همانطور که classiquecrime تایید کرد این پست کی های سالم داره، خودم هم تست کردم، به تعداد 26 تا.
ضمنا این لینک هم رو هم مارکوس، کاربر فعال انجمن قرار داده بودند که 84 کی سالم داره برای kis.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همانطور که classiquecrime تایید کرد این پست کی های سالم داره، خودم هم تست کردم، به تعداد 26 تا.
ضمنا این لینک هم رو هم مارکوس، کاربر فعال انجمن قرار داده بودند که 84 کی سالم داره برای kis.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جديدترين كليدهاي محصولات كاسپر آپديت شده به تاريخ 6 مارس 2009 در پست اول قرار گرفت.
سلام و خسته نباشید
اینها همه برای اینترنت سکیوریتی هست . درسته ؟؟؟؟
من برای انتی ویروسش رو می خوام ورژن 8.0.0.454
Key های زیر برای محصول آنتی ویروس هستند
Last edited by majid20; 06-03-2009 at 16:48.
نه دوست عزيز.اين كليدها شامل مجموعه كليدهاي جديد هم براي آنتي ويروس و هم براي اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه.در غير اينصورت حتما در عنوان كليدها ذكر ميكردم كه كليدها مختص فلان محصول كاسپر ميباشه.
کلید های کاسپر اسکای (kasper sky) که 100% تست شده است و کار می کنه.
در ضمن kay های آنتی ویروس در پوشه KAV قرار دارد و kay های اینترنت سکیورتی در پوشه KIS قرار دارد.
[CENTER]
Direct Link
2Sharedکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Zshareکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم: 150KBکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رمز:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام و خسته نباشید به دوستان گرامی که این همه زحمت میکشن و آخرین و به روز ترین کی ها رو آپدیت میکنن ...
موفق و پیروز باشید.....
دوستان سلام
خسته نباشید!
من از آخرین ورژن اینترنت سکوریتی استفاده میکنم و 1 سالی بود که از سایت kavkiskey استفاده میکردم اما الان یه مشکل پیدا کردم:
کلیدهایی که از این سایت میگیرم، با کاسپر سازگار نیست و خطای عدم سازگاری میده (key is not compatible)!!!
کلید ها رو درست دریافت میکنم یعنی kis8 رو میگیرم.
مشکل از کجاست، شما هم همچین مشکلی دارین؟؟؟؟
ممكنه Keyهايي كه در سايت kavkis.com گذاشته ميشن مختص كشور خاصي بوده(مثلا چين) و با نسخه هاي زبانهاي ديگر كه عمدتا انگليسي نيز ميباشند سازگار نبوده و پيغام خطا ميدهند.
در اين تاپيك جديدترين سريالها و keyها را ميتوانيد از پست اول دانلود نماييد كه سعي ميكنم جديدترين keyها را جهت استفاده دوستان قرار بدم تا مشكلي در زمينه اپديت نداشته باشند و در صورت قرار گرفتن در ليست سياه و اعلام از طرف كاربران كليدهاي جديد در پست اول قرار خواهند گرفت.
دیگه هیچ روشی برای بدست آوردن کی ارجینال نیست؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)