سلام بازي فوق العادس پيشنهاد ميشه
ولي به پاي MW2 نمي رسه ولي خيلي زيادم كم نداره (يعني به MW2 بدم 9.2 به اين ميدم 8.9)
سلام بازي فوق العادس پيشنهاد ميشه
ولي به پاي MW2 نمي رسه ولي خيلي زيادم كم نداره (يعني به MW2 بدم 9.2 به اين ميدم 8.9)
سلام...
من اول بازی که یه تانک میاد با یه مشت آدم.....
تانکو چطور نابود کنم ؟؟؟ دیونم کرد .......!!!!![]()
با دکمه 5 دوربین رو بیار بعد برو نزدیک سمت راست بگیر رو تانک سمت چپ بوم
---------- Post added at 06:44 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
اول شرمنده که دو بار پست دادم یادم نبود
عزیزم شما ویژوال بیسیک 2003 {تلفظ فکر کنم این باشه یا ویژوال ++c که تو بیشتر بازی ها هستش رو نصب کنی اجرا میشه
مال منم همین مشکل رو داشت
دوست عزیز ممنون به خاطر توجهی که داشتی
خواستم بگم من آلان microsoft visual C++ redistributabble توی سیستمم نصب هستش آیا منظورت همینه؟؟؟
میشه داستانش رو کامل تعریف کنی؟
گرافيك من 9400 جي تي 1 گيگ
رم من 2 گيگا بايت
ميتونم اين بازي را با پي سي راحت بازي كنم راستي من نسخه ي كنسولي را دارم نسخه ي پي سي نسبت به نسخه ي كنسول تغيير گرافيكي نداشته؟؟؟
نه ففکر نکنم تغییر زیادی بکنن در ضمن شما میتونین بازی رو با این سیستم بازی کنین.
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
باید ارجینال داشته باشی و در مورد سوال دومتون:نه نداره باید سرورو از eaاجاره کرد تا بشه سرور زد![]()
تازه بازیو گرفتمیه کپی برداریه درست و حسابی از cod هست، بعضی جاها بهترعمل کرده و بهضی جاها هم بدتر!یه سوال، اینکه تو فضاهای بسته صدا یه مقدار اکویی بشه طبیعیه یا بازی من مشکل داره؟!
اره دوباره نصبش کن جواب میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)