من هم چند دقيقه پيش آپديتش كردم ، گزينه اف ام ترنسمترش راه افتاد، درباره حالت ماكرو بايد اين رو هم در نظر داشته باشي كه با وجود لنز وايد دوربين اين گوشي گرفتن عكسهاي ماكرو كلا سختتر از گوشي هاي ديگه س
من هم چند دقيقه پيش آپديتش كردم ، گزينه اف ام ترنسمترش راه افتاد، درباره حالت ماكرو بايد اين رو هم در نظر داشته باشي كه با وجود لنز وايد دوربين اين گوشي گرفتن عكسهاي ماكرو كلا سختتر از گوشي هاي ديگه س
آخرین ورژن N86
تفاوت ورژن های N86 باهمدیگه چیه؟
آخرین ورژن این گوشی که الان تو بازاره ورژن چنده؟
اصل این گوشی ساخت کدوم کشوره؟
نشونه ی اصل بودنش چیه؟
سلام...
...ورژن ها تفاوت زیادی به هم ندارن...
اخرین ورژن 11 هست...
در ورژن جدید یکسری معایب بر طرف میشه...دوربین بهتر میشه عملکرش...و اف ام ترنس فعال میشه...
اصل این گوشی ساخت فنلانده...که در حال جدید در چین تولید میشه...ولی زیر نظر فنلاند...
9کرممم...
من تصمیم خودم را گرفتم که N86 بخرم ،نظر دوستان در ارتباط با خرید N86 چیه؟ بهتر نیست یه چند وقت (مثلا دو هفته ) صبر کنم بعد برا خرید اقدام کنم؟ چرا؟
اولا شماچرا 2جا این سوال رو پرسیدی؟
دوما خودت سوال میپرسی بعدشم میگی چرا؟ خیلی باحالی
سوما تو ماه رمضون قیمتها یه 10-20تومنی میاد پایین معمولا
باسلام..
میخواستم بدونم نمیشه n86 رو به اینترنت کامپیوتر با بلوتوث وصل کرد؟؟؟
یه سوال از کسایی که این گوشی رو دارن..........
من تو منو دوربین گزینه های تنظیم نور ، روشنایی ، یا حتی حساسیت به نور رو نمیبینم ، آیا به طور اتوماتیک تنظیم میکنه ؟
با سلام
والا من خیلی وقت می خواهم یک گوشی 8مگا پیکسلی بخرم اولش میخواستم 8510 سامسو.نگ بگیرم مشکل صدا در فیلمبرداری وباطری ضعیف داشت با هزار زحمت و ضرر فروختمش. حالا می خوام n86بخرم ولی بعضی از دوستان میگن فلشش قوی نیست و جزییات عکس ها خیلی پایین استو اسلایدگوشی هم لق می زنه تور خدا واقعا این چیزا که میگن حقیقت داره ؟من واقعا مومندم کدوم گوشی رو بخرم لطفا من راهنمایی کننیینننننننننننننننننننن
شما بايد بري تو آپشن اون تنظيمات رو
اضافه كني به تنظيمات كنار صفحه(در هنگام عكاسي)
ماشالا چه سرعت بالاست !
فلاشش قوي نيست درسته
ولي اين گوشي ديافراگم متغير داره واسه همين توشب عكس هاي خوبي ميگيره(مي توني تاپيك هاي مربوط به اين موضوع رو تو بخش مقايسه ببيني)
جزييات عكس ها كه كم ميشدن مربوط به الگوريتم تصحيح عكس بود
كه تو ورژن 10 مشكل داشت تو ورژن 11 اصلاح شده و از اين بابت مشكلي نيست
اما در مورد اسلايد
بعله اسلايدش يه كم لق ميزنه(اما نه به اندازه 85) و به نظر من قابل تحمله
ولي شما برو يكي بگير دستت امتحان كن
اسلايدشو
اگه پسنديدي مبارك باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)