کتاب غرور عاشقان رو می خواستم نویسندشو نمی دونم کیه
کتاب غرور عاشقان رو می خواستم نویسندشو نمی دونم کیه
نويسندش رويا سيناپور هست ولي اين كتاب هم تايپ نشده و اسكن شده.کتاب غرور عاشقان رو می خواستم نویسندشو نمی دونم کیه
Exclusive By TikTak20
رمان زيباي عرب
نويسنده : سهيلا باميان
فرمت جاوای کتاب برای استفاده در موبایل با دو نرم افزار
نسخه پرنیان
نسخه Read Maniac دریک فایل زیپکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل تکست کتابکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جناب تيك تاك عزيز آيا امكانش هست و شما اجازه ميديد كه لينك مربوط به كتاب ها رو در يك سايت ديگه نقل قول كنم اگر بلي شرايطش رو بگيد.
با سپاس
سلام یک رمان به نام ستاره باور کن تو سایت 98ia تایپ شده اون را برام بزارید خواهشا![]()
دوست عزیز شرایط خاصی نداره خوشحال هم میشم کمکت کنم.فقط منبع کتاب ها(انجمن پی سی ورلد) رو ذکر کنی ممنون میشم.جناب تيك تاك عزيز آيا امكانش هست و شما اجازه ميديد كه لينك مربوط به كتاب ها رو در يك سايت ديگه نقل قول كنم اگر بلي شرايطش رو بگيد.
با سپاس
دوست عزیز من روزهای شنبه تا 3 شنبه رو میرم دانشگاه یه شهری غیر شهر خودم و امکانش رو از نظر نرم افزاری ندارم که توی این سه روز کتابی رو بذارم ایشالا 3 شنبه شب هر چی کتاب تایپ شده رو میذارمسلام یک رمان به نام ستاره باور کن تو سایت 98ia تایپ شده اون را برام بزارید خواهشا
كسي ميتونه بگه چطورِ كتابها رو دانلود كنم!!!!!!![]()
دوست عزیز اکثر لینکا مستقیم هستن فقط کپی شون کن توی ادرس بارت شروع میکنه به دانلودكسي ميتونه بگه چطورِ كتابها رو دانلود كنم!!!!!!
سلا من کتاب ستاره را باور کن رو به جاوا تبدیل کردم البته فقط نسخه پرنیان براتون میذارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by niluo; 23-11-2009 at 23:04.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)