سلام.
دوست عزیز شرمنده من شیرازم از بچه های تهران بپرس برای تعمیرگاه.
خیالت راحت اینروزا اکثر قطعات smd برد گوشی به راحتی عوض میشه![]()
سلام.
دوست عزیز شرمنده من شیرازم از بچه های تهران بپرس برای تعمیرگاه.
خیالت راحت اینروزا اکثر قطعات smd برد گوشی به راحتی عوض میشه![]()
سلام
من دو ماه یه گوشی nokia 5230 گرفتم (ساخت کره)
حالا دچار یه مشکلی شده
مشکل هم اینه که صدای باندش در نمی آد یه بار دو هفته پیش با همین مشکل رو به رو شدم ولی بعد از خاموش و روشن گوشی مشکل حل شد ولی الان هرچه خاموش روشن می کنم کار نمی کنه (البته headset و باند که موقع مکالمه استفاده می شه بدون مشکل کار می کنه)
خواهش می کنم کمک کنید![]()
ریست کنید!
فلش کنید!
ضربه که نخورده؟
من یه N97 دارم . شب دیدم یهو داره بوق اشغال میزنه رو صفحه هیچی نشون نمی داد گرفتم خاموشش کردم . از اون به بعد دیگه وقتی دکمه روشنو می زنم صفحه سفید روشن میشه ولی دیگه بالا نمی اد . به شارژم می زنم صفحش روشن میشه (یه صفحه سفید ) ولی شارژ نمی کنه دوستان کسی میدونه مشکلش چیه !![]()
بعد از 10-12 بار ریست درست شد
دست شما درد نکنه![]()
اگه مشکل سخت افزاری نداشته باشه احتمال 99% با فلش درست میشه!
سلام
مستر ریست سخت افزاری می خواد که من روشش رو برای N97 نمی دوم!کسی می دونه؟
مستر . ریست دیگه چیه . خواهشا یه نفر یه روش عملی واسه ما توضیح بده که ما گوشیمون درست شه هرکی یه نسخه نپیچه که گوشی منفجر شه . ورژن گوشیم 11 . میخوام یدفه اپدیتم کنم.
عرضم حضور انور جنابان عالی، من یه N78 دارم که حدود یه سال و شیش هفت ماه خوب کار کرد، حالا یه مشکل خوشگلی پیدا کرده:
گاهی وقتا برای چند ثانیه تصویر به هم می ریزه، برعکس می شه، به یه طرف کشیده می شه (مثل تلوزیون وقتی داری آنتن رو دستکاری می کنی!)، صفحه سیاه می شه و ... بعد چند ثانیه هم خودش درست می شه.
حالا تو امتحاناس وقت زیاد ندارم ولی با فلش درست می شه؟ اگه سخت افزاره هزینش حدودا چه قدره؟ همینجوری حدود 100 تومن برش می دارن؟(به جز این مشکل بقیش سالمه)
----------------------------------------------------------------
ویرایش: با فلش درست نشد....
Last edited by {sahand}; 27-06-2010 at 14:26.
خب شما بده بیرون واست به آخرین نگارش فلش کنن
پین های اتصال صفحه نمایش به بورد رو بررسی کن. بازش کن، با یه برس تمیزش کن، فوتش کن !، دست آخر جا بزن. اگه مشکل کماکان ادامه داشت، کیت صفحه نمایش مشکل داره و به ناچار کلش باید عوض بشه. درباره قیمت هم نمی تونم نظر بدم؛ چون باید گوشیت رو از نزدیک ببینم...
شاد باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)