بابا جان چرا توي سر همديگه ميزنيد؟
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
حالا هي بنچ ماركو توي سر هم بزنيد![]()
بابا جان چرا توي سر همديگه ميزنيد؟
مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
حالا هي بنچ ماركو توي سر هم بزنيد![]()
اتفاقا میخواستم همینو بگم....مهمترين قسمت گوشي آنتن دهي گوشيه كه سامسونگ اصلا حرفي براي گفتن مقابل الجي نداره....
بیخیال به جای کل کل کردن بیاید تاپیک رو نورانی کنیم!![]()
شما خودت این صفهرو ببین ... خندت نمیگیره ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
x2 هنوز نیومده ... اوله![]()
ان82 از ساتیو قویتره
بعدش مگه 8910 همه چیش مثل ساتیو نیست پس چرا انقدر ضعیفتره ( من تا صفحه 7 پیداش نکردم )
تو صفحه 7 پی990 مثل امنیا 2 ه
بعدش مثلاً x1 تو صفحه 6 هست و x2 که از نظر سخت افزاری دقیقاً مثل x1 ه اوله![]()
تست x1 و x2 تو همون mobile.mail.ru هست ... نتیجشون خیلی نزدیک بهمه
فقط کافیه یه ذره فکر کنید![]()
خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط![]()
ما بحث 20 سال پیش رو نمیاریم وسط، سامسونگ 20 ساله عقبه!خوشم میاد تا کم میارین بحث 20 سال پیشو میکشید وسط![]()
در ضمن من در مورد سرعت کم نیاوردم حسن کچل!من بازم میگم، سرعت این دوتا بصورت تجربی هیچ تفاوتی نمی کنه!!! آخه مگه میخوایم کرایسیس بازی کنیم که بر اساس بنچمارک میری جلو؟!؟!؟
اگه سیستم عامل داشتن این حرفو نمی زدم، ولی جفتشون جاوا هستن کچل!
(چه بهت میاد!)
![]()
ببین همونطوری که تو میگی سرعتشون فرقی نداره در عمل منم میگم آنتن دهیشون فرقی نداره در عمل !
آخه مگه آنتن دهی چیه که نتونه مثل بقیه برندا بزنه
مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه![]()
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
حالا هی کم بیارین بیاین به آنتن گیر بدین![]()
من یه چیزی رو درباره آنتن دهی بگم :
من اول فکر میکردم که آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه مثلا فکر میکردم نوکیا خیلی خوبه
بعد یه زمانی که میخاستم w810 بخرم تحقیق کردم .. بهم گفتن آنتن دهی دیگه امروزه فرق نمیکنه
و یه مشخصه ای به نام SAR گوشی , میزان آنتن دهیشو تعیین میکنه .. خلاصه وقتی w810 گرفتم دیدم
انصافا آنتن دهیش نسبت به گوشیای نوکیا ضعیف تره .. علاوه بر این حتی وقتی آنتندهی فول نشون میداد
وقتی میخاستم مکالمه کنم خیلی قطع و وصل میشد...
بعد بیشتر تحقیق کردم فهمیدم SAR درواقع میزان جذب امواج در نقاط کوره ...
در شرایط عادی گوشییها آنتن دهی متفاوتی دارن
من با گوشیای LG زیادی کار نکردم .. ولی خدایی آنتن دهی رنوار نسبت به w810-s500-5610-k800
(گوشیایی که تو خونه موجوده) خیلی بهتره مخصوصا از سونی ها...
قبلا سامسونگ داشتیم ولی الان دیگه نه .. نمیتونم مقایسه کنم .. فقط اینو بگم که رنوار تو همه
قسمت های خونه ما که تو یه شهرک دور از شهره آنتن دهی عالی داره ولی سونی ها نه .. افتضاحن
مخصوصا تو اتاق ها
من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه
من هم همینطور....ما تو خونه: سونی، نوکیا، موتو، سامی و الجی داریم....من موتو و سامی رو روی سیم کارتم تست کردم خیلی با کوکی فرق داشت. وقت کردم سونی و نوکی رو هم تست میکنم. البته اگه در باتری استار باز بشه....من به شخصه تجربه کردم آنتن دهی گوشیای مختلف با هم فرق میکنه ... خیلی هم فرق میکنه![]()
Last edited by Michael Ropy; 06-12-2009 at 16:07.
یه چیزی هم بگم حسن.....ممکنه سامی فقط تو ایران اینجوری آنتن میده، یعنی شاید با سیستم ایران سازگار نیست.....مثلاً الان جی پی اس 8910 خیلی قویه ... خب ینی سامسونگ میاد قویترین gps و میزاره رو گوشیش بعد نمیتونه آنتن دهیشو درست کنه![]()
اصلاً تا حالا دیدی تو سایت خارجی کسی از آنتن دهی حرفی بزنه ؟ نه ... چون یه چیزه تموم شدست
ببین یه چیزیم هست
مثلاً 8910 کل برد گوشی ساخت شرکت tiomap هست که آنتنم جزوشه
شاید استار که بردشو خود سامسونگ ساخته انتنش ضعیفتر باشه
تو تهران یه قسمتایی هم ایرانسل هم همراه اول درست آنتن نمیدن
بعد من با 8510 که روش ایرانسل بود راحت آنتن داشتم ولی 1110i با همراه اول آنتن نداشت ... یه دونه از این نوکیا ها هست که صفهشون مثله 1100 هست ولی بلوتوث و اینفرارد دارن هم (مدلش نمیدونم چیه ) بود با ایرانسل آنتن نمیداد ...
ان95 8 گیگم با همراه اول آنتن نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)