تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 82 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 812

نام تاپيک: سوالاتی در مورد هارد اکسترنال

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

دروود
    من هارد ADATA-SH14 دارم یک ترا/برنامه ای هست بدون اینکه فرمت محتوی هارد رو عوض کنه روی هارد پسورد بزاره
    یعمی موقع وردو ازت پسورد بخواد؟
    ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دروود
    من هارد ADATA-SH14 دارم یک ترا/برنامه ای هست بدون اینکه فرمت محتوی هارد رو عوض کنه روی هارد پسورد بزاره
    یعمی موقع وردو ازت پسورد بخواد؟
    ممنون
    سلام .

اگر lock كردن هارد براي شما مهم بود بايد از مدلهايي كه قابليت Hardware Encryption داشتند خريداري ميكرديد مثل WD my book و يا WD my passport . به هر حال پيشنهاد ميكنم از نرم افزار رایگان ولی پرقدرت true crypt استفاده کنید . برای encrypt کردن داده ها توسط این برنامه دو راه هست .
    1. کل فضای هارد encrypt بشود كه نياز هست قبل از انجام اينكار اطلاعات را به جاي ديگري منتقل كنيد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    2. یك فایل container بسازید و داده ها را داخل این فایل بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

داره خودمونی میشه jamisem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام اتا جان میگما من یه هارد یه 1 دارم wd هست چجوری میشه کاری کنم ویروس روش نیاد آخه اطلاعاتش خیلی مهمه از اون طرف هم خیلی به سیستم های دیگه وصلش میکنم میشه چیزی روش ریخت که از ورود اطلاعات جلوگیری کنه؟
    یا مثلا فقط read بشه و write براش بسته باشه؟؟
    اگر یه راهنمایی کنی ممنونم

4. این کاربر از jamisem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Public-F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

درود
    در صورت امکان یک برند مناسب برای خرید هارد اکسترنال بهم معرفی کنید که گارانتی، امنیت و پایداری خوبی داشته باشه و در ضمن سرعت انتقال فایل نیز برام مهم است و الان قیمتشون تو بازار ایران با حجم یک ترابایت تا دو ترابایت چقدر است ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درود
    در صورت امکان یک برند مناسب برای خرید هارد اکسترنال بهم معرفی کنید که گارانتی، امنیت و پایداری خوبی داشته باشه و در ضمن سرعت انتقال فایل نیز برام مهم است و الان قیمتشون تو بازار ایران با حجم یک ترابایت تا دو ترابایت چقدر است ؟
    سلام .

میتونید از برند Western Digital (مثل مدل WD my passport ultra) و یا Seagate (مثل Backup plus Slim) انتخاب کنید . البته اکثر مدلهای پرتابل موجود در بازار 5400rpm هستند و اختلاف سرعت برای کاربر عادی خیلی محسوس نیست . اگر از انواعی میخواهید که باکس ضد ضربه داشته باشند برندهای ADATA و یا Silicon power مدلهای ضد آب و ضربه هم دارند (دقت کنید که ضدضربه بودن این مدلها فقط در حالت non-operating هست و اگر در حین کار ضربه ای وارد شود احتمال آسیب دیدن وجود دارد) . اگر سرعت بالای کپی/پیست بری شما اهمیت دارد میتونید انواع دسکتاپی (آداپتوردار) از برند سیگیت انتخاب کنید (که برای حمل و نقل دائمی مناسب نیستند) و از آنجایی که از هارد دیسکهای 7200rpm استفاده شده سرعت خوبی دارد ولی در عوض بیشتر هم گرم میکند .

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مثل اینکه هارد 4 ترای پرتابل MyPassport هم به بازار اومده.
    کسی میدونه وارد ایران شده یا نه و قیمت جهانیش چنده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال
    از فايل هاي توي هارد wd my book 2TB كه ريختم ميخوام بك آپ بگيرم
    چجوري بايد انجام بدم؟با برنامه wd smartware?

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    يه سوال
    از فايل هاي توي هارد wd my book 2TB كه ريختم ميخوام بك آپ بگيرم
    چجوري بايد انجام بدم؟با برنامه wd smartware?
    سلام .

برنامه WD Smartware برای بکاپ گرفتن از داده های موجود در سایر درایوها (مثلاً درایوهای هارد دیسک اینترنال) بر روی هارد دیسک اکسترنال هست و بصورت برعکس انجام شدنی نیست . برای اینکار باید از برنامه های دیگری مثل Acronis True Image و یا Good Sync و ... استفاده کنید .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام .

برنامه WD Smartware برای بکاپ گرفتن از داده های موجود در سایر درایوها (مثلاً درایوهای هارد دیسک اینترنال) بر روی هارد دیسک اکسترنال هست و بصورت برعکس انجام شدنی نیست . برای اینکار باید از برنامه های دیگری مثل Acronis True Image و یا Good Sync و ... استفاده کنید .
    ممنون از جوابتون.از ظهر منتظرم.
    بعد مثلا 1.5 ترا رو چجوري بك آپ ميگيره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از جوابتون.از ظهر منتظرم.
    بعد مثلا 1.5 ترا رو چجوري بك آپ ميگيره؟
    برنامه های متفاوتی وجود دارند که هر کدام آپشنهای متعدد و عملکرد متفاوتی دارند . مثلاً در یکی از روشها ، بکاپ گیری از داده ها و مرتب کردن آنها برحسب نوع آنها (مثلاً movie و Document و Picture و ...) هست و در نتیجه ترتیب دیتاها با مبداء متفاوت خواهد بود یا اینکه از درایو مورد نظر یک Clone بسازید که معمولاً Clone ساخته شده فقط توسط همان برنامه قابل شناسایی ، مدیریت و بازگردانی هست . Sync کردن تغییرات ایجاد شده هم یکی از آپشنهای مهم هست که معمولاً هر برنامه بکاپ گیری آنرا دارد .

پیشنهاد میکنم برنامه های مختلفی را تست کنید و عملکرد آنها را ارزیابی کنید ، هر کدام که با نیازهای شما بیشتر مطابقت دارد همان را انتخاب کنید .برای شروع میتونید دو برنامه ای که معرفی کردم را تست کنید .

13. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •