رفع مشکل incorrect version.....
بالاخره نسخه DXHj1 رو نصب کردم و مشکل incorrect version را متوجه شدم .....
همانطور که دوست عزیزمون amir_rafieهم اشاره کردند این مشکل دقیقا مشکل منطبق نبودن کشورهاست ولی یه مشکلات دیگه وجود داره که ... بیشتر توضیح می دم ....
ببینید دوستان دقت کردین که برای وارد شدن به سایت سامسونگ و آپدیت از شما می خواد که کشورتون رو ثبت کنید و یه جورایی رجیستر کنید حالا اگه این کشور انتخاب شده با کشوری که
(از کد #*1546792#* و انتخاب preconfiguration و مجددا کد *#81230*# ) در گوشی تون بدست می یاد یکی نباشه با این پیغام روبرو خواهید شد ....
حالا 2 روش وجود داره واسه دانلود یا اینکه شما می رید رجیستر می کنید و کشور رو مطابق کشوری که تو گوشیتون هست وارد می کنید که اینجوری بعد از دانلود با مشکلی مواجه نخواهید شد ...
روش دوم اینه که شما یه فایل رو مستقیم از سایت سامسونگ دریافت کردید و الان نمی دونید کدو کشور رو باید انتخاب کنید ....
اتفاقا مشکل من هم همین بود ...اگه به لینک دریافت فایلتون دقت کنید اسم کشوری (که شما فایل مربوط به اون کشور رودانلود کردین)تو آدرس (اون آخرهاش ) آورده شده مثلا لینکی که من دریافت کرده بودم ../../.../ph/ داشت که با داشتن ph متوجه شدم مال کشور فیلیپینه !!!
حالا می باستی کد کشور گوشیم رو هم فیلیپین می کردم (ولی مالزی بود) همانطور که دوست عزیزمون amir_rafie هم اشاره کردن (در پست 275) این تعویض کد کشور هم با کدهایی که در بالا گفتم به راحتی امکانپذیره
فکر نمی کنم دیگه مشکلی باقی بمونه ....وقتی که هارد ریست شد دیگه باید آپدیت بشه
ان شاءالله که همتون بتونید ورژنتون رو ارتقاء بدید واقعا این نسخه یه چیز دیگست خیلی توپه .....
در مورد فارسی ساز هم مشکلم حل شد....