همین اپدیت جدید هست دیگه.
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
همین اپدیت جدید هست دیگه.
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate.zip
از کجا بفهمیم کنسولمون این اپدیتو داره یا نه؟؟؟
در محیط داشبورد به مسیر زیر برید در خط اخر ورژن داشبورد را میتونین ببینید :
system setting > info
برای من زدهD:2.0.9199.0 K:2.0.9199.0....احتیاجی به اپدیت داره؟؟//
نه
اخریش هست
update های dashboard معمولا هر چند ماه یک بار میاد که اونم یا یک تحول داره یا یک add-on مهم و خبرش هم مثل بمب صدا میکنه تو نت![]()
سلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون
سلامسلام فرق آپدیت با آواتار و بدون آواتار چیه؟ ممنون
هیچی تفاوتش تو همون اواتار هست![]()
سلام دوستان یک مشکل عجیب قریب
من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.
بله من دیده بودم و درست نشد.(البته اون میرفت تو داشبرد بعد از 1 دقیقه هنگ میکرد) به نظرم شما صبر کنید تا اپدیت بعدی به احتمال زیاد درست میشه.سلام دوستان یک مشکل عجیب قریب
من اومدم داشبوردم رو با cd teken 6 آپدیت کنم چند بار پیغام آپدیت داد بعد داشبورد هنگ کرد یعنی وقتی کنسول رو روشن می کنی داشبورد رو نشون می ده ولی هیچ حرکتی نمی کنه و هیچ cdرو نمی خونه آپدیت جدید رو تو فلش ریختم ولی اصلا پیغام آپدیت نمی یاد که آپدیت کنم خلاصه هر کاری بگید کردم نشد که نشد بردم پشت شهرداری امونجا هم نتونستند کاری بکنند حالا موندم چی کار کنم کسی راهی می دونه یا تا حالا همچین چیزی دیده ممنون میشم اگه بتونید کمک کنید.
راستی برای اپدیت همین 80 مگی رو زدید دیگه؟
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!سلام دوستان یک مشکل عجیب قریب
این طوریش رو دیگه ندیده بودم البته قطعا از دیسکت هست مثلا من دیسک ALAN WAKE رو دارم کلا مرخصه برای بار اول که میزاری تو دستگاه هنک میکنه بعد که یک بار درایو رو بازو بسته مکنی درست میشه..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)