‌همه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخه‌ی کنسولی بزارن دقیقاً کنسول‌ها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه.
    Last edited by Guts; 25-04-2010 at 10:50.

12. 4 کاربر از Guts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

ولی فکر کنم این آخرین بازی‌هایی باشه که Ubisoft برای PC میده چون واقعاً دهن‌صاب‌بچش صاف شده، فکر کنید این‌همه هزینه برای DRM بعد نه تنها مشتری‌های پولی شاکی هستن بعد مدتی DRM هم کرک میشه و تمام زحماتشون دود میشه، کلاً باید دیوانه باشه بازم برای PC همچین عناوینی بیرون بده چون غیر دردسر هیچ‌چیز دیگه‌ای نداره براش؛ فوق فوقش برای 200-300 هزاتا نسخه این‌همه دردسر ارزش نداره، 1/10 همین هزینه ساخت و انتشار نسخه PC رو برای تبلیغات روی نسخه‌ی کنسولی بزارن دقیقاً کنسول‌ها این فروش رو جبران میکنن تازه نسخه کنسولی گرونترم هست همین الان این SplinterCell رو روی PS3 بدن حداقل 4-5 برابر PC فروش میکنه.
    خیالت راحت تا وقتی که ابر شرکتهای سخت افزاری هستند بازی برای pc متوقف نمیشه!!
    زیر فشار این گونه شرکتها هم که باشه اینا مجبورند هرزگاهی چند بازی توپ رو برای pc بدند بیرون تا بازار چند 10 میلیاردی فروش سخت افزار که اکثر مشتریهاش رو گیمرها تشکیل میدند دچار مشکل نشه!!
    مطمئن هم باش این شرکتهای بازیساز در این راستا از راه رشوه ای که از اینا میگرند درآمد کمی ندارند!!
    Last edited by mehdy.z; 25-04-2010 at 11:22.

14. 8 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیالت راحت تا وقتی که ابر شرکتهای سخت افزاری هستند بازی برای pc متوقف نمیشه!!
    زیر فشار این گونه شرکتها هم که باشه اینا مجبورند هرزگاهی چند بازی توپ رو برای pc بدند بیرون تا بازار چند 10 میلیاردی فروش سخت افزار که اکثر مشتریهاش رو گیمرها تشکیل میدند دچار مشکل نشه!!
    مطمئن هم باش این شرکتهای بازیساز در این راستا از راه رشوه ای که از اینا میگرند درآمد کمی ندارند!!
    من صد در صد موافقم.
    هیچ وقت Ubi soft نمیاد pc رو ول کنه. تا حالا کم پیش اومده Ubi soft بازیو رو برای pc منتشر نکنه و انحصاری کنسول باشه.
    اگه به کپی هستش که بازی های کنسول هم الان کپی هست. اگه بازی های pc فروش نداشت که شرکتهایی بزرگی مثل Blizzard و Bioware این همه روی pc سرمایه گذاری نمی کردن. این شرکت ها می دونن این قدر طرفدار دارن که هر بازی بیرون بدن فروش بالایی می کنه.Ubi soft هم تقریبا به همین شکل هست.
    ممطئنا با حرف یه نفر یه شرکت نمیاد یه کاری بکنه. اونا خودشون بهتر این کارو می دونن و به حرف من شما کاری ندارن.

16. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

البته اینو هم بگم که شرکت یوبی سافت بیشتر شرکتها و همچنین بیشتر بازیهایی رو که برای شرکتهای دیگه بوده رو خریداری کرده.
    دولت هم هر سال 19میلیون دلار بهش کمک میکنه
    در کل یوبی سافت شرکتیه که با پول و خرید دیگر شرکتها رشد کرد.
    همچنین این شرکت توسط 5 برادر تاسیس شده
    منبع هم سایت پردیس گیم برید سرگذشت یوبی سافتو نوشته.البته اینو مدیران تبلیغ به حساب نیارند.
    ممنون

18. 4 کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •