میشه یکم اطلاعات تکمیلی بدین ... سیمبینش اخرین ورژنه ؟
امکانات جانبی چی داره ؟
اطلاعات شما باید بیشتر باشه ممنون
میشه یکم اطلاعات تکمیلی بدین ... سیمبینش اخرین ورژنه ؟
امکانات جانبی چی داره ؟
اطلاعات شما باید بیشتر باشه ممنون
در مورد منوهای دوربین هم اگه توضیح بدین ممنون میشم ! ...
عدد iso این گوشی تا چه مقدار هستش ؟
پانوراما داره یا نه ؟
دوربین دوم هم داره ؟
علاوه بر پستهای اسپم، پستهایی که مربوط به بحثهای مقایسه ای بین دو گوشی از دو برند متفاوت بود، پاک شد .
لطفا" رعایت کنید دوستان !
ممنون
با توجه به پست هایی که از شما مطالعه کردم بعید می دونم که جواب سوال های فوق رو ندونید . حتما" می خواستید با دوستتون شوخی کنید
Last edited by javad1948; 15-09-2009 at 13:08.
سلام
لازم بود که مطلبی رو به عرض دوستان و مدیر محترم برسونم
این که فقط در مورد گوشی نکات مثبت گفته بشه و دیگران تشویق کنند که مشکلی حل نمیشه
لازمه که نکات انتقادی و منفی این گوشی هم گفته بشه
این درست نیست که تا یکی بیاد انتقاد کنه دیگران بهش حمله کنند.
بالاخره یه ذره هم سعه صدر وجود داشته باشه بد نیستش و در نهایت به نفع همه است.
متوسط و تقریبا قابل قبول؟شما با استفاده از کدوم منبع این حرف رو میزنین؟فکر کنم این به همه ثابت شده که اس ای تو باطری حرف اول رو میزنه!
معایب یه گوشی رو گفتن با از رو تعصب جرف زدن خیلی فرق میکنه.یدون منبع و دلیل میگین که مشکل فلش نمیدونم چی امیدوارم حل شده باشه و یا باطری گوشی متوسطه ...
این میشه از رو تعصب و بدون آگاهی نظر دادن نه معایب گوشی رو گفتن![]()
دوست عزیز اون چیزی که در مورد cpu و گالری عکس گفتم از خودم نبود . اگه یه نگاهی به صفحه 12 همین تایپیک بندازی متوجه خواهی شد که یکی از دوستان نوشته که cpu کمتر از یک گیگ نمیتونه عکس های jpeg 12 مگا پیکسلی رو پردازش کنه. البته من نمیگم نمیتونه پردازش کنه میگم که با کندی زیادی توی گالری عکس روبرو خواهی شد و جالبه هیچ کی به حرف او اعتراض نکرد
و در مورد فلش گفتم که تو نسخه آزمایشی این گوشی مشکل عدم تطابق زمانی فلش و دوربین وجود داره. این اشکال خودشو تو محیط های بسته و کم نور کاملا" نشون میده. اگه قبول نداری می تونی خودت امتحان کنی. اما در ادامه گفتم که احتمالا" این مشکل تو نسخه اصلی حل می شه.
در مورد باتری هم بحث زیاد شد. هر وقت گوشی رو خریدید اونوقت این موضوع رو به وضوح احساس خواهید کرد.
در مورد فیلمبرداری هم تو همین تایپیک تو صفحه های اول در مورد قابلیت فیلمبرداری این گوشی هم وقتی یکی از دوستان قابلیت فیلمبرداری hd با 30 فرم بر ثانیه رو (که کذب محض بود )را مطرح کرد کسی اعتراض نکرد و خیلی ها هورا کشیدند
Last edited by javad1948; 15-09-2009 at 13:36.
جناب حواد خان تو این 2روزه ایرادی شنیدم که تو 22سال عمری که از خدا گرفتم تا حالا نشنیده بودم کسی در مورد گوشی همچین ایرادی بگیره. آخه این چه ایرادی بود که درمورد فلش گرفتی؟ یا مثل کسی که حداقل 1ماه گوشیو داشته میای میگی این گوشی توی گالری مشکل داره. خو لامصباین ایراده منطقیه؟
من فکر میکنم بخاطر فلشی که رو K850 بود اینو گفتهبود که درمورد فلش گرفتی؟
چون رفیق من سری اول K850 رو که خرید وقتی شب عکس میگرفت بعضی وقتها تا 5_6 بار تکرار میکرد تا عکس روشن بشه
خیلی وقتها حالت فلش زدن نامنظم بود البته اگر منظور ایشون این بوده
اگرم منظورش این نبوده بگید شاید من بد متوجه شدم
تاپیک باز شد .
دوستان لطفا" رعایت کنید . در صورت تکرار ، اخطار داده میشه .
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)