اتفاقارفقا!این دالب دیجیتال که میگفتین همین بود؟؟؟!!!اصلا حال نکردم با صدای این گوشی
شما يه اهنگ كيفيت بالا و در صورت امكان دالبي پذير بگير ببين چي هستش!
اتفاقارفقا!این دالب دیجیتال که میگفتین همین بود؟؟؟!!!اصلا حال نکردم با صدای این گوشی
شما يه اهنگ كيفيت بالا و در صورت امكان دالبي پذير بگير ببين چي هستش!
اولا اگه تو اسپیکر گوش دادی باید بگم رنوار توی اسپیکر بلندی صداش کمه ... (واسه من که
اصلا مهم نیست ... به هیچ وجه ) اما اگه تو هندزفری گوش دادید باید بگم این حالت به درد
هر سبک موسیقی نمیخوره .. بیشتر به درد موسیقی هایی میخوره که خیلی تیز هستن و
گوش خراش مثل متال و از این چرت و پرتها !! و واسه پاپ و رپ نیست
و خیلی حالت خوبی هم هست ولی کلا جدا از دالبی کیفیت هندزفری رنوار عالیه .. بلندیش هم
همین طور ... ولی باید دقت کنید که صدای هندزفری با خود هندزفری هم قابل تنظیمه و واسه
من اول رو متوسط بود و فکر میکردم صداش چقدر کمه !! بعد فهمیدم با خود هندزفری هم زیاد
تر میشه![]()
دوستان رنواری ، این برنامه ی GPS ای که برای گوشی نصب کردین ، اسمش چیه ؟ حجمش چقدره ؟ (چون یادمه رنوار محدودیت حجم داشت) ، نقشه هاش با گارمین یا اسمارت کام یکیه ؟؟؟ یه عکس از محیطش روی گوشیتون اگه بذارین که خیلی ممنون میشم.
سلام
دوست عزيز نام نرم افزار trekbuddy هست كه به نظرم از صفحه 27 به بعد در موردش توضيح دادن ؟؟
آقا اين دوستان قديمي نيامدن تا جواب تايپيك 526 رو بدن !!!!
آقای ((داریوش بزرگ)) ما همچنان منتظر شما واسه پیدا کردن تم های رنوار
هستیم ...
من کل اینترنت رو زیر و رو کردم تا چیزی گیر بیارم... اما تنها چیزی که دستم اومد چند تا والپیپر ناقابل بود که گذاشتم!!!
باز هم به چشم. می گردم![]()
بی زحمت یه نیگا به صفحه ی قبل بندازمن یه چیزایی یافتم ولی
چون زبانم خوب نبود نفهمیدم چجوری استفاده میشن![]()
چشم! چرا می زنی؟!!مخلصتم. می رم می بینم!
سلام
ببین... من رفتم سایت ها رو دیدم. یه چیزایی فهمیدم اما واقعیتش می ترسم راهنمایی کنم. اگه یه رنوار دستم بود با آزمون خطا به روش تم ریزی پی می بردم و مو به مو راهنماییتون می کردم. اما متاسفانه نیست.
می ترسم چیزی بگم و یه بلایی سر گوشیتون بیاد؛ پس فردا توی قیامت یخه من رو بچسبین که چرا این کار رو کردم؟؟؟؟
راستی برای چی از برگردان پارسی گوگل بهره نگرفتی. خودتون هم بخونیدشون بد نیست...
پایگاه 1 =>>> ترجمه فرانسوی به پارسی:
پایگاه 2 =>>>ترجمه آلمانی به پارسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پایگاه 3 =>>> ترجمه انگلیسی به پارسی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بابا این چه حرفیه ... ما کوچیک شماییماحتمالا چون از شکلک مناسب استفاده نکردم
لحنم تند به نظر اومده
پس بهتری نگی چون اگه بلایی سر رنوارم اومد اون دنیا 2دستی یختو پاره میکنم(شوخی)
درمورد برگردان ... این کار رو قبلا کرده بودم ولی پشیمون شدمجمله بندیش در حد
فارسی دریه !! البته هنوز نسخه ی آلفاشه ... معلومه ....
خلاصه اگه چیزی فهمیدی ما رو بی نصیب نذار![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)