[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاندارد . نه بیشتر و نه کمتر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاندارد . نه بیشتر و نه کمتر
در بهترین شرایط ماهی 20 تومن میدی با همه تخفیفات ولی مخابرات 10 تومن.
درسته ! اما قطعی ها و ... رو هم مد نظر بگیر . من خودم مخابرات دیدم تو ساختمان مون سرعت دانلود 8 هست.
عاطف - قربونش برم قطعی ها هم که تو شاخشه .... ارزش داره سپنتا![]()
..........
Last edited by MR.MAHMOOD; 16-06-2010 at 17:59.
سلام دوستان کسی DNS سپنتا داره ؟ پینگ شدیدا رفته بالا
سلام . بله دوست عزیز من دیروز برای اولین بار زنگ به شرکت زدم برای پشتیبانی
بهشون گفتم پینگ خیلی بالا است و سرعت دانلود من رفته رو 4 . گفت شمارت رو بده ! من هم دادم . گفت مودم رو خاموش کن من پورت رو برات ریست می کنم . 5دقیقه دیگه وصل شو .
وص شدم . پینگم اومد رو 217 و سرعت دانلودمم اومد رو 17 . شما هم این کار رو بکن . ضرر نداره .
بالاخره تصمیم گرفتم از سپنتاسرویس بگیرم حدود یک هفته است (9 روز)که مدارک را فاکس کردم ولی هنوز خبری نیست معمولا چقدر یا چند روز طول می کشد؟خود سپنتا گفته یک هفته تا 10روز ولی تا الان خبری نشده یکبار زنگ زدم گفتن نامه مخابرات نیومده برادرم از شاتل گرفت ولی یک ماه طول کشید تا وصل شد با هزار بار تماس انشا ا... سپنتا که(برای ADSL) اینجور نیست؟
راستی مودم هم وایرلس tplink8901 'گرفتم با قیمت 44تومان امیدوارم مودمم هم با سپنتا به مشکل نخورد و مچ باشه
یا حق
دوست عزیز شرکت که می دونید به اصلاح هیچ کاره است . این مخابرات است که ADSL خودش رو نیم ساعته وصل می کنه اما برای بقیه تا پرونده تشکیل بشه و 1000 درد و مرز دیگه ..... طول میکشه
اما خوب شما مودمت رو وصل کن ببین چراغ لینکت میاد یا نه ! چون این ها اینقدر عقب مونده هستند که می خوان به شرکت نامه بدن فکس یا ایمیل نمی کنن . دست نویس با پیک می فرتند![]()
همین . برای من 4 روز وصل کرد . 9 اسفند تحویل دادم 13 استفند استفاده کردم .
مودمم که 100000000000000000000000000000% ساپورت میکنه !![]()
سلام
من مودم wag120n دارم و ارتباط ساعتی سپنتا 128.
dns رو 4.2.2.4 گزاشتم و پینگ هم خوبه روی 170 تا 250 می چرخه.
ولی مشکل اینجاست که پینگ 4.2.2.4 بعد از یه مدت قطع میشه. آیپی عوض نمی شه ولی ارتباط قطع میشه. زمانش هم اصلا مشخص نیست. یوقت بعد از 10 دقیقه یوقت بعد از 2 دقیقه.
تو ریز کارکردم پر 2 دقیقه 4 دقیقه 1 دقیقه شده! گاهی هم اصلا قطع نمی شه!
یه بار برا اپدیت ویندوز یه 5 ساعتی دانلود کرد بدون قطعی.
به نظر شما مشکل از کجاست.
به پشتیبانی زنگ زدم می گن سیستم مشکل داره. سیستمو عوض کردم بازم نشد.
راهنمایی کنید ممنون می شم.
این dns خود سپنتا رو هم اگر کسی می دونه بگه بیزحمت. ممنون
dns:
192.168.11.4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)