شما بجای اینکه خودت تشخیص سرطان بدی آزماش نمونه برداری از کبد انجام بده . دیگه هم از این حرفا نزن![]()
شما بجای اینکه خودت تشخیص سرطان بدی آزماش نمونه برداری از کبد انجام بده . دیگه هم از این حرفا نزن![]()
فقط همين نيست كه آخه
برخی از بیماری های مرتبط با ازدیاد آهن:
1. ناراحتی های سیستم عصبی: شامل آلزایمر، پارکینسن، ناهنجاری رفتاری
2. فشار خون و بیماری های قلبی
3. بسیاری از مشکلات کلیوی
4. بیماری های التهابی: باعث بسیاری از اختلال ها و امراض از آرتریت روماتوئید و آرتروز گرفته تا مشکلات سیستم عصبی مانند MSمراضی که ازدیاد آهن می تواند فاکتور مهمی در ایجاد آن ها باشد شامل: دیابت، ناراحتی های قلبی، آرتروز، آلزایمر، سرطان، ریزش مو، کم کاری تیروئید، خشونت و حالات عصبی و... می باشد.
هه اين مشكل كم بود بايد منتظر MS و ... هم باشم.
دوستان اگه رفتين دكتر حتما بگين اين آزمايشو براتون بنويسه. من اصلا فكر نمي كردم همچين چيزي باشه! بعد ميگن قزص آهن خوبه كلا.
Last edited by _pari_; 13-10-2013 at 22:50.
قبلنم گفتم، خوشبختانه 99.99% مطمئنم سرطان نیست. اگه بود خیلی از ماها ظرف یکی دو سال به ملکوت اعلاء پرتاب شده بودیم. میگم یارو تو فروم آمریکایی نوشته من 16 ساله این مشکلو دارم...
با یه آزمایش آهن خون به تنهایی که نمیشه فهمید چی علت هستش، ممکن علت اصلی چیز دیگه ای باشه که خودش باعث افزایش اون پروتئین مربوط به آهن توی خون بشه.
تازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته میشه آهن اضافی رو با دارو کم کرد و از عوارض بعدی جلوگیری کرد.
نه تو برنامشون دیدم هی تکون میخوره - بعدشم اخرش گفت ببخشید اگه صدا های خاصی شنیدید ... , ما یکم گشنمون بود - پژما بازغی هم مهمون برنامه بود - اونم شکمش به صدا افتاده بود اون روز ... , ولی مجریه ظاهرا مثل ما ای بی اس داره - خیلی از مجریش خوشم میاد ادم باحالی هست ...
درسته ولي نوشته كه علت ازديادش ممكنه از بعضي سرطان ها يا كم كاري تيروئيد يا بيماري هاي التهابي و ... باشه. چيزي از دقيقا بيماري هاي گوارشي كه به اين مربوط باشه نديدم. مهم نيست چي باشه فقط اميدوارم به اين صداها دردا ربط داشته باشه. شايد همون التهابيه به اين مربوطه.
بقيه كسي اين آزمايشو نداده؟ شايد يه چيز مشترك باشه بين IBS اي ها.
كلا آي بي اسي ها معمولا آدماي باحالي هستن هرچند بعد IBS توي بعضي شرايط، بي حال و بدبخت جلوه مي كنن!
همه هم اين مشكلو تا يه حديش دارن. يه دانشجوي پزشكي ازش پرسيدم مي گفت كه همه اين مشكلو دارن و مي گفت خودشم تا حدي داره.
ولي خب كلا بعضيا نسبت بهش بي اهميتن و بصورت يه موضوع طبيعي بهش نگاه مي كنن. شايد اگه ماها درس نخونده بوديم سر كلاساي بي صدا قرار نگرفته بوديم و صداهاي عجيب رو توي اون شرايط نشنيده بوديم، هيچ وقت به اين شدت نمي شد. اهميت نمي داديم و استرس نمي گرفتيم.
اره - چون من یادمه که اولش مشکلم خیلی کم و صداهای خیلی خیلی کم بود - ولی هرچی تو کلاسها رفتم و بیشتر بهش توجه کردم بدتر شدم ...
من آزمایش تیروئید دادم، خیلی خوب بود نتیجش، سرطان هم که اگه بود، مخصوصا سرطانهای دستگاه گوارش، عمر آدم به یکی دو سال نمیکشید. پس این دو تا احتمال خیلی ضعیف هستند. اما بیماری التهابی؟؟! این هم خودش یه چیز کلی هست.
اگه بیماری ما 100 درصد IBS باشه (که من هنوز کاملا متقاعد نشدم)، علتش رو حتما پزشکای آمریکایی پیدا کرده بودند، یا یه چیز غیر عادی مشترک بین همه مبتلایان پیدا کرده بودند. چون از همه بیشتر روش کار میکنند و حدود یک پنجم افراد بالغ آمریکایی IBS دارن.
بیماریهای مختلف انقدر علائم مشترک دارن که بدون تجربه دکتر درسته حسابی و آزمایش های دقیق نمیشه تشخیص درست داد. فقط چیزی که روشنه اینه که این بیماری باعث افسردگی شدید میشه، و اون هم به نوبه خود باعث چند تا چیز بد (ضعف حافظه، عدم تمرکز و ...) میشه. به نظر من باید این نکته رو بهشت توجه کنیم که نزاریم افسردگی بگیریم چون بعدش ممکنه مشکلات دیگه پشت سرش بیاد. به همین سادگی.
استارتر محترم تاپیک و دیگر دوستان الان کجاند؟ امیدوارم خوب شده باشن.
SLZ منم همينو ميگم. ميگم كه خود اين صداها و دردا علت داره مثلا براي من شايد علتش همين ازدياد آهن باشه. چون خوندم روي مغز و دردهاي شكمي و استخوان و ... تاثير ميذاره. مثلا شايد روي مغز تاثير گذاشته بعد مغز حركات روده رو دچار اختلال كرده و ... البته خب اين روياييه چون نه به اين راحتيه و هم اين كه هيچ پزشكي نمياد ربط اينها رو پيدا كنه.
افسردگي رو هم موافقم ولي ماها چون كم كم افسرده ميشيم خيلي نمي تونيم مانع بشيم. مثلا الان توي وضعيت فعلي خودمونم نمي دونيم افسرده ايم يا نه. يعني كلا شخصيت آدمو تحت تاثير قرار ميده. بدون اينكه بدونيم، ممكنه از اون شخصيت خسته ها شده باشيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)