الان خودم یه عکس از صفحش گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان خودم یه عکس از صفحش گرفتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدا کنه اینی باشه که شما گفتی یعنی هر دفتر روزی 100 تا باشه وعملا روی دستگاه POS نیاد
چون با این روش هم راحت می شه کار کرد همش ته دلم ناراحت بودم که نکنه روی POS بیاد از یه طرف درس دارم از طرف دیگه بی پولم این وسط گیر کرده بودم بزار یه مدتی اینجوری بمونه تا ما امتحانمون رو بدیم بیام بازار رو بگیریم تو دستمون
منظرت همون برنامه هست كه واسه شارژ 5000 تومني به دفاتر داده بود؟
من كه چيزي نديدم.
شرکت معین ارتباط پاسارگاد مازولی به دفاتر خدمات ارتباطی واسه 5000 ت داده بود که 2000 ت هم الان دو روزه رو نرم افزارشون گذاشتن 500هزار پین 2ت برای دفعه اول شارژ کردن تا به همه دفاتر روزانه 100 تا بدن ولی پریشب که تازه اومده بود کانتور 100 تاییشون کار نمیکرد ومیشد باهاش بینهایت خرید کرد کلن شب اول 11 ماژول به این صوت (تعداد زیاد) تونسته بودن که خرید کنند اولیش ورکورد دارش تو استان گیلان بوده که 2 تا ماژول داشته 11000 تا کشیده دومیش تو استان یزد با رکورد 9700 تا که 8000 تاشو بمن داد
از فردای همون شب مسئولین معین ارتباط که دیده بودن اینطوریه ماژول اون 11 دفترو بستن بهمراه اخطار کتبی از طرف اتحادیه امور صنفی دفاتر والان 100 تا هر روز شده سهمیه دفاتر من نصف شبی پول کم آوردم وگرنه میشد 30-40 هزار تا خرید کرد البته به قیمت 1930 ت بمن میدادن 2220 منم فروختمش 2250 فک میکردم فرداشم میشه گرفت که دیگه نشد تیرمون به سنگ خورد
Last edited by rahim206; 16-10-2009 at 00:51.
بالاخره کدوم دستگاه POS رو بگیریم ؟ کدوم بانک ؟ از الان بریم تو صف وایستیم !!
به نظر شما از این به بعد چطور میشه کارت شارژ گرفت ؟؟ منظورم 2000 تومانی !
اقا ارتباطات معین ماژولشو به فقط به دفاتر میده
ازاد نمیشه خرید؟قیمت؟اصلا به صرف هست
فقط رو دسگاه پوز میاد مال شرکتهای پخش وبگیر (نکا وآریاو... )با پارسیان
اره فقط دفاتر خدمات پایین شارژهات هم کد نمایندگیت نوشته میشه
Last edited by rahim206; 16-10-2009 at 11:29.
آقا چطوري ميشه 2000 توماني بگيريم. من خريدارم
نمايندگي-pos-يا فروش آقا به ما هم بديد.
2 تومنی که دیگه کم گیر میادش
ولی فک کنم از سایتش بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)